Gietvloer kopen in Limburg

Oriënteert u zich op een gietvloer kopen in Limburg? Bezoek onze showroom in Ede! Ja, het is wel even rijden, maar dan heeft u ook wat. We verrassen u graag met onze krasvrije, waterdichte en uv-bestendige gietvloer. De enige in Nederland. Durft u de rit aan?

Gietvloer in keuken in villa

Het bourgondische leven in Limburg

Woont u in het uitgestrekte Limburg, met zijn glooiende heuvellandschap? Waar elk jaar de boel tijdens carnaval op zijn kop staat? En een lekker bakkie niet zonder een Limburgse vlaai kan? Wat een heerlijke plek! Genieten van het bourgondische leven. Daar hoeft u vast weinig moeite voor te doen.

Woont u prettig in Limburg, maar is uw woning niet helemaal naar wens? Een nieuwe vloer kan het verschil maken. Ook als u binnenkort verhuist. Bij Behaaglijk Wonen leggen we gietvloeren van Zuid-Limburg tot het meest noordelijke puntje. We garanderen: onze gietvloeren maken uw woondroom compleet!

Krasvrije gietvloer in Limburg

Een gietvloer in Limburg past bij elk interieur. Het maakt een nieuwbouwhuis af en geeft een monumentale woning een modern gezicht. De ideale manier om uw huis een upgrade te geven. Alleen na verloop van tijd slijt deze gietvloer in Limburg. Vlekken zijn niet meer weg te poetsen, de vloer raakt bekrast of verkleurt zelfs. Zonde, toch? Dat is niet de bedoeling.

Wist u dat er ook krasvrije gietvloeren zijn? Waar u vlekken zo vanaf veegt? En de zon geen invloed heeft op de kleur? Wij introduceren: de lavasteen gietvloer. Rechtstreeks uit Italië. Een nieuwe generatie gietvloeren, waar wij de enige leverancier van zijn in Nederland. Het lavasteen in onze gietvloeren is extreem krachtig. Het levert hele sterke gietvloeren in Limburg op.

Deze krasvaste gietvloer is ook onderhoudsvriendelijk. U heeft er geen speciale schoonmaakmiddelen voor nodig. De antibacteriële coating zorgt ook nog eens voor de optimale bescherming van u, uw gezin en uw huisdieren.

Daarom zijn onze gietvloeren het waard om naar Ede te rijden. Om met eigen ogen te bekijken. En te testen natuurlijk, of ze wel echt zo krasvast zijn. Een tipje van de sluier: zelfs een dag lang krassen met een sleutel, doet onze gietvloer niets.

Onze showroom bezoeken?

Onze showroom geeft u een indruk van onze krasvrije gietvloeren. U maakt kennis met alle soorten en kleuren. Zo ontdekt u wat bij uw woning past. Wij zijn te vinden op Venturistraat 2P, 6718 XW in Ede. Komt u ook uw eigen gietvloer samenstellen?

Maatwerk gietvloer in Limburg

Kiest u voor onze gietvloer in Limburg? Dan krijgt u er een krachtige, flexibele en stijlvolle vloer voor terug. Het is geschikt voor elke ruimte, van vloer tot wand. Wij bieden een aantal soorten aan, waaronder de originele lavasteen gietvloer. Maar u kunt ook gaan voor een castle floor, minimal gietvloer, circulaire vloer of art-beton wandafwerking.

Elke vloer heeft een ander kleurenpalet. Wij kunnen ook zelf een kleur samenstellen voor u. We laten u in onze showroom graag de opties zien. Een gietvloer showroom in Limburg hebben we niet, maar we hopen u te overtuigen in Ede.

Wilt u voor uw gietvloer in Limburg een prijs opvragen? Dat kan natuurlijk ook. Juist doordat wij maatwerk bieden, kunnen wij niet één prijs opgeven. Maar we doen ons best om het de gietvloer in Limburg prijs zo goed mogelijk weer te geven.

Als u zover bent, laten wij u graag ons vakmanschap zien. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van krasvrije gietvloeren in Limburg. U kunt op ons vakmanschap rekenen. We leggen uw gietvloer in Limburg, zoals u dat wilt. Alles voor een perfect eindresultaat.

Veelgestelde vragen

 • Welke krasvrije gietvloeren zijn er?

  In ons assortiment hebben we een aantal gietvloeren. De originele lavasteen gietvloer, de castle floor, de minimal vloer, de circulaire vloer en art-beton muurafwerking. Wilt u een indruk krijgen van deze soorten? Kom eens langs in onze showroom.

 • Wat zijn de voordelen van deze gietvloer?

  Onze Italiaanse gietvloeren zijn krasvast, waterdicht en UV-bestendig. We werken ze af met een antibacteriële coating. Daardoor zijn onze gietvloeren onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te maken.

 • Waar bestaat een lavasteen gietvloer uit?

  De lavasteen gietvloer is een combinatie van kunsthars en lavasteen. Kunsthars is een bindmiddel. Lavasteen is een vulkanisch gesteente. Als het stolt, ontstaat er een sterk materiaal. Qua hardheid is het te vergelijken met graniet.

binnenkijken bij onze klanten

Gietvloer woonkamer

Project Putten

Bekijk project
Gietvloer woonkamer - Manon Tilstra

Project Manon Tilstra

Bekijk project
Gietvloer keuken

Project Casa Di Rosa

Bekijk project

Over ons

Behaaglijk betekent zoiets als ‘aangenaam’, ‘op zijn gemak’ en ‘thuis’. Behaaglijk wonen stemt u tevreden. Het geeft u een prettig gevoel. Het maakt u trots. Het is ons doel om u aangenaam te laten wonen. Dat doen we op een manier, die Nederland nog niet kende.

 • Krasvrij

  Viltjes onder uw stoelen? Dat is voorgoed verleden tijd! Onze Italiaanse vloeren zijn krasvrij. Wij zijn de enige in Nederland die deze vloeren aanbiedt.

 • Exclusief

  Met een Italiaanse gietvloer kunt u alle kanten op. Met een betonlook of helderwit. U kunt het zelf samenstellen. Echt een exclusief product!

 • Vakmanschap

  Ambacht is het hart van ons bedrijf. In elke vloer zit handwerk, expertise en passie. Dat is waar wij voor staan. Het resultaat? Een woning naar uw dromen.