Gietvloer kopen in Den Bosch

Op zoek naar een gietvloer in Den Bosch? Kies voor de beste optie. Ga voor een krasvrije, waterdichte en uv-bestendige gietvloer. Dat is pas echt genieten. Ontdek de opties in onze showroom in Ede!

Des hertogen bosch

Den Bosch, of ’s-Hertogenbosch, kunt u niet meer wegdenken uit het Brabantse landschap. Maar de naam herinnert nog steeds aan de oorsprong van de stad: des hertogen bosch. Genoemd naar het bos van hertog Hendrik I van Brabant. Ook het Middeleeuwse stadshart ademt historie. Van monumentale pandjes tot smalle straatjes. Achter elke hoek schuilt een verhaal.

Heeft u al eens bovenop de Sint-Janskathedraal gestaan? Den Bosch vanaf het water van de Binnendieze bekeken? Of het bijzondere interieur van het Stadhuis met eigen ogen bekeken? Er is altijd wat te beleven in Den Bosch. Maar het is ook prettig om u terug te trekken in uw eigen woning. Lekker met een Bossche Bol op de bank. Daar kan niets tegenop, toch? Bij Behaaglijk Wonen leggen we gietvloeren in Den Bosch. Daarmee dragen wij graag bij aan het gevoel van thuiskomen.

Gietvloer in Den Bosch

Tijdloos. Modern. Strak. Een gietvloer past perfect bij elk interieur. Het past overal bij. Daarom heeft u er jaren plezier van. Totdat het bekrast raakt. Er waterschade ontstaat. Of de zon verkleuringen achterlaat. Frustrerend, is het niet?

Poetsen tot u een ons weegt, is verleden tijd met onze gietvloeren uit Italië. Deze nieuwe generatie gietvloeren is krasvast, waterdicht en uv-bestendig. Stoelen schuiven, water morsen of de zon laten schijnen: het doet deze vloer niets. Dat komt door het sterke materiaal: lavasteen. Vulkanisch gesteente, inderdaad. Het is extreem krachtig. Daarom kan deze gietvloer in Den Bosch tegen een stootje.

Laat u iets vallen? Dat is eenvoudig schoon te maken. Deze gietvloer in Den Bosch is onderhoudsvriendelijk, heeft een antibacteriële coating en een lange levensduur. Want u verdient het beste! Neem geen genoegen met minder.

Klinkt een krasvrije gietvloer in Den Bosch te mooi om waar te zijn? Kom het met eigen ogen bekijken in onze showroom. We garanderen u: het is de moeite waard!

Onze showroom bezoeken?

Onze showroom geeft u een indruk van onze krasvrije gietvloeren. U maakt kennis met alle soorten en kleuren. Zo ontdekt u wat bij uw woning past. Wij zijn te vinden op Venturistraat 2P, 6718 XW in Ede. Komt u ook uw eigen gietvloer samenstellen?

Sterke gietvloer in Den Bosch

Zoekt u een gietvloer in Den Bosch die stijlvol én flexibel is? Die heeft u gevonden. We kunnen de techniek namelijk in elke ruimte toepassen. Van de keukenvloer tot wandafwerking in de badkamer. Het levert overal hetzelfde strakke resultaat op. Echt een veelzijdige krachtpatser. U kunt kiezen uit allerlei soorten: de originele lavasteen vloer, castle floor, minimal gietvloer, circulaire vloer of art-beton wandafwerking.

Samen stellen we uw gietvloer in Den Bosch samen. Eén van de belangrijkste keuzes is de kleur. Dat bepaalt de sfeer in huis. Gaat u voor een warme of koele ondertoon? Eén kleur of een gemêleerd geheel? Een donkere of lichte tint? We laten u een standaard kleurenpallet zien, maar daar bent u niet aan gebonden. We kunnen alle kleuren maken. Natuurlijk kunt u rekenen op ons advies.

Benieuwd wie wij zijn? Ontmoet ons in Ede! Stel ons al uw vragen. U kunt rekenen op ons vakmanschap. We weten waar we het over hebben. In onze showroom wordt uw nieuwe gietvloer in Den Bosch werkelijkheid. Laten we snel beginnen, maak een afspraak om langs te komen. Wij kunnen niet wachten!

Veelgestelde vragen

 • Welke krasvrije gietvloeren zijn er?

  In ons assortiment hebben we een aantal gietvloeren. De originele lavasteen gietvloer, de castle floor, de minimal vloer, de circulaire vloer en art-beton muurafwerking. Wilt u een indruk krijgen van deze soorten? Kom eens langs in onze showroom.

 • Wat zijn de voordelen van deze gietvloer?

  Onze Italiaanse gietvloeren zijn krasvast, waterdicht en UV-bestendig. We werken ze af met een antibacteriële coating. Daardoor zijn onze gietvloeren onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te maken.

 • Waar bestaat een lavasteen gietvloer uit?

  De lavasteen gietvloer is een combinatie van kunsthars en lavasteen. Kunsthars is een bindmiddel. Lavasteen is een vulkanisch gesteente. Als het stolt, ontstaat er een sterk materiaal. Qua hardheid is het te vergelijken met graniet.

binnenkijken bij onze klanten

Gietvloer woonkamer

Project Putten

Bekijk project
Gietvloer woonkamer - Manon Tilstra

Project Manon Tilstra

Bekijk project
Gietvloer keuken

Project Casa Di Rosa

Bekijk project

Over ons

Behaaglijk betekent zoiets als ‘aangenaam’, ‘op zijn gemak’ en ‘thuis’. Behaaglijk wonen stemt u tevreden. Het geeft u een prettig gevoel. Het maakt u trots. Het is ons doel om u aangenaam te laten wonen. Dat doen we op een manier, die Nederland nog niet kende.

 • Krasvrij

  Viltjes onder uw stoelen? Dat is voorgoed verleden tijd! Onze Italiaanse vloeren zijn krasvrij. Wij zijn de enige in Nederland die deze vloeren aanbiedt.

 • Exclusief

  Met een Italiaanse gietvloer kunt u alle kanten op. Met een betonlook of helderwit. U kunt het zelf samenstellen. Echt een exclusief product!

 • Vakmanschap

  Ambacht is het hart van ons bedrijf. In elke vloer zit handwerk, expertise en passie. Dat is waar wij voor staan. Het resultaat? Een woning naar uw dromen.