Gietvloer beige

Een gietvloer in beige is warm, tijdloos en uitnodigend. De perfecte basis voor uw interieur. Zeker als u dat samenvoegt met de krasvaste, waterdicht en uv-bestendige eigenschappen van onze gietvloer. Dat kan niet misgaan!

Castle floor Toli

Tussen lichtbruin en crèmewit

Beige is een lichte, neutrale tint. Het valt tussen lichtbruin en crèmewit in. Beige combineert makkelijk met andere kleuren. Daarin dient het meestal als subtiele achtergrond, die andere kleuren het podium geeft. Beige is tijdloos, en dankzij die eigenschap populair in veel interieurontwerpen.

Ondanks zijn neutraliteit, heeft een beige gietvloer een warme ondertoon. Dat geeft een gevoel van comfort en gezelligheid. Een lichte beige gietvloer heeft daarnaast een ruimtelijk effect. Het laat een kamer groter lijken, dan het is.

Een kleur die erg op beige lijkt, is zand. Wat is het verschil tussen deze twee? Het zijn beide basiskleuren, maar met verschillende associaties. Een zandkleur doet ‘aards’ aan en komt rechtstreeks uit de natuur. Dat is bij beige niet het geval. Daarnaast is een beige gietvloer licht, terwijl zandkleur er in veel tinten is.

Krasvrije gietvloer in beige

Een beige gietvloer wordt vaak gezien als een ‘veilige’ keuze. Niet alleen vanwege de kleur. Oók omdat onze gietvloer krasvast, waterdicht en uv-bestendig is. Daardoor heeft u er langere tijd plezier van. Het is een investering, maar wel eentje die zich uitbetaalt.

Onze gietvloer in beige bestaat uit lavasteen. Dit materiaal is afkomstig uit vulkanisch gebied. Dat maakt de vloer extreem sterk. Het is gecoat met een antibacteriële laag. Hygiënisch voor mens en dier. We importeren deze nieuwe generatie gietvloeren uit Italië en hebben ze al in veel Nederlandse huizen gelegd. Binnenkort in die van u?

Onze showroom bezoeken?

Onze showroom geeft u een indruk van onze krasvrije gietvloeren. U maakt kennis met alle soorten en kleuren. Zo ontdekt u wat bij uw woning past. Wij zijn te vinden op Venturistraat 2P, 6718 XW in Ede. Komt u ook uw eigen gietvloer samenstellen?

Voor elk interieur

Een gietvloer in beige vormt een rustige basis, voor elk interieur. Ideaal voor bijvoorbeeld een moderne woning. De beige gietvloer sluit naadloos aan bij de strakke, minimalistische uitstraling. Het overheerst de ruimte niet, maar vestigt juist de aandacht op andere elementen.

Een ander voorbeeld zijn Scandinavische interieurs. Deze staan bekend om hun lichte, luchtige en functionele stijl. Een gietvloer in beige geeft het een warme, natuurlijke touch. Juist daardoor past het ook perfect bij een landelijke inrichting. Of bij romantische stijl. Een gietvloer in beige is veelzijdig, dat bevestigt dit maar weer.

Naadloos, strak, in één stuk

Een beige gietvloer leggen we naadloos, strak en in één stuk. Het is toepasbaar in elke ruimte. De warme ondertoon is perfect voor de woonkamer. De rustige uitstraling helpt ontspannen in de slaapkamer. En van het moderne uiterlijk knapt de entree direct op.

Denk ook eens na over de mogelijkheden voor uw kantoorpand of showroom. Een gietvloer in beige is functioneel, strak en duurzaam. Bestand tegen veel voetverkeer. Maar het voegt ook warmte toe aan de ruimte. Een commerciële omgeving hoeft niet alleen professioneel, maar mag ook stijlvol zijn. Dat bereikt u absoluut met een lichte beige gietvloer.

Meer inspiratie opdoen? Kom eens langs in onze showroom. We hebben een wand vol kleuren en kunnen elke beige gietvloer maken. Maak kennis met ons vakmanschap!

Veelgestelde vragen

 • Welke krasvrije gietvloeren zijn er?

  In ons assortiment hebben we een aantal gietvloeren. De originele lavasteen gietvloer, de castle floor, de minimal vloer, de circulaire vloer en art-beton muurafwerking. Wilt u een indruk krijgen van deze soorten? Kom eens langs in onze showroom.

 • Wat zijn de voordelen van deze gietvloer?

  Onze Italiaanse gietvloeren zijn krasvast, waterdicht en UV-bestendig. We werken ze af met een antibacteriële coating. Daardoor zijn onze gietvloeren onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te maken.

 • Waar bestaat een lavasteen gietvloer uit?

  De lavasteen gietvloer is een combinatie van kunsthars en lavasteen. Kunsthars is een bindmiddel. Lavasteen is een vulkanisch gesteente. Als het stolt, ontstaat er een sterk materiaal. Qua hardheid is het te vergelijken met graniet.

binnenkijken bij onze klanten

Gietvloer - Studio Ventidue

Project Studio Ventidue

Bekijk project
Gietvloer keuken - Interior by Nikka

Project Interior by Nikka

Bekijk project
Gietvloer woonkamer

Project middenwoning Ede

Bekijk project

Over ons

Behaaglijk betekent zoiets als ‘aangenaam’, ‘op zijn gemak’ en ‘thuis’. Behaaglijk wonen stemt u tevreden. Het geeft u een prettig gevoel. Het maakt u trots. Het is ons doel om u aangenaam te laten wonen. Dat doen we op een manier, die Nederland nog niet kende.

 • Krasvrij

  Viltjes onder uw stoelen? Dat is voorgoed verleden tijd! Onze Italiaanse vloeren zijn krasvrij. Wij zijn de enige in Nederland die deze vloeren aanbiedt.

 • Exclusief

  Met een Italiaanse gietvloer kunt u alle kanten op. Met een betonlook of helderwit. U kunt het zelf samenstellen. Echt een exclusief product!

 • Vakmanschap

  Ambacht is het hart van ons bedrijf. In elke vloer zit handwerk, expertise en passie. Dat is waar wij voor staan. Het resultaat? Een woning naar uw dromen.