Gietvloer kopen in Ede

Bent u op zoek naar een gietvloer in Ede? Bij Behaaglijk Wonen zijn wij specialist in Italiaanse gietvloeren. Deze zijn krasvrij, waterdicht en UV-bestendig. Dat is nog eens aangenaam wonen. Stel uw perfecte plaatje bij ons samen!

Eetkamer met gietvloer in Culemborg

Van nieuwbouw tot verbouw

Bent u net naar Ede verhuisd? Ede is een dorpse stad, omringd door rijke natuur. Het is het hart van de FoodValley, met een militaire historie. In de zomer staat de heide in bloei en het bos vertoont prachtige herfstkleuren in het najaar. U kunt in Ede eindeloos fietsen of wandelen. Om daarna bij te komen op één van de gezellige terrassen. Of te genieten van een ijsje bij Bernardo’s, een populaire naam in de omgeving.  

Maar dat wist u vast al, als u al een tijdje in Ede woont. Doet u dat met veel plezier, maar laat uw woning nog te wensen over? Of krijgt u binnenkort de sleutel van uw nieuwbouwwoning in Ede? Bij Behaaglijk Wonen leggen we gietvloeren in Ede.

Krasvrije gietvloer in Ede

Gietvloeren zijn tijdloos. Ze vallen al snel in de smaak. De strakke uitstraling past perfect bij een modern interieur. Wat tegenvalt is de gevoeligheid. Even schuiven met een stoel, een glas water laten vallen of de zon die langdurig naar binnen schijnt. Een gietvloer is niet krasvrij, waterdicht of UV-bestendig. Onze gietvloer in Ede is dat wél.

Hoe dat kan? Dat is simpel. Onze gietvloeren komen regelrecht uit Italië. Het is een nieuwe generatie gietvloeren. Ze zijn gemaakt van lavasteen. Dit vulkanische gesteente is een echte krachtpatser. Het levert een extreem sterke vloer op. Bestand tegen krassen, scheuren en andere schade. Dat niet alleen, onze gietvloeren zijn ook waterdicht én UV-bestendig. We werken ze af met een antibacteriële coating. De ultieme bescherming voor de vloer en uzelf.

Kunt u dat bijna niet geloven? Het is echt waar. We demonstreerden het op de VT-wonen beurs. Daar toonden we onze Italiaanse gietvloer aan het publiek. We krasten er met een sleutel op los. Het deed de vloer niets, maar onze sleutel was krom. Dat is de kracht van onze gietvloer in Ede!

Onze showroom bezoeken?

Onze showroom geeft u een indruk van onze krasvrije gietvloeren. U maakt kennis met alle soorten en kleuren. Zo ontdekt u wat bij uw woning past. Wij zijn te vinden op Venturistraat 2P, 6718 XW in Ede. Komt u ook uw eigen gietvloer samenstellen?

Exclusieve gietvloer in Ede

Oriënteert u zich op een gietvloer in Ede? Onze krasvrije gietvloeren zijn zo sterk als een rots, maar flexibel genoeg om overal aan te leggen. Van de vloer tot de wand. Van woning tot bedrijf. Van badkamer tot garage. Het is maar net wat u wilt, waar u het wilt en in welke kleur u het wilt.

Onze gietvloeren in Ede zijn exclusief, omdat u het zelf kunt samenstellen. Zo past het precies bij u. Kiest u de originele lavasteen gietvloer? Of gaat u voor een duurzame keuze met de circulaire vloer? In ons assortiment hebben we verschillende gietvloeren. Proef de sfeer in onze showroom. Ons basis kleurenpalet is breed, van grijs tot taupe. Heeft u een andere kleur in gedachten? Wij kunnen alles maken. Elke gietvloer in Ede is mogelijk.

Laat u door Behaaglijk Wonen een gietvloer leggen? Dan kunt u rekenen op ons vakmanschap. Ons team is gespecialiseerd in de krasvrije gietvloer. We weten wat we doen. En dat doen we met passie. Ligt er binnenkort een nieuwe Italiaanse gietvloer in Ede?

Veelgestelde vragen

 • Welke krasvrije gietvloeren zijn er?

  In ons assortiment hebben we een aantal gietvloeren. De originele lavasteen gietvloer, de castle floor, de minimal vloer, de circulaire vloer en art-beton muurafwerking. Wilt u een indruk krijgen van deze soorten? Kom eens langs in onze showroom.

 • Wat zijn de voordelen van deze gietvloer?

  Onze Italiaanse gietvloeren zijn krasvast, waterdicht en UV-bestendig. We werken ze af met een antibacteriële coating. Daardoor zijn onze gietvloeren onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te maken.

 • Waar bestaat een lavasteen gietvloer uit?

  De lavasteen gietvloer is een combinatie van kunsthars en lavasteen. Kunsthars is een bindmiddel. Lavasteen is een vulkanisch gesteente. Als het stolt, ontstaat er een sterk materiaal. Qua hardheid is het te vergelijken met graniet.

binnenkijken bij onze klanten

Gietvloer woonkamer

Project Putten

Bekijk project
Gietvloer woonkamer - Manon Tilstra

Project Manon Tilstra

Bekijk project
Gietvloer keuken

Project Casa Di Rosa

Bekijk project

Over ons

Behaaglijk betekent zoiets als ‘aangenaam’, ‘op zijn gemak’ en ‘thuis’. Behaaglijk wonen stemt u tevreden. Het geeft u een prettig gevoel. Het maakt u trots. Het is ons doel om u aangenaam te laten wonen. Dat doen we op een manier, die Nederland nog niet kende.

 • Krasvrij

  Viltjes onder uw stoelen? Dat is voorgoed verleden tijd! Onze Italiaanse vloeren zijn krasvrij. Wij zijn de enige in Nederland die deze vloeren aanbiedt.

 • Exclusief

  Met een Italiaanse gietvloer kunt u alle kanten op. Met een betonlook of helderwit. U kunt het zelf samenstellen. Echt een exclusief product!

 • Vakmanschap

  Ambacht is het hart van ons bedrijf. In elke vloer zit handwerk, expertise en passie. Dat is waar wij voor staan. Het resultaat? Een woning naar uw dromen.