Gietvloer voor de woonkamer

Op zoek naar een nieuwe vloer? Ga voor een naadloze gietvloer in de woonkamer! Het geeft uw woning een moderne uitstraling, die past bij elk interieur. Onze gietvloeren zijn krasvrij, waterdicht en UV-bestendig.

 • Moderne uitstraling
 • Kras- en kleurvast
 • Bestand tegen uv-straling

Een krasvrije oplossing

Een woonkamer is de plek waar u ontspant met een glas wijn op de bank, heen en weer schuift met meubels en kinderen hun speelgoed uitstallen. Uw vloer krijgt veel te verduren. Onze Italiaanse gietvloer is de oplossing. Deze gietvloer voor de woonkamer is krasvrij, waterdicht en UV-bestendig. U hoeft zich geen zorgen te maken over krassen, scheuren of vlekken. Deze gietvloeren kunnen wel wat hebben. Slijten? Dat doen ze amper. Ze gaan tientallen jaren mee.

Laat u onze gietvloer in de woonkamer plaatsen? We voorzien het altijd van een antibacteriële coating. Dat beschermt de vloer, maar ook uw gezin. Uw kinderen kunnen gerust op de vloer spelen. Dat niet alleen, deze krasvrije gietvloer maakt schoonmaken ook veel makkelijker. Een onderhoudsvriendelijke vloer, wat wilt u nog meer?

Castle floor Toli
Castle floor Toli
Gietvloer woonkamer
Castle floor Toli
Woonkamer met gietvloer van Interieurbureau
Gietvloer in woonkamer
Minimal gietvloer Ilona
1/7 foto’s

Gietvloer voor elke woonkamer

Past een gietvloer in de woonkamer wel bij mijn interieur? Een terechte vraag. Gelukkig sluit een gietvloer aan bij allerlei woonstijlen. Bij een modern of industrieel interieur is de naadloze vloer vanzelfsprekend een mooie match. Maar u hoeft niet per se strakke lijnen, design meubels en betonlook muren te hebben.

Een gietvloer in een woonkamer met een natuurlijke of landelijke uitstraling doet het ook goed. Het versterkt neutrale muurkleuren, houten vloeren en botanische accessoires. Dat geldt ook voor een Scandinavisch interieur. Een gietvloer in de woonkamer past perfect bij de lichte pastelkleuren, minimalistische meubels en natuurlijke materialen.

De beste basis voor een gietvloer in de woonkamer is een vlakke, cementgebonden ondergrond. Heeft u dat niet? Geen zorgen, met de juiste voorbereiding is dan ook veel mogelijk. Als het maar vlak wordt. Wilt u graag vloerverwarming? Dat is mogelijk. Laat het ons weten!

Onze showroom bezoeken?

Onze showroom geeft u een indruk van onze krasvrije gietvloeren. U maakt kennis met alle soorten en kleuren. Zo ontdekt u wat bij uw woning past. Wij zijn te vinden op Venturistraat 2P, 6718 XW in Ede. Komt u ook uw eigen gietvloer samenstellen?

Van origineel lavasteen tot circulaire vloer

De originele lavasteen gietvloer is een echte krachtpatser. Een extreem sterke vloer, gemaakt van vulkanisch gesteente. U kunt ook kiezen voor andere soorten uit ons assortiment. Denk aan de castle floor, die een andere aanbrengtechniek heeft. De minimal gietvloer heeft een rustige structuur, zonder lavasteen. De circulaire vloer is gemaakt van gerecyclede materialen. U kunt de gietvloer in uw woonkamer ook laten doorlopen op de wand. Met art-beton werken we uw muren strak af.

De mogelijkheden zijn eindeloos. U kunt uw eigen gietvloer in de woonkamer samenstellen. Vaak heeft een gietvloer in de woonkamer neutrale kleuren. Denk aan grijs-, bruin- of taupetinten. Bij ons heeft elke gietvloer een basis kleurenpalet. Dat hoeft u niet te beperken. Wij kunnen ook elke andere kleur maken. Zo past uw gietvloer gegarandeerd bij uw interieur. Kom vooral eens kijken in onze showroom. Daar ontdekt u welke krasvaste gietvloer bij uw woning past.

Veelgestelde vragen

 • Hoe duur is een gietvloer?

  Dat hangt af van uw wensen. Welk soort gietvloer kiest u? Hoe groot is de oppervlakte? Maken wij voor u een kleur op maat? Vul ons offerteformulier in en ontvang een prijsindicatie.

 • Wat voor gietvloer in de woonkamer?

  De woonkamer is een veelgebruikte ruimte in huis. Wij raden het aan om te kiezen voor een krasvrije gietvloer. Daar heeft u het langste plezier van!

 • Hoe onderhoud ik een gietvloer?

  Onze gietvloer is onderhoudsvriendelijk. Stofzuig het met een zachte borstel en maak het schoon met natuurlijke middelen, zoals groene zeep of allesreiniger.

binnenkijken bij onze klanten

Gietvloer - Studio Ventidue

Project Studio Ventidue

Bekijk project
Gietvloer keuken - Interior by Nikka

Project Interior by Nikka

Bekijk project
Gietvloer woonkamer

Project middenwoning Ede

Bekijk project

Over ons

Behaaglijk betekent zoiets als ‘aangenaam’, ‘op zijn gemak’ en ‘thuis’. Behaaglijk wonen stemt u tevreden. Het geeft u een prettig gevoel. Het maakt u trots. Het is ons doel om u aangenaam te laten wonen. Dat doen we op een manier, die Nederland nog niet kende.

 • Krasvrij

  Viltjes onder uw stoelen? Dat is voorgoed verleden tijd! Onze Italiaanse vloeren zijn krasvrij. Wij zijn de enige in Nederland die deze vloeren aanbiedt.

 • Exclusief

  Met een Italiaanse gietvloer kunt u alle kanten op. Met een betonlook of helderwit. U kunt het zelf samenstellen. Echt een exclusief product!

 • Vakmanschap

  Ambacht is het hart van ons bedrijf. In elke vloer zit handwerk, expertise en passie. Dat is waar wij voor staan. Het resultaat? Een woning naar uw dromen.