Gietvloer kopen in Oss

Bent u van plan om een gietvloer te kopen in Oss? Verbreed uw blik, naar Ede. Daar vindt u onze showroom met krasvrije, waterdichte en uv-bestendige gietvloeren. We verzekeren u: het is de moeite waard. Want deze gietvloer vindt u nergens anders.

Minimal gietvloer Ilona

Het verhaal van Oss

Oss is een moderne stad met een rijke geschiedenis. Zowel cultureel als industrieel. Typerende monumenten in Oss zijn de grote kerk, de watertoren en de Poort van Oss. Museum Jan Cunen vertelt het ‘Verhaal van Oss’. Vlakbij de stad vindt u het natuurgebied de ‘Maashorst’, met het grootste vorstengraf van Nederland. Een rijke historie, figuurlijk en letterlijk dus.

Wordt u binnenkort een Ossenaar? Of bent u dat al jaren? Bij Behaaglijk Wonen leggen we gietvloeren in Oss. Op maat gemaakt, speciaal voor u.

Krasvrije gietvloer in Oss

Hoe ziet uw droominterieur eruit? Een gietvloer in Oss vormt een moderne basis. De strakke, naadloze vloer valt algauw in de smaak. Behalve de levensduur dan. Want een ‘gewone’ gietvloer slijt. Na verloop van tijd vertoont het vlekken, krassen of scheuren.

Wel onbezorgd genieten van uw gietvloer in Oss? Dat doet u met onze krasvrije gietvloer van Italiaanse komaf. Ja, dat leest u goed. Onze gietvloeren zijn krasvast, waterdicht en uv-bestendig. Het schuiven met stoelen, spetteren met water of schijnen van de zon doet deze gietvloer in Oss niets.

Dat komt door het gebruikte materiaal. Onze gietvloeren zijn gemaakt van lavasteen. Dat is extreem sterk vulkanisch gesteente. Daardoor kan ook uw gietvloer in Oss tegen een stootje.

Wij zijn de enige echte leverancier van deze gietvloeren uit Italië. Naast de eerdergenoemde voordelen, is deze gietvloer ook onderhoudsvriendelijk en hygiënisch. Dat komt doordat we het afwerken met een antibacteriële coating. Wel zo praktisch!

Onze showroom bezoeken?

Onze showroom geeft u een indruk van onze krasvrije gietvloeren. U maakt kennis met alle soorten en kleuren. Zo ontdekt u wat bij uw woning past. Wij zijn te vinden op Venturistraat 2P, 6718 XW in Ede. Komt u ook uw eigen gietvloer samenstellen?

Aangename gietvloer in Oss

Wonen hoort aangenaam te zijn. U een prettig gevoel te geven. Misschien hecht u waarde aan een onderhoudsvrije badkamer. Heeft uw woonkamer een rustige ondergrond nodig. Of wilt u af van het oude tapijt in uw bedrijfspand. Onze gietvloer in Oss is flexibel genoeg om mee te bewegen met uw wensen. We kunnen het aanbrengen waar en hoe u dat wilt.

Heeft u bepaalt in welke ruimte de gietvloer in Oss mag komen? Nu nog het type en de kleur. In ons assortiment hebben wij de originele lavasteen gietvloer, maar ook andere soorten. Bijvoorbeeld een circulaire vloer of art-beton wandafwerking. We leggen u graag uit wat het verschil is, maar het beste is om dit met eigen ogen te bekijken in onze showroom. Daar ontdekt u ook ons basis kleurenpalet. Goed om te weten: dat is geen must. We kunnen elke tint maken.

Bent u eruit? Is een krasvaste gietvloer precies wat u zoekt? Wat fijn! Daar worden we blij van. We voorzien uw woning graag van een gietvloer in Oss die bij u past. Dat doen we met passie en expertise. Maar eerst nemen we uw wensen door. Wanneer zullen we kennismaken?

Veelgestelde vragen

 • Welke krasvrije gietvloeren zijn er?

  In ons assortiment hebben we een aantal gietvloeren. De originele lavasteen gietvloer, de castle floor, de minimal vloer, de circulaire vloer en art-beton muurafwerking. Wilt u een indruk krijgen van deze soorten? Kom eens langs in onze showroom.

 • Wat zijn de voordelen van deze gietvloer?

  Onze Italiaanse gietvloeren zijn krasvast, waterdicht en UV-bestendig. We werken ze af met een antibacteriële coating. Daardoor zijn onze gietvloeren onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te maken.

 • Waar bestaat een lavasteen gietvloer uit?

  De lavasteen gietvloer is een combinatie van kunsthars en lavasteen. Kunsthars is een bindmiddel. Lavasteen is een vulkanisch gesteente. Als het stolt, ontstaat er een sterk materiaal. Qua hardheid is het te vergelijken met graniet.

binnenkijken bij onze klanten

Gietvloer woonkamer

Project Putten

Bekijk project
Gietvloer woonkamer - Manon Tilstra

Project Manon Tilstra

Bekijk project
Gietvloer keuken

Project Casa Di Rosa

Bekijk project

Over ons

Behaaglijk betekent zoiets als ‘aangenaam’, ‘op zijn gemak’ en ‘thuis’. Behaaglijk wonen stemt u tevreden. Het geeft u een prettig gevoel. Het maakt u trots. Het is ons doel om u aangenaam te laten wonen. Dat doen we op een manier, die Nederland nog niet kende.

 • Krasvrij

  Viltjes onder uw stoelen? Dat is voorgoed verleden tijd! Onze Italiaanse vloeren zijn krasvrij. Wij zijn de enige in Nederland die deze vloeren aanbiedt.

 • Exclusief

  Met een Italiaanse gietvloer kunt u alle kanten op. Met een betonlook of helderwit. U kunt het zelf samenstellen. Echt een exclusief product!

 • Vakmanschap

  Ambacht is het hart van ons bedrijf. In elke vloer zit handwerk, expertise en passie. Dat is waar wij voor staan. Het resultaat? Een woning naar uw dromen.