Gietvloer kopen in Utrecht

Gietvloer kopen in Utrecht? Via de A12 bent u zo in Ede. Daar staat onze showroom. Wij zijn de enige echte leverancier van krasvrije gietvloeren. Deze gietvloer uit Italië is ook waterdicht en UV-bestendig. Het is de rit waard. Dat beloven we!

Slaapkamer met betonlook gietvloer

Als echte ‘Utregter’

De Domstad is één van de beste steden om te wonen in Nederland! Toch? ‘Utregt’ staat bekend om haar gezellige binnenstad. Bomvol gezellige horecagelegenheden, grote winkelketens en bijzondere boetiekjes. En natuurlijk het Nijntje museum, niet te vergeten. Die komt u overal tegen, zélfs in de verkeerslichten. Uzelf verplaatsen in Utrecht? Dat doet u natuurlijk met de fiets. Die kunt u overal kwijt in de beste fietsstad ter wereld.

Bent u een inwoner van Utrecht? Of strijkt u daar binnenkort neer? Bij Behaaglijk Wonen leggen we gietvloeren in Utrecht. Deze naadloze vloer is een perfecte aanvulling op uw interieur. Maar onze gietvloeren zijn niet zomaar gietvloeren.

Krasvrije gietvloer in Utrecht

Een gietvloer in Utrecht is altijd een goed idee. Deze moderne vloer is tijdloos. Het valt al snel in de smaak. Ze zijn wel gevoelig. In de loop van de tijd wordt steeds meer slijtage zichtbaar. Schuivende stoelen, een glas rode wijn of felle zonnestralen. Een ‘normale’ gietvloer schrikt ervan. Onze gietvloer deinst er niet voor terug. Die is krasvast, waterdicht en UV-bestendig. Daar kunt u van op aan!

Onze gietvloeren komen regelrecht uit Italië. Deze nieuwe generatie gietvloeren zijn gemaakt van lavasteen. Een krachtig materiaal, afkomstig uit vulkanische gebieden. Dat gesteente kan tegen een stootje. Onze vloer dus ook. Krassen, vlekken of verkleuringen zult u niet ontdekken. Dat hebben we natuurlijk getest. Op de VT-wonen beurs krasten we de hele dag met een sleutel op de vloer. Het resultaat? Een kromme sleutel en onaangeroerde vloer. Dat is de kracht van lavasteen.

De krasvrije gietvloer heeft een antibacteriële coating en is onderhoudsvriendelijk. Een stijlvolle én praktische oplossing voor elke woning. Zoekt u een gietvloer in Utrecht die lang meegaat? Die heeft u bij deze gevonden!

Onze showroom bezoeken?

Onze showroom geeft u een indruk van onze krasvrije gietvloeren. U maakt kennis met alle soorten en kleuren. Zo ontdekt u wat bij uw woning past. Wij zijn te vinden op Venturistraat 2P, 6718 XW in Ede. Komt u ook uw eigen gietvloer samenstellen?

Krachtige gietvloer in Utrecht

De Italiaanse gietvloer maakt ons enthousiast, u ook? Deze krachtpatser kunt u overal in uw huis of bedrijf gebruiken. Als nieuwe vloer in de woonkamer of wandafwerking in de badkamer. U kiest. Bij ons stelt u uw eigen gietvloer in Utrecht samen. Bent u al overtuigd? Kom eens langs in onze showroom. Daar kunt u de krasvrije gietvloeren met eigen ogen bekijken.

Kiest u voor de originele lavasteen gietvloer in Utrecht? Of gaat u voor een minimalistische look met de minimal vloer? Heeft u liever een circulaire vloer met gerecyclede materialen? In ons assortiment vindt u verschillende gietvloeren én kleuren. Ons basis kleurenpalet is breed, van grijs tot taupe. Gaat uw voorkeur uit naar een andere kleur? Dat is ook mogelijk.

Kiest u voor een krasvrije gietvloer in Utrecht? Daar krijgt u onze expertise voor terug. We zijn gespecialiseerd in het leggen van deze gietvloeren in Utrecht. In elke vloer zit handwerk en passie. Benieuwd wie wij zijn? We maken graag kennis met u.

Veelgestelde vragen

 • Welke krasvrije gietvloeren zijn er?

  In ons assortiment hebben we een aantal gietvloeren. De originele lavasteen gietvloer, de castle floor, de minimal vloer, de circulaire vloer en art-beton muurafwerking. Wilt u een indruk krijgen van deze soorten? Kom eens langs in onze showroom.

 • Wat zijn de voordelen van deze gietvloer?

  Onze Italiaanse gietvloeren zijn krasvast, waterdicht en UV-bestendig. We werken ze af met een antibacteriële coating. Daardoor zijn onze gietvloeren onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te maken.

 • Waar bestaat een lavasteen gietvloer uit?

  De lavasteen gietvloer is een combinatie van kunsthars en lavasteen. Kunsthars is een bindmiddel. Lavasteen is een vulkanisch gesteente. Als het stolt, ontstaat er een sterk materiaal. Qua hardheid is het te vergelijken met graniet.

binnenkijken bij onze klanten

Gietvloer woonkamer

Project Putten

Bekijk project
Gietvloer woonkamer - Manon Tilstra

Project Manon Tilstra

Bekijk project
Gietvloer keuken

Project Casa Di Rosa

Bekijk project

Over ons

Behaaglijk betekent zoiets als ‘aangenaam’, ‘op zijn gemak’ en ‘thuis’. Behaaglijk wonen stemt u tevreden. Het geeft u een prettig gevoel. Het maakt u trots. Het is ons doel om u aangenaam te laten wonen. Dat doen we op een manier, die Nederland nog niet kende.

 • Krasvrij

  Viltjes onder uw stoelen? Dat is voorgoed verleden tijd! Onze Italiaanse vloeren zijn krasvrij. Wij zijn de enige in Nederland die deze vloeren aanbiedt.

 • Exclusief

  Met een Italiaanse gietvloer kunt u alle kanten op. Met een betonlook of helderwit. U kunt het zelf samenstellen. Echt een exclusief product!

 • Vakmanschap

  Ambacht is het hart van ons bedrijf. In elke vloer zit handwerk, expertise en passie. Dat is waar wij voor staan. Het resultaat? Een woning naar uw dromen.