Gietvloer in de keuken

Wenst u een nieuwe vloer in uw keuken? Ga voor een naadloze gietvloer! Onze gietvloeren zijn krasvrij, waterdicht en UV-bestendig. Daardoor kunt u koken zonder zorgen om vlekken, krassen en scheuren.

 • Kras- en vlekvrij
 • Elke kleur is mogelijk
 • Antibacteriële coating

Een vlekvrije oplossing

Zelfs de allerbeste chefkoks knoeien in de keuken. Met onze Italiaanse gietvloeren hoeft dat geen kwelling te zijn: de vloer is krasvrij, waterdicht en UV-bestendig. Daardoor hoeft u zich geen zorgen te maken wanneer een pollepel met spaghettisaus op de grond valt, een pak melk over de vloer kletst of jus vanuit de pan op de grond spat. Onze gietvloeren gaan tientallen jaren mee.

Wanneer wij een gietvloer in uw keuken plaatsen, is deze altijd voorzien van een antibacteriële coating. Zo haalt u met gemak vlekken en etensresten van de krasvrije gietvloer. Een stijlvolle vloer die ook nog eens onderhoudsvriendelijk is, wat wenst u nog meer?

Gietvloer keuken - Manon Tilstra
Minimal gietvloer Ilona
Castle floor Toli
Keuken met gietvloer van Interieurbureau
Castle floor Toli
Gietvloer keuken
Gietvloer keuken
1/7 foto’s

Gietvloer voor elke keuken

De strakke uitstraling van een gietvloer leent zich voor tal van woonstijlen: van modern tot landelijk. Een naadloze vloer maakt uw industriële interieur nog krachtiger, terwijl de vloer in een Scandinavisch interieur tegenwicht biedt aan alle zachte elementen in uw interieur.

Onze gietvloer is niet alleen een uitkomst in uw keuken, maar ook in de ruimte waar uw eettafel staat. Vaak is dit de grens tussen uw woonkamer en uw keuken. U kunt uw tafelgasten geruststellen wanneer een glas wijn omvalt of een stukje vlees van het bord schiet: de vloer is krasvast en waterdicht. Met een veeg haalt u viezigheid van de vloer!

Wenst u een gietvloer in uw keuken? De beste basis voor een gietvloer in uw keuken is een vlakke, cementgebonden ondergrond. Heeft u dat niet? Met de juiste voorbereiding is veel mogelijk. Zolang het maar vlak wordt. Wilt u graag vloerverwarming, zodat u ook tijdens het kokkerellen lekkere warme voeten heeft? Dat is mogelijk. Laat het ons weten!

Onze showroom bezoeken?

Onze showroom geeft u een indruk van onze krasvrije gietvloeren. U maakt kennis met alle soorten en kleuren. Zo ontdekt u wat bij uw woning past. Wij zijn te vinden op Venturistraat 2P, 6718 XW in Ede. Komt u ook uw eigen gietvloer samenstellen?

Van origineel lavasteen tot circulaire vloer

De originele lavasteen gietvloer is een extreem sterke vloer gemaakt van vulkanisch gesteente, en leent zich perfect voor de keukenvloer. In andere woorden: deze vloer kan wel wat hebben. Dat is ideaal wanneer u bij het uitruimen van de vaatwasser een bord laat vallen, bijvoorbeeld. Of bij het afruimen van de keukentafel een deksel van een pan op de grond laat kletteren.

Naast een lavasteen gietvloer kunt u ook kiezen voor andere soorten uit ons assortiment. Denk aan de castle floor, die een andere aanbrengtechniek heeft. De minimal gietvloer heeft een rustige structuur, zonder lavasteen. De circulaire vloer is gemaakt van gerecyclede materialen. U kunt de gietvloer in uw keuken ook laten doorlopen op de wand. Met art-beton werken we uw muren strak af.

Welke kleur gietvloer wenst u in uw keuken? Wat uw wensen ook zijn, wij kunnen uw gietvloer volledig samenstellen. Velen kiezen voor een neutrale kleur gietvloer in de keuken, zoals grijs, bruin of taupe. Dat hoeft natuurlijk niet voor u te gelden. Wij kunnen iedere kleur op maat maken, zodat uw vloer perfect matcht met uw interieur. Kom vooral eens kijken in onze showroom. Daar ontdekt u welke krasvaste gietvloer bij uw keuken past.

Veelgestelde vragen

 • Hoe duur is een gietvloer in de keuken?

  Dat hangt af van uw wensen. Welk soort gietvloer kiest u? Hoe groot is de oppervlakte? Maken wij voor u een kleur op maat? Vul ons offerteformulier in en ontvang een prijsindicatie.

 • Wat voor gietvloer in de keuken?

  De keuken is een veelgebruikte ruimte in huis. Wij raden aan om te kiezen voor een krasvrije gietvloer. Daar heeft u het langste plezier van!

 • Hoe onderhoud ik een gietvloer?

  Onze gietvloer is onderhoudsvriendelijk. Stofzuig het met een zachte borstel en maak het schoon met natuurlijke middelen, zoals groene zeep of allesreiniger.

binnenkijken bij onze klanten

Gietvloer - Studio Ventidue

Project Studio Ventidue

Bekijk project
Gietvloer keuken - Interior by Nikka

Project Interior by Nikka

Bekijk project
Gietvloer woonkamer

Project middenwoning Ede

Bekijk project

Over ons

Behaaglijk betekent zoiets als ‘aangenaam’, ‘op zijn gemak’ en ‘thuis’. Behaaglijk wonen stemt u tevreden. Het geeft u een prettig gevoel. Het maakt u trots. Het is ons doel om u aangenaam te laten wonen. Dat doen we op een manier, die Nederland nog niet kende.

 • Krasvrij

  Viltjes onder uw stoelen? Dat is voorgoed verleden tijd! Onze Italiaanse vloeren zijn krasvrij. Wij zijn de enige in Nederland die deze vloeren aanbiedt.

 • Exclusief

  Met een Italiaanse gietvloer kunt u alle kanten op. Met een betonlook of helderwit. U kunt het zelf samenstellen. Echt een exclusief product!

 • Vakmanschap

  Ambacht is het hart van ons bedrijf. In elke vloer zit handwerk, expertise en passie. Dat is waar wij voor staan. Het resultaat? Een woning naar uw dromen.