Gietvloer kopen in Nijmegen

Bent u van plan om een gietvloer te kopen in Nijmegen? We dagen u uit: rijd nét iets verder, naar onze showroom in Ede. We beloven dat onze gietvloeren het halfuur rijden waard zijn. Nergens anders vindt u gietvloeren die krasvast, waterdicht en UV-bestendig zijn. Gaat u de uitdaging aan?

Van Noviomagus tot Nijmegen

Welkom in de oudste stad van Nederland: vestingstad Nijmegen! Tweeduizend jaar geleden noemden de Romeinen het ‘Noviomagus’. Dat werd later ‘Nijmegen’. Of ‘Nimma’ in straattaal. En ‘Knotsenburg’ in Carnavalstijd. Het Romeinse erfgoed is nog steeds zichtbaar in de stad. Van historische gebouwen tot monumentale kerken. En laten we ook de oudste straat van Nederland niet vergeten: de Lange Hezelstraat.

Maar Nijmegen maakt ook plaats voor een nieuwe generatie. Het is tegenwoordig een bruisende universiteitsstad. Misschien bent u er als student komen wonen en nooit meer weggegaan. Of verhuist u binnenkort naar Nijmegen.

Hoe dan ook, bent u waarschijnlijk op zoek naar een gietvloer in Nijmegen. Bij Behaaglijk Wonen leggen we gietvloeren in heel Nederland. Dus ook in Nijmegen.

Krasvrije gietvloer in Nijmegen

Bent u niet (meer) tevreden met uw huidige vloer? Wij begrijpen dat u een gietvloer overweegt. Deze moderne vloer past bij elk interieur. Een goede keuze! Als u op de hoogte bent van de risico’s. Een ‘gewone’ gietvloer is niet bestand tegen slijtage. Laat u iets vallen? Schijnt de zon fel naar binnen? Of krassen uw kinderen met speelgoedautootjes op de vloer? Dat gaat u merken. Uw gietvloer in Nijmegen raakt bekrast, verkleurt en bevlekt.

Dat konden wij niet aanzien. Wij vermijden deze risico’s liever. U ook? Maak dan kennis met onze krasvrije gietvloer! We importeren deze nieuwe generatie gietvloeren uit Italië. Ze zijn gemaakt van lavasteen. Dit vulkanische gesteente is extreem sterk. Het levert een krasvrije, waterdichte en UV-bestendige vloer op. We werken onze gietvloer in Nijmegen af met een antibacteriële coating. Hygiënisch voor mens en dier.

Onze showroom bezoeken?

Onze showroom geeft u een indruk van onze krasvrije gietvloeren. U maakt kennis met alle soorten en kleuren. Zo ontdekt u wat bij uw woning past. Wij zijn te vinden op Venturistraat 2P, 6718 XW in Ede. Komt u ook uw eigen gietvloer samenstellen?

Nieuwe gietvloer in Nijmegen

Is dit de gietvloer in Nijmegen die u zoekt? Bij ons kunt u uw nieuwe vloer zelf samenstellen. Welke ruimte wilt u verbouwen? De krasvaste gietvloer is flexibel genoeg om overal aan te brengen. Van de kelder tot de zolder. U bepaalt waar.  

U bent niet gebonden aan één type gietvloer in Nijmegen. Ons assortiment bestaat uit de originele lavasteen gietvloer, maar ook de minimal, castle floor, circulaire vloer of art-beton afwerking zijn een mogelijkheid. In onze showroom leert u alle soorten kennen. En alle kleuren. We werken met een basis kleurenpalet, maar kunnen uw gietvloer in Nijmegen in elke kleur maken.

Bent u straks de nieuwste Nijmegenaar met een krasvaste gietvloer? Als u door ons uw gietvloer in Nijmegen laat leggen, verzekeren we u van vakmanschap. We weten wat we doen. Mogen we het bewijzen in uw woning?

Veelgestelde vragen

 • Welke krasvrije gietvloeren zijn er?

  In ons assortiment hebben we een aantal gietvloeren. De originele lavasteen gietvloer, de castle floor, de minimal vloer, de circulaire vloer en art-beton muurafwerking. Wilt u een indruk krijgen van deze soorten? Kom eens langs in onze showroom.

 • Wat zijn de voordelen van deze gietvloer?

  Onze Italiaanse gietvloeren zijn krasvast, waterdicht en UV-bestendig. We werken ze af met een antibacteriële coating. Daardoor zijn onze gietvloeren onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te maken.

 • Waar bestaat een lavasteen gietvloer uit?

  De lavasteen gietvloer is een combinatie van kunsthars en lavasteen. Kunsthars is een bindmiddel. Lavasteen is een vulkanisch gesteente. Als het stolt, ontstaat er een sterk materiaal. Qua hardheid is het te vergelijken met graniet.

binnenkijken bij onze klanten

Gietvloer woonkamer

Project Putten

Bekijk project
Gietvloer woonkamer - Manon Tilstra

Project Manon Tilstra

Bekijk project
Gietvloer keuken

Project Casa Di Rosa

Bekijk project

Over ons

Behaaglijk betekent zoiets als ‘aangenaam’, ‘op zijn gemak’ en ‘thuis’. Behaaglijk wonen stemt u tevreden. Het geeft u een prettig gevoel. Het maakt u trots. Het is ons doel om u aangenaam te laten wonen. Dat doen we op een manier, die Nederland nog niet kende.

 • Krasvrij

  Viltjes onder uw stoelen? Dat is voorgoed verleden tijd! Onze Italiaanse vloeren zijn krasvrij. Wij zijn de enige in Nederland die deze vloeren aanbiedt.

 • Exclusief

  Met een Italiaanse gietvloer kunt u alle kanten op. Met een betonlook of helderwit. U kunt het zelf samenstellen. Echt een exclusief product!

 • Vakmanschap

  Ambacht is het hart van ons bedrijf. In elke vloer zit handwerk, expertise en passie. Dat is waar wij voor staan. Het resultaat? Een woning naar uw dromen.