Gietvloer kopen in Breda

Heeft u plannen om een gietvloer te kopen in Breda? Kies voor een variant die krasvrij, waterdicht en uv-bestendig is. Deze gietvloer vindt u in onze showroom in Ede. U bent van harte welkom!

De parel van het zuiden

Bent u één van de 175.000 inwoners van Breda? Van de Onze-Lieve-Vrouwekerk tot het Spanjaardsgat: Breda is de parel van het zuiden. In de oude vestingstad is het goed vertoeven. De stad bruist, met de slogan: ‘Breda brengt het samen’. Zoals de bedrijvigheid van een grote stad en de gastvrijheid van een groot dorp.

Maar u terugtrekken in uw eigen woning kan ook fijn zijn. Het gevoel van thuiskomen. Daar dragen wij graag aan bij. Misschien heeft u een nieuwe woning in Breda op het oog of woont u al jaren in de Brabantse stad. Uw huidige vloer kan in beide gevallen een doorn in het oog zijn. Bij Behaaglijk Wonen leggen we gietvloeren in Breda. Een moderne vloer, die bij elk interieur past.

Krasvrije gietvloer in Breda

Heeft u vaak mensen over de vloer? Kinderen die graag op de grond spelen? Of laat u de zon graag lekker naar binnen schijnen, zo gauw de zomer in aantocht is? Heerlijk, toch. We raden u wel aan: denk goed na over uw gietvloer in Breda. Vlekken, krassen en uv-verkleuring is zichtbaar op een ‘normale’ gietvloer. Na verloop van tijd slijt het. Dat voorkomt u niet.

Of wel. Met een krasvrije, waterdichte en uv-bestendige gietvloer in Breda. Is die er? Ja, die is er. Maak kennis met de lavasteen gietvloer. Afkomstig uit Italië. Wij zijn de enige, originele leverancier van deze vloer.

Lavasteen is net zo krachtig als het klinkt. Het is oersterk materiaal. Het vulkanische gesteente is bestand tegen schuiven, schuren en krassen. Wij kunnen er geen genoeg van krijgen. En onze klanten ook niet.

We leveren gietvloeren in Breda met antibacteriële coating. De vloer heeft een lange levensduur en is onderhoudsvriendelijk. Hard boenen is niet nodig. We maken het u graag gemakkelijk.

Onze showroom bezoeken?

Onze showroom geeft u een indruk van onze krasvrije gietvloeren. U maakt kennis met alle soorten en kleuren. Zo ontdekt u wat bij uw woning past. Wij zijn te vinden op Venturistraat 2P, 6718 XW in Ede. Komt u ook uw eigen gietvloer samenstellen?

Maatwerk gietvloer in Breda

Onze gietvloer is heel flexibel. U kunt het toepassen in elke ruimte. Van bedrijf tot woning. Heeft u ook een muur die wel een make over kan gebruiken? Het is ook geschikt als wandafwerking. Sommige klanten doen dit bijvoorbeeld in de badkamer. Dat zorgt voor eenheid in uw woning. Een modern geheel.

Misschien denkt u: ‘Praktisch is deze gietvloer in Breda zeker, maar is het ook stijlvol?’ Absoluut. Krasvrije gietvloeren in Breda bieden we aan in verschillende soorten én kleuren.

We sommen op: de originele lavasteen gietvloer, castle floor, minimal gietvloer, circulaire vloer en art-beton wandafwerking. We adviseren u graag over de beste gietvloer voor uw woning. Dat geldt ook voor de kleur. We geven u een impressie van ons kleurenpalet, maar het is goed om te weten dat we elke kleur kunnen maken. Bespreek uw voorkeur in onze gietvloer showroom vlakbij Breda, in Ede.

Wij vinden het heel normaal om ons aan te sluiten bij uw wensen. Dat doen we graag. Van het ontwerp tot het leggen van de gietvloer in Breda. Overal ziet u onze ambacht in terug. Mogen we u binnenkort verwelkom in onze gietvloer showroom vlakbij Breda, in Ede?

Veelgestelde vragen

 • Welke krasvrije gietvloeren zijn er?

  In ons assortiment hebben we een aantal gietvloeren. De originele lavasteen gietvloer, de castle floor, de minimal vloer, de circulaire vloer en art-beton muurafwerking. Wilt u een indruk krijgen van deze soorten? Kom eens langs in onze showroom.

 • Wat zijn de voordelen van deze gietvloer?

  Onze Italiaanse gietvloeren zijn krasvast, waterdicht en UV-bestendig. We werken ze af met een antibacteriële coating. Daardoor zijn onze gietvloeren onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te maken.

 • Waar bestaat een lavasteen gietvloer uit?

  De lavasteen gietvloer is een combinatie van kunsthars en lavasteen. Kunsthars is een bindmiddel. Lavasteen is een vulkanisch gesteente. Als het stolt, ontstaat er een sterk materiaal. Qua hardheid is het te vergelijken met graniet.

binnenkijken bij onze klanten

Gietvloer woonkamer

Project Putten

Bekijk project
Gietvloer woonkamer - Manon Tilstra

Project Manon Tilstra

Bekijk project
Gietvloer keuken

Project Casa Di Rosa

Bekijk project

Over ons

Behaaglijk betekent zoiets als ‘aangenaam’, ‘op zijn gemak’ en ‘thuis’. Behaaglijk wonen stemt u tevreden. Het geeft u een prettig gevoel. Het maakt u trots. Het is ons doel om u aangenaam te laten wonen. Dat doen we op een manier, die Nederland nog niet kende.

 • Krasvrij

  Viltjes onder uw stoelen? Dat is voorgoed verleden tijd! Onze Italiaanse vloeren zijn krasvrij. Wij zijn de enige in Nederland die deze vloeren aanbiedt.

 • Exclusief

  Met een Italiaanse gietvloer kunt u alle kanten op. Met een betonlook of helderwit. U kunt het zelf samenstellen. Echt een exclusief product!

 • Vakmanschap

  Ambacht is het hart van ons bedrijf. In elke vloer zit handwerk, expertise en passie. Dat is waar wij voor staan. Het resultaat? Een woning naar uw dromen.