Gietvloer kopen in Haarlem

Heeft u plannen om een gietvloer te kopen in Haarlem? Wacht nog héél even, voor u een keuze maakt. Geef ons de tijd om onze krasvaste, waterdichte en uv-bestendige gietvloer te introduceren. U zult versteld staan, dat beloven we. Zien we u in onze showroom, in Ede?

Castle floor Toli

De beste winkelstad van Nederland

Vlak bij het Zandvoortse strand, aan de rivier de Spaarne, ligt Haarlem. ‘De beste winkelstad van Nederland’ is de hoofdstad van Noord-Holland en het centrum van de Bollenstreek. Bekend om zijn imposante gebouwen, karakteristieke straatjes en historische hofjes. De Sint-Bavokerk domineert het gezellige centrum.

Haarlem is populair onder jonge gezinnen. De randstad is dichtbij, maar ook de natuur is op fietsafstand. De Bomen-, Planeten- en Kleverparkbuurt zijn kindvriendelijke, sfeervolle wijken. Er zijn in Haarlem ook genoeg monumentale panden te vinden. Misschien heeft u er wel één op het oog. Bij nieuwbouw of verbouw is het tijd om na te denken over uw vloer. Bij Behaaglijk Wonen maken we gietvloeren in Haarlem. Maar dat zijn niet zomaar gietvloeren.

Krasvrije gietvloer in Haarlem

Een gietvloer lijkt een duurzame oplossing. Strak, neutraal, robuust. Toch is het tegendeel waar. Deze moderne vloer is gevoelig. Er ontstaan door de jaren heen krassen, scheuren of vlekken. Wij begrijpen heel goed, dat u dat niet wilt. Daarom leveren wij een krasvaste, waterdichte en uv-bestendige gietvloer in Haarlem.

Ja, die bestaat echt. Onze gietvloeren zijn van Italiaanse komaf. We importeren ze naar Nederland. Daarom zijn we de enige echte leverancier van deze vloer. De krasvrije gietvloer is gemaakt van lavasteen. Extra krachtig materiaal dat, verwerkt in uw gietvloer in Haarlem, een lange levensduur heeft. Daar kunt u van op aan.

Het is een onderhoudsvriendelijke vloer. Hard schrobben is niet nodig. Met een zachte doek en groene zeep komt u een heel eind. We bewaren de hygiëne met een antibacteriële coating. U kunt uw (klein)kinderen zonder zorgen op de grond laten spelen.

Onze showroom bezoeken?

Onze showroom geeft u een indruk van onze krasvrije gietvloeren. U maakt kennis met alle soorten en kleuren. Zo ontdekt u wat bij uw woning past. Wij zijn te vinden op Venturistraat 2P, 6718 XW in Ede. Komt u ook uw eigen gietvloer samenstellen?

Stabiele gietvloer in Haarlem

Een gietvloer in Haarlem vormt de stabiele basis in uw interieur. Van daaruit kunt u het verder vormgeven. Onze vloeren zijn veelzijdig. We kunnen het overal toepassen. Van woning tot bedrijfspand. En van badkamer tot keuken. Kleed het verder aan met meubels in dezelfde kleur of kies juist voor opvallende accessoires. Het begint in ieder geval bij de juiste vloer.

Welke gietvloer in Haarlem heeft uw voorkeur? Onze showroom geeft u een indruk van de mogelijkheden. Er zijn allerlei type gietvloeren, waar u uit kunt kiezen. Natuurlijk de originele lavasteen gietvloer, die u naar hartenlust uit kunt proberen. Maar ook de castle floor, minimal gietvloer, circulaire vloer en art-beton wandafwerking zitten in ons assortiment.

Loopt u door onze showroom, dan zijn onze kleurstalen niet te missen. Een wand vol kleuren, krijgt u daar keuzestress van? Leg u wensen aan ons voor, dan helpen wij u graag bij het uitzoeken van de perfecte tint. We hebben een basis kleurenpalet, maar kunnen elke kleur maken.

Wordt u al enthousiast van onze krasvrije gietvloer in Haarlem? We zetten onze passie, expertise en handwerk graag in in uw woning. Het ultieme bewijs van ons vakmanschap zijn onze tevreden klanten. Hoort u daar straks ook bij? We hopen van wel!

Veelgestelde vragen

 • Welke krasvrije gietvloeren zijn er?

  In ons assortiment hebben we een aantal gietvloeren. De originele lavasteen gietvloer, de castle floor, de minimal vloer, de circulaire vloer en art-beton muurafwerking. Wilt u een indruk krijgen van deze soorten? Kom eens langs in onze showroom.

 • Wat zijn de voordelen van deze gietvloer?

  Onze Italiaanse gietvloeren zijn krasvast, waterdicht en UV-bestendig. We werken ze af met een antibacteriële coating. Daardoor zijn onze gietvloeren onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te maken.

 • Waar bestaat een lavasteen gietvloer uit?

  De lavasteen gietvloer is een combinatie van kunsthars en lavasteen. Kunsthars is een bindmiddel. Lavasteen is een vulkanisch gesteente. Als het stolt, ontstaat er een sterk materiaal. Qua hardheid is het te vergelijken met graniet.

binnenkijken bij onze klanten

Gietvloer woonkamer

Project Putten

Bekijk project
Gietvloer woonkamer - Manon Tilstra

Project Manon Tilstra

Bekijk project
Gietvloer keuken

Project Casa Di Rosa

Bekijk project

Over ons

Behaaglijk betekent zoiets als ‘aangenaam’, ‘op zijn gemak’ en ‘thuis’. Behaaglijk wonen stemt u tevreden. Het geeft u een prettig gevoel. Het maakt u trots. Het is ons doel om u aangenaam te laten wonen. Dat doen we op een manier, die Nederland nog niet kende.

 • Krasvrij

  Viltjes onder uw stoelen? Dat is voorgoed verleden tijd! Onze Italiaanse vloeren zijn krasvrij. Wij zijn de enige in Nederland die deze vloeren aanbiedt.

 • Exclusief

  Met een Italiaanse gietvloer kunt u alle kanten op. Met een betonlook of helderwit. U kunt het zelf samenstellen. Echt een exclusief product!

 • Vakmanschap

  Ambacht is het hart van ons bedrijf. In elke vloer zit handwerk, expertise en passie. Dat is waar wij voor staan. Het resultaat? Een woning naar uw dromen.