Gietvloer kopen in Culemborg

Denkt u na over een gietvloer kopen in Culemborg? Wij zijn specialist in krasvrije, waterdichte en uv-bestendige gietvloeren. Via de N320 en N233 bent u zo in onze showroom in Ede. Of rijd over de A12. Net wat u wilt. Wij staan voor u klaar!

Vrijstad van de Betuwe

Culemborg heeft een rijke geschiedenis. Van Vrijstad tot centrale marktplek. Het is altijd al een levendige plaats geweest. De historie van Culemborg is overal terug te zien. In de gezellige binnenstad vindt u tal van monumentale gebouwen. Ook de Gelderlandfabriek is een iconisch pand, waar nu veel creatievelingen samenkomen. Net buiten Culemborg is Werk aan het Spoel aangelegd als onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

Woont u in de kleine handelsstad tussen Lek en Linge? Misschien heeft u een huis gekocht in de nieuwbouwwijk Parijsch. Huurt u een woning in de eco-wijk Eva Lanxmeer. Waar biologische voedselproductie samenkomt met duurzaam leven. Of bent u van plan uw landhuis op het Culemborgse platteland te verbouwen.

Een gietvloer past bij elk interieur. Het brengt uw woning naar een hoger niveau. Bij Behaaglijk Wonen leggen we gietvloeren, ook in Culemborg.

Krasvrije gietvloer in Culemborg

Strak, tijdloos, onbegrensd. Maakt een gietvloer in Culemborg uw woondromen waar? Begrijpelijk. Het is absoluut een stijlvolle keuze. Alleen een gietvloer in Culemborg moet niet enkel mooi zijn, maar ook functioneel. U wilt er jaren van kunnen genieten. Toch?

Helaas hebben ‘normale’ gietvloeren geen lange levensduur. Op den duur raken ze bekrast, verkleurt of versleten. Wij brengen daar graag verandering in. Op onze krasvaste gietvloer in Culemborg kunt u wél vertrouwen. Deze vloer is niet alleen krasvrij, maar ook waterdicht en uv-bestendig. Het is een nieuwe generatien gietvloeren, rechtstreeks uit Italië. Wij zijn hiervan de enige echte leverancier in Nederland.

Onze krasvaste gietvloer is gemaakt van lavasteen. IJzersterk materiaal, afkomstig uit vulkanisch gebied. Dat resulteert in een krachtige vloer. Wij werken onze gietvloer in Culemborg af met een antibacteriële coating. Eenvoudig schoon te houden. Zo bewaart u de hygiëne in huis in een handomdraai.

Onze showroom bezoeken?

Onze showroom geeft u een indruk van onze krasvrije gietvloeren. U maakt kennis met alle soorten en kleuren. Zo ontdekt u wat bij uw woning past. Wij zijn te vinden op Venturistraat 2P, 6718 XW in Ede. Komt u ook uw eigen gietvloer samenstellen?

Wendbare gietvloer in Culemborg

Elke gietvloer in Culemborg is uniek. Exclusief voor u gemaakt. Een ‘maatwerk’ product, dat u in elke ruimte kunt toepassen. Is een gietvloer perfect voor uw woonkamer? Kiest u voor een strakke wandafwerking in de garage? Of juiste een volledige transformatie van de badkamer?

Welke gietvloer past bij uw woonwensen in Culemborg? Wij maken het. U kiest zelf de kleur, afwerking en het materiaal. Natuurlijk zijn we er om u te adviseren. In onze showroom maakt u kennis met ons assortiment. Vanzelfsprekend de originele lavasteen gietvloer, maar ook de minimal, castle floor, circulaire vloer of art-beton afwerking. Elke soort heeft zijn eigen basis kleurenpalet. Maar u kunt ook een specifieke kleur laten mengen. Dat doen wij graag voor u.

Worden uw woonwensen straks werkelijkheid? Wij kunnen niet wachten! Uw gietvloer in Culemborg leggen wij met vakmanschap én plezier. We hebben passie voor ons werk en geloven in ons product. U ook? Ontdek het in onze showroom!

Veelgestelde vragen

 • Welke krasvrije gietvloeren zijn er?

  In ons assortiment hebben we een aantal gietvloeren. De originele lavasteen gietvloer, de castle floor, de minimal vloer, de circulaire vloer en art-beton muurafwerking. Wilt u een indruk krijgen van deze soorten? Kom eens langs in onze showroom.

 • Wat zijn de voordelen van deze gietvloer?

  Onze Italiaanse gietvloeren zijn krasvast, waterdicht en UV-bestendig. We werken ze af met een antibacteriële coating. Daardoor zijn onze gietvloeren onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te maken.

 • Waar bestaat een lavasteen gietvloer uit?

  De lavasteen gietvloer is een combinatie van kunsthars en lavasteen. Kunsthars is een bindmiddel. Lavasteen is een vulkanisch gesteente. Als het stolt, ontstaat er een sterk materiaal. Qua hardheid is het te vergelijken met graniet.

binnenkijken bij onze klanten

Gietvloer woonkamer

Project Putten

Bekijk project
Gietvloer woonkamer - Manon Tilstra

Project Manon Tilstra

Bekijk project
Gietvloer keuken

Project Casa Di Rosa

Bekijk project

Over ons

Behaaglijk betekent zoiets als ‘aangenaam’, ‘op zijn gemak’ en ‘thuis’. Behaaglijk wonen stemt u tevreden. Het geeft u een prettig gevoel. Het maakt u trots. Het is ons doel om u aangenaam te laten wonen. Dat doen we op een manier, die Nederland nog niet kende.

 • Krasvrij

  Viltjes onder uw stoelen? Dat is voorgoed verleden tijd! Onze Italiaanse vloeren zijn krasvrij. Wij zijn de enige in Nederland die deze vloeren aanbiedt.

 • Exclusief

  Met een Italiaanse gietvloer kunt u alle kanten op. Met een betonlook of helderwit. U kunt het zelf samenstellen. Echt een exclusief product!

 • Vakmanschap

  Ambacht is het hart van ons bedrijf. In elke vloer zit handwerk, expertise en passie. Dat is waar wij voor staan. Het resultaat? Een woning naar uw dromen.