Offerte ontvangen?

Heeft u plannen voor een nieuwe gietvloer? Deel ze met ons! Wij denken graag met u mee. Liever langskomen in de showroom? Plan uw bezoek!

Adres(Vereist)
Soort bouw(Vereist)
MM slash DD slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze showroom bezoeken?

Onze showroom geeft u een indruk van onze krasvrije gietvloeren. U maakt kennis met alle soorten en kleuren. Zo ontdekt u wat bij uw woning past. Wij zijn te vinden op Venturistraat 2P in Ede. Stel uw eigen gietvloer samen!

Openingstijden:
Zondag: gesloten
Maandag: gesloten
Dinsdag: 09.00 – 16.00
Woensdag: gesloten
Donderdag: 09.00 – 12.00
Vrijdag: 09.00 – 15.00
Zaterdag: 09.00 – 13.00

Showroom Behaaglijk Wonen

Over ons

Behaaglijk betekent zoiets als ‘aangenaam’, ‘op zijn gemak’ en ‘thuis’. Behaaglijk wonen stemt u tevreden. Het geeft u een prettig gevoel. Het maakt u trots. Het is ons doel om u aangenaam te laten wonen. Dat doen we op een manier, die Nederland nog niet kende.

  • Krasvrij

    Viltjes onder uw stoelen? Dat is voorgoed verleden tijd! Onze Italiaanse vloeren zijn krasvrij. Wij zijn de enige in Nederland die deze vloeren aanbiedt.

  • Exclusief

    Met een Italiaanse gietvloer kunt u alle kanten op. Met een betonlook of helderwit. U kunt het zelf samenstellen. Echt een exclusief product!

  • Vakmanschap

    Ambacht is het hart van ons bedrijf. In elke vloer zit handwerk, expertise en passie. Dat is waar wij voor staan. Het resultaat? Een woning naar uw dromen.