Gietvloer kopen in Zwolle

Wilt u een gietvloer kopen in Zwolle, maar kunt u in de buurt niet vinden wat u zoekt? Het is een stukje rijden naar Ede, maar als specialist in krasvrije, waterdichte en UV-bestendige gietvloeren uit Italië adviseren wij u graag.

Keuken met betonlook gietvloer

gietvloeren omgeving zwolle

De hoofdstad van de Nederlandse provincie Overijssel. Dat is natuurlijk Zwolle. De gemeente telt 130.872 inwoners. Bent u daar één van of wordt u binnenkort inwoner van deze historische Hanzestad? Bij Behaaglijk Wonen leggen we gietvloeren door heen Nederland, waaronder Zwolle. Dus, bent u op zoek naar gietvloeren in de omgeving van Zwolle, dan is onze naam het onthouden waard.

Met onze gietvloeren geeft u uw (nieuw)bouwwoning een upgrade. Niet alleen dankzij de uitstraling van de vloeren, maar ook het ‘sterke karakter’ ervan. Onze Italiaanse gietvloeren zijn krasvast, waterdicht en bovendien bestand tegen UV-stralen.

Gietvloer bekijken in showroom in zwolle

Misschien droomt u al jaren van een gietvloer in uw woning of bent u recentelijk verliefd geworden op deze prachtige en veelzijdige vloeren. Wij nodigen u graag uit om een gietvloer te bekijken in onze showroom. Dat is weliswaar niet ín Zwolle, maar wel het rijden waard.

Dat kunnen we u vertellen, maar veel prettiger is het om onze moderne, naadloze vloeren met eigen ogen te bekijken. Dat kan in onze showroom. Het voordeel van een gietvloer kunnen we wel alvast met u delen.

Bij Behaaglijk Wonen verkopen we een nieuwe generatie gietvloeren uit Italië. De vloeren bestaan uit lavasteen, afkomstig uit vulkanisch gebied. Dat resulteert in een bijzonder sterke vloer. Een heuse krachtpatser!

Van gietvloeren in Zwolle tot een gietvloer bij u thuis. Wij dragen daar graag aan bij. We noemden het al even, een gietvloer geeft uw woning een upgrade. Niet alleen vanwege de rijke uitstraling, maar ook de rust die het met zich meebrengt. Want u hoeft zich geen zorgen te maken om krassen, vlekken of andere oneffenheden. Onze gietvloeren gaan jaren mee.

Ook zijn onze gietvloeren van Italiaanse komaf onderhoudsvriendelijk. Dat komt doordat we de vloer afwerken met een antibacteriële coating. Ideaal om de hygiëne in huis te bewaren.

Onze showroom bezoeken?

Onze showroom geeft u een indruk van onze krasvrije gietvloeren. U maakt kennis met alle soorten en kleuren. Zo ontdekt u wat bij uw woning past. Wij zijn te vinden op Venturistraat 2P, 6718 XW in Ede. Komt u ook uw eigen gietvloer samenstellen?

ijzersterke gietvloer in zwolle

Een flexibele vloer. Zo noemen we onze Italiaanse gietvloeren ook wel. Want onze vloeren zijn overal aan te brengen: keuken, slaapkamer, woonkamer, zolder, wat u maar wenst. Daarnaast zijn we sterk in wandafwerking, waarmee de lavasteen gietvloer uw ruimte helemaal afmaakt.

Naast de originele lavasteen gietvloer, hebben we nog meer soorten in ons assortiment. Van caste floor, met een andere structuur tot de minimal vloer zonder lavasteen. U vindt een verscheidenheid aan vloeren in onze showroom. Voor elke gietvloer geldt een basis kleurenpalet. Maar u kunt ook zelf een kleur kiezen. Bij ons stelt u uw eigen gietvloer voor uw woning in Zwolle samen!

Klinkt dat u als muziek in de oren? We maken graag kennis met u! In onze showroom delen we wat er mogelijk is. U krijgt een goed beeld van uw nieuwe gietvloer in Zwolle. We delen graag onze passie en kennis!

Veelgestelde vragen

 • Welke krasvrije gietvloeren zijn er?

  In ons assortiment hebben we een aantal gietvloeren. De originele lavasteen gietvloer, de castle floor, de minimal vloer, de circulaire vloer en art-beton muurafwerking. Wilt u een indruk krijgen van deze soorten? Kom eens langs in onze showroom.

 • Wat zijn de voordelen van deze gietvloer?

  Onze Italiaanse gietvloeren zijn krasvast, waterdicht en UV-bestendig. We werken ze af met een antibacteriële coating. Daardoor zijn onze gietvloeren onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te maken.

 • Waar bestaat een lavasteen gietvloer uit?

  De lavasteen gietvloer is een combinatie van kunsthars en lavasteen. Kunsthars is een bindmiddel. Lavasteen is een vulkanisch gesteente. Als het stolt, ontstaat er een sterk materiaal. Qua hardheid is het te vergelijken met graniet.

binnenkijken bij onze klanten

Gietvloer woonkamer

Project Putten

Bekijk project
Gietvloer woonkamer - Manon Tilstra

Project Manon Tilstra

Bekijk project
Gietvloer keuken

Project Casa Di Rosa

Bekijk project

Over ons

Behaaglijk betekent zoiets als ‘aangenaam’, ‘op zijn gemak’ en ‘thuis’. Behaaglijk wonen stemt u tevreden. Het geeft u een prettig gevoel. Het maakt u trots. Het is ons doel om u aangenaam te laten wonen. Dat doen we op een manier, die Nederland nog niet kende.

 • Krasvrij

  Viltjes onder uw stoelen? Dat is voorgoed verleden tijd! Onze Italiaanse vloeren zijn krasvrij. Wij zijn de enige in Nederland die deze vloeren aanbiedt.

 • Exclusief

  Met een Italiaanse gietvloer kunt u alle kanten op. Met een betonlook of helderwit. U kunt het zelf samenstellen. Echt een exclusief product!

 • Vakmanschap

  Ambacht is het hart van ons bedrijf. In elke vloer zit handwerk, expertise en passie. Dat is waar wij voor staan. Het resultaat? Een woning naar uw dromen.