Gietvloer kopen in Friesland

Droomt u van een gietvloer in Friesland? Het is een prachtige toevoeging aan uw woning! Kies wel voor zekerheid, met een krasvrije, waterdichte en uv-bestendige gietvloer. Die vindt u in onze showroom in Ede.

Lavasteen gietvloer Muro

Van Sûkerbole tot Fierljeppen

Bent u geboren en getogen in Fryslân? Dan gaat u daar vast nooit meer weg. Of misschien bent u wel van plan om naar Friesland te verhuizen. U onder te dompelen in de typisch Friese cultuur. Met zijn Friese taal en eeuwenoude tradities. Van Sûkerbole tot Fierljeppen. U ontkomt er niet aan, als u in Friesland woont.

In elk seizoen valt in Friesland wel iets te beleven. Strand, water en bos zijn nooit ver weg. In Friesland woont u vrij, u heeft alle ruimte. Ook als u op de Friese Waddeneilanden (Vlieland, Terschelling, Ameland of Schiermonnikoog) woont. Uw woning écht naar uw zin maken? Dat doet u met een gietvloer in Friesland.

Krasvrije gietvloer in Friesland

Ziet u het al voor zich, een gietvloer in uw woning? Een gietvloer in Friesland geeft een moderne draai aan elk interieur. Het is tijdloos, stijlvol en strak. Niet gek, dat veel huiseigenaren verliefd zijn op deze vloer. Wat wel vaak wordt vergeten, is de kwetsbaarheid van het materiaal. Wat begon als liefde op het eerste gezicht, eindigt als snel in een domper.

Maak niet dezelfde fout, zouden wij zeggen. Ga niet met de eerste de beste partij in zee. Kies voor een gietvloer die wél tegen schuiven en schuren kan. ‘Is die er dan?’ horen wij vaak. Jazeker!

Onze gietvloeren zijn krasvast, waterdicht en uv-bestendig. Ook jaren later lijkt deze gietvloer in Friesland nog als nieuw. Deze nieuwe generatie vloeren komt uit Italië. Ze zijn opgebouwd uit lavasteen. U snapt wel, vulkanisch gesteente verwerkt in een vloer: dat moet wel sterk spul opleveren! En dat is het ook.

Met onze gietvloer in Friesland kunt u jaren vooruit. Onze standaard is hoog. We bieden u alleen het beste van het beste. Daarom voorzien wij onze gietvloeren in Friesland ook van een antibacteriële coating. Daardoor kunt u de hygiëne in huis goed bewaren.

Onze showroom bezoeken?

Onze showroom geeft u een indruk van onze krasvrije gietvloeren. U maakt kennis met alle soorten en kleuren. Zo ontdekt u wat bij uw woning past. Wij zijn te vinden op Venturistraat 2P, 6718 XW in Ede. Komt u ook uw eigen gietvloer samenstellen?

Luxe gietvloer in Friesland

Wist u dat u een gietvloer in Friesland in elke ruimte kunt toepassen? Sommige klanten kiezen enkel een gietvloer in de woonkamer, anderen transformeren hun volledige woning. Het kan allemaal. Onze gietvloeren zijn krachtig én wendbaar genoeg!

Het materiaal is zo flexibel, dat het als vloer- én wandafwerking gebruikt kan worden. Voelt u zich dus niet beperkt, maar laat gerust weten wat uw voorkeur heeft. Wij maken uw wensen werkelijkheid!

Elke gietvloer in Friesland is uniek. Laat u zich verrassen door alle mogelijkheden. Er kan meer, dan u denkt. Dat begint bij de structuur. In onze showroom laten we u allerlei soorten gietvloeren zien: de originele lavasteen gietvloer, castle floor, minimal gietvloer, circulaire vloer en art-beton wandafwerking. De kleur bepaalt de sfeer. Kiest u voor warm taupe? Of houdt u meer van koel beton? We kijken samen wat het beste bij uw inrichting past.

Gaat het al bij u kriebelen? Bij ons wel, in ieder geval. We laten graag onze expertise zien in het hoge noorden! Een krasvrije gietvloer in Friesland is de beste keuze die u kunt maken. Al zeggen we het zelf. Benieuwd naar wie wij zijn? Ontmoet ons in onze showroom!

Veelgestelde vragen

binnenkijken bij onze klanten

Gietvloer woonkamer

Project Putten

Bekijk project
Gietvloer woonkamer - Manon Tilstra

Project Manon Tilstra

Bekijk project
Gietvloer keuken

Project Casa Di Rosa

Bekijk project

Over ons

Behaaglijk betekent zoiets als ‘aangenaam’, ‘op zijn gemak’ en ‘thuis’. Behaaglijk wonen stemt u tevreden. Het geeft u een prettig gevoel. Het maakt u trots. Het is ons doel om u aangenaam te laten wonen. Dat doen we op een manier, die Nederland nog niet kende.

  • Krasvrij

    Viltjes onder uw stoelen? Dat is voorgoed verleden tijd! Onze Italiaanse vloeren zijn krasvrij. Wij zijn de enige in Nederland die deze vloeren aanbiedt.

  • Exclusief

    Met een Italiaanse gietvloer kunt u alle kanten op. Met een betonlook of helderwit. U kunt het zelf samenstellen. Echt een exclusief product!

  • Vakmanschap

    Ambacht is het hart van ons bedrijf. In elke vloer zit handwerk, expertise en passie. Dat is waar wij voor staan. Het resultaat? Een woning naar uw dromen.