Gietvloer kopen in Eindhoven

Is een gietvloer in Eindhoven iets voor u? Dan is onze naam het onthouden waard. In onze showroom vindt u de krasvrije, waterdicht en uv-bestendige gietvloer. Benieuwd hoe dat zit? Laat u verrassen in Ede!

Eindhoven de gekste

Eindhoven staat bol van creativiteit, design en innovatie. Het is de stad van de toekomst! Die futuristische blik op de wereld was er al in 1891. Toen richtte Gerard Philips één, van wat nu de grootste elektronicabedrijven ter wereld zijn, op. In de lichtstad: Eindhoven! Velen volgden hem.

Eindhoven is de thuisbasis van veel knappe koppen. Eén van hen is Stefano Boeri. Hij ontwierp de Trudo Toren. Deze wolkenkrabber is één van de redenen waarom Eindhoven de op één na groenste stad van Nederland is. Om trots op te zijn!

Eindhoven heeft een internationaal karakter. Zit u in het weekend op het terras? Dan hoor je vast niet alleen het gezellige Brabantse dialect om je heen. Culturen komen samen op de langste kroegstraat van de Benelux: de ‘Stratum’. Of tijdens de Dutch Design Week. Het internationale karakter van Eindhoven ervaart u overal.

Maar echt oer-Hollands is de leus: ‘Eindhoven de gekste!’. Begonnen als kreet tijdens een PSV-wedstrijd, maar uitgegroeid tot een ware stadslogan. Bent ook zo gek op Eindhoven? Dat kunnen we ons voorstellen. Word ook (weer) gek op uw eigen woning. Bij Behaaglijk Wonen leggen we gietvloeren in Eindhoven. Dat maakt uw woondroom compleet!

Krasvrije gietvloer in Eindhoven

Betrekt u binnenkort een (nieuwbouw)woning in Eindhoven? Of gaat uw huidige huis in Eindhoven op de schop? Overweeg een gietvloer te laten leggen. Tijdloos, strak en modern. Een gietvloer heeft veel voordelen. Maar we zijn eerlijk tegen u. Het grootste nadeel is de kwetsbaarheid. Een ‘gewone’ gietvloer in Eindhoven kan niet tegen een stootje.

Onze gietvloeren in Eindhoven wel. Wij vinden het belangrijk dat een gietvloer zowel stijlvol, als functioneel is. Daarom bieden wij een nieuwe generatie gietvloeren, uit Italië. Deze zijn gemaakt van lavasteen. Extra sterk materiaal. Het vulkanische gesteente maakt uw vloer krasvast, waterdicht en uv-bestendig. Een vloer die wél jaren meegaat.

Omdat we het afwerken met een antibacteriële coating, is het geschikt voor elke gezinssamenstelling. Van kleine kids tot viervoeters met vacht. Onze gietvloeren bieden de hygiëne die een woning nodig heeft.

Onze showroom bezoeken?

Onze showroom geeft u een indruk van onze krasvrije gietvloeren. U maakt kennis met alle soorten en kleuren. Zo ontdekt u wat bij uw woning past. Wij zijn te vinden op Venturistraat 2P, 6718 XW in Ede. Komt u ook uw eigen gietvloer samenstellen?

Functionele gietvloer in Eindhoven

Hoe ziet uw ideale gietvloer in Eindhoven eruit? Het is goed om te weten dat onze krasvrije gietvloer overal aangebracht kan worden. Van vloer tot wand. Van woonkamer tot badkamer. Van één oppervlakte tot de gehele woning. Of bedrijfspand, want wij leggen ook gietvloeren op kantoor, in uw showroom of werkplaats. We horen graag wat u nodig heeft.

Onze showroom geeft u een indruk van de mogelijkheden. U maakt kennis met alle soorten vloeren. Natuurlijk bieden we de originele lavasteen gietvloer aan, maar u kunt ook kiezen voor de castle floor, minimal gietvloer, circulaire vloer en art-beton wandafwerking.

We zijn ook benieuwd welke gietvloer kleur uw voorkeur heeft. Ons kleurenpalet is gevarieerd: van grijstint tot taupetoon. Uw nieuwe gietvloer in Eindhoven krijgt steeds meer vorm. Natuurlijk is elke vloer maatwerk. Dat benadrukken we graag. Daarom kunnen we ook kleuren maken, die buiten ons palet vallen. Keuzestress? Geen zorgen, we adviseren u graag!

Ziet u zo’n krasvrije gietvloer in Eindhoven wel zitten? Wees welkom in onze showroom! Het is de moeite waard, dat beloven we. We verrassen u graag met de vloer én het vakmanschap waar u van droomt. Tot snel!

Veelgestelde vragen

 • Welke krasvrije gietvloeren zijn er?

  In ons assortiment hebben we een aantal gietvloeren. De originele lavasteen gietvloer, de castle floor, de minimal vloer, de circulaire vloer en art-beton muurafwerking. Wilt u een indruk krijgen van deze soorten? Kom eens langs in onze showroom.

 • Wat zijn de voordelen van deze gietvloer?

  Onze Italiaanse gietvloeren zijn krasvast, waterdicht en UV-bestendig. We werken ze af met een antibacteriële coating. Daardoor zijn onze gietvloeren onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te maken.

 • Waar bestaat een lavasteen gietvloer uit?

  De lavasteen gietvloer is een combinatie van kunsthars en lavasteen. Kunsthars is een bindmiddel. Lavasteen is een vulkanisch gesteente. Als het stolt, ontstaat er een sterk materiaal. Qua hardheid is het te vergelijken met graniet.

binnenkijken bij onze klanten

Gietvloer woonkamer

Project Putten

Bekijk project
Gietvloer woonkamer - Manon Tilstra

Project Manon Tilstra

Bekijk project
Gietvloer keuken

Project Casa Di Rosa

Bekijk project

Over ons

Behaaglijk betekent zoiets als ‘aangenaam’, ‘op zijn gemak’ en ‘thuis’. Behaaglijk wonen stemt u tevreden. Het geeft u een prettig gevoel. Het maakt u trots. Het is ons doel om u aangenaam te laten wonen. Dat doen we op een manier, die Nederland nog niet kende.

 • Krasvrij

  Viltjes onder uw stoelen? Dat is voorgoed verleden tijd! Onze Italiaanse vloeren zijn krasvrij. Wij zijn de enige in Nederland die deze vloeren aanbiedt.

 • Exclusief

  Met een Italiaanse gietvloer kunt u alle kanten op. Met een betonlook of helderwit. U kunt het zelf samenstellen. Echt een exclusief product!

 • Vakmanschap

  Ambacht is het hart van ons bedrijf. In elke vloer zit handwerk, expertise en passie. Dat is waar wij voor staan. Het resultaat? Een woning naar uw dromen.