Gietvloer grijs

Wat past er niet bij grijs? De kleur is een populaire keuze voor gietvloeren. Niet gek, want op een gietvloer in grijs is het moeilijk om uitgekeken te raken. Samen met onze krasvaste, waterdichte, uv-bestendige gietvloer, heeft u een vloer waar u jaren van op aan kunt!

Slaapkamer met gietvloer in Culemborg

Neutraal, tijdloos en praktisch

De meeste gietvloeren die wij leggen zijn grijs. Waarom het zo’n populaire kleur is? Dat heeft meerdere redenen. Een grijze gietvloer is neutraal, tijdloos en praktisch.

Met grijs kunt u alle kanten op. Het matcht bij elke kleur. Het is aan u welke sfeer of look u wilt creëren in huis. Combineer een grijze gietvloer bijvoorbeeld met zachte pasteltinten. De perfecte basis van een Scandinavisch interieur. Of voorzie uw woning van alle tinten grijs, zwart en wit. Dat levert een moderne, minimalistische inrichting op. Grijs is een neutraal beginpunt, vanwaar u uw woning verder vorm kunt geven.

En bent u dat na een aantal jaar zat? Van muurkleur wisselen is makkelijk, maar bij een gietvloer is dat anders. Daarom is het van belang dat u een kleur kiest, waar u jaren plezier van heeft. Een gietvloer in grijs valt niet snel uit de smaak.

Bijkomend voordeel: op een grijze gietvloer ziet u geen vuil liggen. Een paar dagen niet gestofzuigd? Dat is zichtbaar op een zwarte of witte gietvloer. Daarentegen valt dat bij een gietvloer in grijs veel minder op. Wel zo praktisch, ook als u (klein)kinderen heeft!

Krasvaste gietvloer in grijs

Zoekt u een grijze gietvloer? Bij ons vindt u krasvrije, waterdichte en uv-bestendige gietvloeren. We importeren deze uit Italië. Het materiaal is lavasteen. Afkomstig uit vulkanisch gesteente. Daardoor is deze gietvloer extreem sterk. Waar een ‘normale’ gietvloer niet tegen schuiven, schuren of vlekken kan, is dat bij onze gietvloer anders. Daar zul je geen beschadigingen zien, zelfs niet na jaren gebruik.

Hoe houdt u de vloer dan schoon? Simpel, met groene zeep of allesreiniger komt u een heel eind. De gietvloer is voorzien van een antibacteriële coating. Dat maakt het nog makkelijker om de hygiëne in huis te bewaren.

Onze showroom bezoeken?

Onze showroom geeft u een indruk van onze krasvrije gietvloeren. U maakt kennis met alle soorten en kleuren. Zo ontdekt u wat bij uw woning past. Wij zijn te vinden op Venturistraat 2P in Ede. Stel uw eigen gietvloer samen!

Openingstijden:
Zondag: gesloten
Maandag: gesloten
Dinsdag: 09.00 – 16.00
Woensdag: gesloten
Donderdag: 09.00 – 12.00
Vrijdag: 09.00 – 15.00
Zaterdag: 09.00 – 13.00

Showroom Behaaglijk Wonen

Gietvloer grijs in alle variaties

Gaat u voor een gietvloer in grijs? Grijs is een kleur die veel variaties kent: van heel licht tot heel donker. De ene grijstint is de andere niet. Lichtgrijs is een bleke versie, die dicht bij wit ligt. En houtskool grijs is juist bijna zwart. Zilvergrijs glanst. En antraciet is een diepe, donkere grijstint. Het is maar net wat u zoekt.

Waar grijs van zichzelf een koele kleur is, geeft een andere ondertoon het geheel een warmere uitstraling. Denk aan een gietvloer in groengrijs of een gietvloer in grijsbruin bijvoorbeeld. Een gietvloer in groengrijs staat goed bij een botanisch of industrieel interieur. Terwijl een gietvloer in grijsbruin, ook wel taupe genoemd, een moderne draai geeft aan een landelijke stijl.

Eén geheel in elke ruimte

Een gietvloer is naadloos, strak en bestaat uit één geheel. De neutrale kleur in combinatie met het moderne uiterlijk maken het geschikt voor elke ruimte in huis. Of een commerciële omgeving.

In de woonkamer is een gietvloer in grijs als het ware een rustige basis. Met meubels en decoratie kunt u uw creativiteit kwijt. De vloer past zichzelf wel aan. De hal of gang heeft baat bij vloeren die bestand zijn tegen veel voetverkeer. Dat maakt een grijze gietvloer, waar u weinig op ziet, een aantrekkelijke keuze. En een gietvloer in grijs straalt de professionaliteit uit, die u wilt tonen in een kantoorpand. Zo ziet u maar, perfect voor verschillende ruimtes.

Welke gietvloer in grijs bij uw woning past? Werp een blik op onze online kleurstalen, maar kom ze zeker ook in het echt bewonderen. We staan voor u klaar, in onze showroom!

Veelgestelde vragen

 • Welke krasvrije gietvloeren zijn er?

  In ons assortiment hebben we een aantal gietvloeren. De originele lavasteen gietvloer, de castle floor, de minimal vloer, de circulaire vloer en art-beton muurafwerking. Wilt u een indruk krijgen van deze soorten? Kom eens langs in onze showroom.

 • Wat zijn de voordelen van deze gietvloer?

  Onze Italiaanse gietvloeren zijn krasvast, waterdicht en UV-bestendig. We werken ze af met een antibacteriële coating. Daardoor zijn onze gietvloeren onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te maken.

 • Waar bestaat een lavasteen gietvloer uit?

  De lavasteen gietvloer is een combinatie van kunsthars en lavasteen. Kunsthars is een bindmiddel. Lavasteen is een vulkanisch gesteente. Als het stolt, ontstaat er een sterk materiaal. Qua hardheid is het te vergelijken met graniet.

binnenkijken bij onze klanten

Gietvloer - Studio Ventidue

Project Studio Ventidue

Bekijk project
Gietvloer keuken - Interior by Nikka

Project Interior by Nikka

Bekijk project
Gietvloer woonkamer

Project middenwoning Ede

Bekijk project

Over ons

Behaaglijk betekent zoiets als ‘aangenaam’, ‘op zijn gemak’ en ‘thuis’. Behaaglijk wonen stemt u tevreden. Het geeft u een prettig gevoel. Het maakt u trots. Het is ons doel om u aangenaam te laten wonen. Dat doen we op een manier, die Nederland nog niet kende.

 • Krasvrij

  Viltjes onder uw stoelen? Dat is voorgoed verleden tijd! Onze Italiaanse vloeren zijn krasvrij. Wij zijn de enige in Nederland die deze vloeren aanbiedt.

 • Exclusief

  Met een Italiaanse gietvloer kunt u alle kanten op. Met een betonlook of helderwit. U kunt het zelf samenstellen. Echt een exclusief product!

 • Vakmanschap

  Ambacht is het hart van ons bedrijf. In elke vloer zit handwerk, expertise en passie. Dat is waar wij voor staan. Het resultaat? Een woning naar uw dromen.