Lavasteen gietvloer

Extreem krachtig: dat is de lavasteen gietvloer. De sterkste gietvloer die er bestaat! Het bestaat uit kunsthars, gecombineerd met lavasteengruis. Het is een sterk materiaal, te vergelijken met graniet. De lavastenen vloer is gegarandeerd naadloos, krasvrij en waterdicht. U kunt ervan op aan!

Woonkamer met gietvloer in Barneveld

Een echte krachtpatser

De lavasteen gietvloer uit Italië is de sterkste vloer die er is. Dat komt door zijn samenstelling. De vloer bestaat uit twee materialen: kunsthars en lavasteen. Kunsthars is een bindmiddel. Lavasteen is een vulkanisch gesteente. Als een vulkaan uitbarst, duwt het vloeibare lava naar buiten. Wanneer het stolt, ontstaat een hard gesteente. Lavasteen. Qua hardheid is het te vergelijken met graniet.

Krasvrij, waterdicht en UV-bestendig

Het kunsthars en lavasteengruis vormen samen deze gietvloer. Het resultaat is een extreem krachtige vloer. Echt een krachtpatser. De lavastenen vloer heeft een dichte structuur. Dat maakt het krasvrij, waterdicht en UV-bestendig. Hoeveel moeite u ook doet, het is bijna onmogelijk om deze vloer te beschadigen.

Viltjes onder meubels zijn voorgoed verleden tijd. Wordt er iets geknoeid? Geen zorgen, de vloer trekt zich er niets van aan. Zelfs zonlicht heeft er geen invloed op. Waar andere gietvloeren kunnen verkleuren, is de lavasteen gietvloer UV-bestendig. Kunt u dat niet geloven? Het is echt waar, probeer het zelf in onze showroom.

Twijfelt u over de juiste vloer? De lavasteen gietvloer is een duurzame keuze. Het slijt amper. Daardoor heeft het weinig onderhoud nodig en gaat het tientallen jaren mee. Ook schoonmaken is eenvoudig. We voorzien de vloer sowieso van een antibacteriële coating. Dat beschermt de vloer en uzelf. Een lavastenen vloer is daarom ideaal voor gezinnen met kinderen en/of huisdieren. Hygiënischer kan niet.

Onze showroom bezoeken?

Onze showroom geeft u een indruk van onze krasvrije gietvloeren. U maakt kennis met alle soorten en kleuren. Zo ontdekt u wat bij uw woning past. Wij zijn te vinden op Venturistraat 2P, 6718 XW in Ede. Komt u ook uw eigen gietvloer samenstellen?

Overal in huis

De lavasteen gietvloer is een dunne, naadloze vloer. Het heeft een strakke, moderne uitstraling. U kunt het vrijwel overal toepassen. Zowel binnen als buiten. Op de vloer en op de wand. Met of zonder vloerverwarming. In de badkamer is het zelfs mogelijk om het door te laten lopen in het sanitair. Zo wordt de hele ruimte één geheel.

Twijfelt u of de ondergrond geschikt is? Een cementgebonden ondergrond is altijd goed. Zelfs als dat niet het geval is, is met een juiste voorbereiding veel mogelijk. Wij passen ons aan op uw woning. U kunt rekenen op ons vakmanschap.

Lavasteen gietvloer kleuren

Lavasteen is van zichzelf roodbruin, grijs of zwart. Maar dat bepaalt niet de kleur van uw vloer. Wij maken vloeren in elke kleur en uitstraling. U kunt kiezen uit een basis kleurenpalet, met grijs-, bruin- en taupetinten. Zit daar niets voor u tussen? Gelukkig kunnen wij nagenoeg elke kleur maken. Zo sluit het perfect aan bij uw interieur.

Veelgestelde vragen

binnenkijken bij onze klanten

Woonkamer met gietvloer in Papendrecht

Gietvloer Papendrecht

Lees meer
Badkamer met gietvloer in Hoofddorp

Gietvloer Hoofddorp

Lees meer
Woonkamer met gietvloer in Culemborg

Gietvloer Culemborg

Lees meer

Over ons

Behaaglijk betekent zoiets als ‘aangenaam’, ‘op zijn gemak’ en ‘thuis’. Behaaglijk wonen stemt u tevreden. Het geeft u een prettig gevoel. Het maakt u trots. Het is ons doel om u aangenaam te laten wonen. Dat doen we op een manier, die Nederland nog niet kende.

  • Krasvrij

    Viltjes onder uw stoelen? Dat is voorgoed verleden tijd! Onze Italiaanse vloeren zijn krasvrij. Wij zijn de enige in Nederland die deze vloeren aanbiedt.

  • Exclusief

    Met een Italiaanse gietvloer kunt u alle kanten op. Met een betonlook of helderwit. U kunt het zelf samenstellen. Echt een exclusief product!

  • Vakmanschap

    Ambacht is het hart van ons bedrijf. In elke vloer zit handwerk, expertise en passie. Dat is waar wij voor staan. Het resultaat? Een woning naar uw dromen.