Gietvloer marmer

Verliefd op een gietvloer met marmer? Dat kunnen we goed begrijpen. Marmer staat al eeuwenlang voor luxe, elegantie en schoonheid. Combineer dat met onze krasvaste, waterdichte en uv-bestendige gietvloer en u heeft een perfect plaatje!

Het toonbeeld van luxe

Marmer is het toonbeeld van luxe. Een schitterende natuursteen, met opvallende kleurschakeringen, aders en een kristalachtige structuur. Het werd vroeger gebruikt in de meest indrukwekkende gebouwen, maar het was ook een favoriet van beeldhouwers. Het is nog steeds een populaire materiaalkeuze. Marmer is tijdloos en elegant.

Maar schoonheid komt met een prijs. Echt marmer is poreus, heeft veel onderhoud nodig en is niet naadloos te leggen. Daarnaast is het niet voor iedereen betaalbaar. Een gietvloer met marmer is een perfect alternatief. Het heeft dezelfde chique uitstraling als echt marmer, maar is daarnaast functioneel, veelzijdig en flexibel.

Krasvaste gietvloer met marmer

Kiest u voor een gietvloer met marmer? Wij zijn de enige echte leverancier van krasvaste gietvloeren uit Italië. Dat niet alleen, onze gietvloer met marmer is ook waterdicht en uv-bestendig. De vloer is gemaakt van lavasteen, extreem sterk materiaal. Het levert een sterke gietvloer met marmer op. Bestand tegen intensief gebruik. Precies wat u van een vloer verwacht.

We maken het u graag makkelijk. Daarom is deze gietvloer met marmer onderhoudsvriendelijk en afgewerkt met een antibacteriële coating. Daar heeft u jaren plezier van.

Onze showroom bezoeken?

Onze showroom geeft u een indruk van onze krasvrije gietvloeren. U maakt kennis met alle soorten en kleuren. Zo ontdekt u wat bij uw woning past. Wij zijn te vinden op Venturistraat 2P, 6718 XW in Ede. Komt u ook uw eigen gietvloer samenstellen?

Een optie voor elk interieur

Marmeren gietvloeren zijn opmerkelijk veelzijdig. Natuurlijk kunt u kiezen voor traditioneel wit marmer met grijze aders. Maar dat is slecht één van de opties. Een gietvloer met marmer bieden we aan in veel kleuren en patronen. Van zwart tot bruin marmer. We kunnen alles maken, wat u wilt. U kunt de look kiezen die het beste past bij uw smaak en interieur.

Een gietvloer met marmer past daarom bij verschillende woonstijlen. Het benadrukt de luxe in een landelijk interieur. Het verfijnt een industriële woning. En vormt een opvallende accentkleur van een moderne inrichting.

Geschikt voor elke ruimte

Een marmeren gietvloer is naadloos. Het is een dunne vloerafwerking, die uit één geheel bestaat. Modern, strak en ruimtelijk. Het tilt uw woning naar een hoger niveau. U kunt een gietvloer met marmer inzetten in elke ruimte.

Onze gietvloer geeft de woonkamer een open, ruimtelijke sfeer. Het is ook geschikt voor de keuken, vanwege het duurzame karakter. Zelfs de badkamer is geen probleem, onze gietvloer is waterdicht. In de slaapkamer biedt het rust voor het oog. En vergeet uw kantoorruimte niet. Een gietvloer met marmer straalt professionaliteit en luxe uit. Een uitstekende keuze voor veel verschillende soorten ruimtes.

Ervaar een gietvloer met marmer in onze showroom. Daar kunt u alle gietvloer kleuren met eigen ogen bekijken. We maken graag kennis met u!

Veelgestelde vragen

 • Welke krasvrije gietvloeren zijn er?

  In ons assortiment hebben we een aantal gietvloeren. De originele lavasteen gietvloer, de castle floor, de minimal vloer, de circulaire vloer en art-beton muurafwerking. Wilt u een indruk krijgen van deze soorten? Kom eens langs in onze showroom.

 • Wat zijn de voordelen van deze gietvloer?

  Onze Italiaanse gietvloeren zijn krasvast, waterdicht en UV-bestendig. We werken ze af met een antibacteriële coating. Daardoor zijn onze gietvloeren onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te maken.

 • Waar bestaat een lavasteen gietvloer uit?

  De lavasteen gietvloer is een combinatie van kunsthars en lavasteen. Kunsthars is een bindmiddel. Lavasteen is een vulkanisch gesteente. Als het stolt, ontstaat er een sterk materiaal. Qua hardheid is het te vergelijken met graniet.

binnenkijken bij onze klanten

Wandafwerking Garage Heije in Ede

Wandafwerking Ede

Read more

Gietvloer Ede

Read more
Gietvloer woonkamer

Gietvloer Achterveld

Read more

Over ons

Behaaglijk betekent zoiets als ‘aangenaam’, ‘op zijn gemak’ en ‘thuis’. Behaaglijk wonen stemt u tevreden. Het geeft u een prettig gevoel. Het maakt u trots. Het is ons doel om u aangenaam te laten wonen. Dat doen we op een manier, die Nederland nog niet kende.

 • Krasvrij

  Viltjes onder uw stoelen? Dat is voorgoed verleden tijd! Onze Italiaanse vloeren zijn krasvrij. Wij zijn de enige in Nederland die deze vloeren aanbiedt.

 • Exclusief

  Met een Italiaanse gietvloer kunt u alle kanten op. Met een betonlook of helderwit. U kunt het zelf samenstellen. Echt een exclusief product!

 • Vakmanschap

  Ambacht is het hart van ons bedrijf. In elke vloer zit handwerk, expertise en passie. Dat is waar wij voor staan. Het resultaat? Een woning naar uw dromen.