Gietvloer kopen in Veenendaal

Wilt u een gietvloer kopen in Veenendaal? Overweeg een kwartiertje verder te rijden naar Ede! Daar vindt u onze showroom. Bij Behaaglijk Wonen zijn we gespecialiseerd in krasvrije, waterdichte en UV-bestendige gietvloeren uit Italië. We garanderen u: het is die paar kilometer extra waard!

Gietvloer in keuken in villa

Een stad met dorps karakter

Lekker winkelen, dat kunt u in Veenendaal. Het gezellige stadscentrum is misschien wel één van de redenen dat u hier woont. Of plannen heeft om te verhuizen naar Veenendaal. Toch verliest Veenendaal ook nooit zijn dorpse karakter. Veel inwoners gaan er niet meer weg, om die reden. Dat ligt ook aan de locatie. Veenendaal ligt op de rand van de Utrechtse Heuvelrug. Een bosrijk gebied met eeuwenoude kastelen. Er is genoeg te doen in deze omgeving!

Bent u één van de inwoners die blijft plakken in Veenendaal? Of komt u hier binnenkort wonen? Bij Behaaglijk Wonen leggen we gietvloeren in Veenendaal. Ideaal om uw woning een update mee te geven of uw nieuwbouwwoning mee aan te kleden.

Krasvrije gietvloer in Veenendaal

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer? Een gietvloer in Veenendaal geeft uw woning direct een ander gezicht. Het is een moderne, naadloze vloer, met een strakke uitstraling. Maar het heeft één groot nadeel. Een ‘gewone’ gietvloer is kwetsbaar. Het is niet bestand tegen krassen, waterschade of UV-straling. Slijtage wordt zichtbaar, door de jaren heen. Wist u dat dat ook anders kan?

Bij Behaaglijk Wonen verkopen we een nieuwe generatie gietvloeren uit Italië. Deze zijn krasvast, waterdicht en UV-bestendig. Het bestaat uit lavasteen, afkomstig uit vulkanisch gebied. U kunt zich voorstellen: dat levert een sterk gesteente op. En dus ook een sterke vloer.

Spelen uw kinderen op de vloer, laat u een wijnglas vallen of schijnt de zon fel naar binnen? Geen zorgen! Onze gietvloer in Veenendaal kan tegen een stootje. Het gaat tientallen jaren mee én is onderhoudsvriendelijk. We werken het af met een antibacteriële coating. Ideaal om de hygiëne in huis te bewaren.

Onze showroom bezoeken?

Onze showroom geeft u een indruk van onze krasvrije gietvloeren. U maakt kennis met alle soorten en kleuren. Zo ontdekt u wat bij uw woning past. Wij zijn te vinden op Venturistraat 2P, 6718 XW in Ede. Komt u ook uw eigen gietvloer samenstellen?

Flexibele gietvloer in Veenendaal

U merkt het wel, wij zijn enthousiast over deze gietvloer in Veenendaal. Het is een krachtige, maar ook flexibele vloer. We kunnen het overal aanbrengen. En dat doen we ook. Veel woningen, maar ook bedrijven kiezen voor deze gietvloer in Veenendaal. Natuurlijk voor op de vloer, maar ook als wandafwerking. Beide zijn bij ons mogelijk. We kunnen het in elke ruimte aanbrengen. Net wat u wilt!

Naast de originele lavasteen gietvloer, hebben we nog meer soorten in ons assortiment. Denk aan de castle floor met een andere structuur, de circulaire vloer met gerecyclede materialen of de minimal vloer zonder lavasteen. In onze showroom maakt u kennis met deze soorten en kleuren. Voor elke gietvloer geldt een basis kleurenpalet, met veel opties. We kunnen ook elke andere kleur maken. Bij ons stelt u uw eigen gietvloer in Veenendaal samen!

Elke gietvloer in Veenendaal brengen we met passie aan. Ons vakmanschap wordt zichtbaar in onze kennis. Ons team weet precies hoe de krasvrije gietvloer werkt. Daar kunt u op vertrouwen. Wat zijn uw wensen? We horen graag van u.

Veelgestelde vragen

 • Welke krasvrije gietvloeren zijn er?

  In ons assortiment hebben we een aantal gietvloeren. De originele lavasteen gietvloer, de castle floor, de minimal vloer, de circulaire vloer en art-beton muurafwerking. Wilt u een indruk krijgen van deze soorten? Kom eens langs in onze showroom.

 • Wat zijn de voordelen van deze gietvloer?

  Onze Italiaanse gietvloeren zijn krasvast, waterdicht en UV-bestendig. We werken ze af met een antibacteriële coating. Daardoor zijn onze gietvloeren onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te maken.

 • Waar bestaat een lavasteen gietvloer uit?

  De lavasteen gietvloer is een combinatie van kunsthars en lavasteen. Kunsthars is een bindmiddel. Lavasteen is een vulkanisch gesteente. Als het stolt, ontstaat er een sterk materiaal. Qua hardheid is het te vergelijken met graniet.

binnenkijken bij onze klanten

Gietvloer woonkamer

Project Putten

Bekijk project
Gietvloer woonkamer - Manon Tilstra

Project Manon Tilstra

Bekijk project
Gietvloer keuken

Project Casa Di Rosa

Bekijk project

Over ons

Behaaglijk betekent zoiets als ‘aangenaam’, ‘op zijn gemak’ en ‘thuis’. Behaaglijk wonen stemt u tevreden. Het geeft u een prettig gevoel. Het maakt u trots. Het is ons doel om u aangenaam te laten wonen. Dat doen we op een manier, die Nederland nog niet kende.

 • Krasvrij

  Viltjes onder uw stoelen? Dat is voorgoed verleden tijd! Onze Italiaanse vloeren zijn krasvrij. Wij zijn de enige in Nederland die deze vloeren aanbiedt.

 • Exclusief

  Met een Italiaanse gietvloer kunt u alle kanten op. Met een betonlook of helderwit. U kunt het zelf samenstellen. Echt een exclusief product!

 • Vakmanschap

  Ambacht is het hart van ons bedrijf. In elke vloer zit handwerk, expertise en passie. Dat is waar wij voor staan. Het resultaat? Een woning naar uw dromen.