Gietvloer kopen in Zeeland

Denkt u dat een gietvloer in Zeeland uw woning compleet maakt? Dat kunnen wij alleen maar beamen. Maar kies wel voor een krasvrije, waterdichte en uv-bestendige gietvloer. Meer weten? Kom naar onze showroom in Ede!

Lavasteen gietvloer Muro

Zon, zee en strand

Zeeland: de provincie van rust en ruimte. Waar zon, zee en strand dichtbij zijn. Charmante dorpjes, monumentale steden en mooie badplaatsen. De archipel van schiereilanden hebben hun eigen kenmerken, maar zijn toch verbonden met elkaar. Typisch Zeeuws? Dat is de Zeeuwse bolus, maar ook ringsteken en de authentieke klederdracht.

Heeft u een karakteristieke woning in Middelburg? Een huis in het pittoreske Koudekerke? Of is het historische Burgh-Haamstede uw thuishaven? Zeeland heeft veel te bieden. U heeft er ‘meer ruimte om uw droom te realiseren’.

Hoort een gietvloer in Zeeland daarbij? Dan heeft u één probleem. De Zeeuwse steden liggen vrij ver verwijderd van het Veluwse dorp Ede. En laat u nou net daar moeten zijn voor dé krasvrije gietvloeren van Nederland. Waarom u de oversteek zou moeten wagen? Dat leggen we u uit.

Krasvrije gietvloer in Zeeland

De gietvloer in Zeeland wint aan populariteit. Een naadloos resultaat. Modern. Strak. Het is de perfecte keuze voor nieuw- en verbouw. Op één punt na. Het is niet krasvrij. Schuivende meubels laten hun sporen achter. Net als zonlicht.

Maar onze gietvloer wél. Kies je voor onze gietvloeren uit Italië, dan profiteer je van een krasvaste, waterdichte en uv-bestendige gietvloer. Hoe dat zit? Deze gietvloer is gemaakt van lavasteen. Krachtig materiaal, uit vulkanisch gebied. Daardoor ontstaat er een sterke vloer, bestand tegen vlekken, scheuren en krassen. Dankzij de antibacteriële coating is de vloer veilig voor mens en dier.

Nieuwsgierig geworden? Test het eens uit! U bent van harte welkom in onze showroom. Daar zoekt u uw ideale gietvloer in Zeeland uit, maar kunt het ook naar hartenlust uitproberen. Leef u uit, zouden wij zeggen.

Onze showroom bezoeken?

Onze showroom geeft u een indruk van onze krasvrije gietvloeren. U maakt kennis met alle soorten en kleuren. Zo ontdekt u wat bij uw woning past. Wij zijn te vinden op Venturistraat 2P, 6718 XW in Ede. Komt u ook uw eigen gietvloer samenstellen?

Persoonlijke gietvloer in Zeeland

Een vloer kiezen is heel persoonlijk. Van welke kleur houdt u? Naar welke structuur bent u op zoek? Voor welke ruimte zoekt u een gietvloer? De beste gietvloer in Zeeland voor u, is van veel factoren afhankelijk. Gelukkig bewegen onze vloeren mee met uw wensen. U kunt het toepassen in elke kamer: van wand tot vloer.  

In onze showroom kunt u de vloer met eigen ogen bekijken. We laten ook het verschil zien, tussen de gietvloeren in ons assortiment. Dat zijn de originele lavasteen gietvloer, castle floor, minimal gietvloer, circulaire vloer en art-beton wandafwerking. Voor deze gietvloeren in Zeeland hebben we een basis kleurenpalet. Zit daar niet bij wat u zoekt? We kunnen elke tint maken.

Ziet u uw nieuwe gietvloer in Zeeland al voor zich? Wij maken het graag werkelijkheid! Dat doen we met kennis, passie en vakmanschap. Gietvloeren leggen is ons ding. We weten precies hoe we het resultaat behalen, waar u van droomt. Mogen we het bewijzen in uw woning? We gaan graag aan de slag!

Veelgestelde vragen

 • Welke krasvrije gietvloeren zijn er?

  In ons assortiment hebben we een aantal gietvloeren. De originele lavasteen gietvloer, de castle floor, de minimal vloer, de circulaire vloer en art-beton muurafwerking. Wilt u een indruk krijgen van deze soorten? Kom eens langs in onze showroom.

 • Wat zijn de voordelen van deze gietvloer?

  Onze Italiaanse gietvloeren zijn krasvast, waterdicht en UV-bestendig. We werken ze af met een antibacteriële coating. Daardoor zijn onze gietvloeren onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te maken.

 • Waar bestaat een lavasteen gietvloer uit?

  De lavasteen gietvloer is een combinatie van kunsthars en lavasteen. Kunsthars is een bindmiddel. Lavasteen is een vulkanisch gesteente. Als het stolt, ontstaat er een sterk materiaal. Qua hardheid is het te vergelijken met graniet.

binnenkijken bij onze klanten

Gietvloer woonkamer

Project Putten

Bekijk project
Gietvloer woonkamer - Manon Tilstra

Project Manon Tilstra

Bekijk project
Gietvloer keuken

Project Casa Di Rosa

Bekijk project

Over ons

Behaaglijk betekent zoiets als ‘aangenaam’, ‘op zijn gemak’ en ‘thuis’. Behaaglijk wonen stemt u tevreden. Het geeft u een prettig gevoel. Het maakt u trots. Het is ons doel om u aangenaam te laten wonen. Dat doen we op een manier, die Nederland nog niet kende.

 • Krasvrij

  Viltjes onder uw stoelen? Dat is voorgoed verleden tijd! Onze Italiaanse vloeren zijn krasvrij. Wij zijn de enige in Nederland die deze vloeren aanbiedt.

 • Exclusief

  Met een Italiaanse gietvloer kunt u alle kanten op. Met een betonlook of helderwit. U kunt het zelf samenstellen. Echt een exclusief product!

 • Vakmanschap

  Ambacht is het hart van ons bedrijf. In elke vloer zit handwerk, expertise en passie. Dat is waar wij voor staan. Het resultaat? Een woning naar uw dromen.