Aangenaam wonen

Behaaglijk betekent zoiets als ‘aangenaam’, ‘op zijn gemak’ en ‘thuis’. Behaaglijk wonen stemt u tevreden. Het geeft u een prettig gevoel. Het maakt u trots. Het is ons doel om u aangenaam te laten wonen. Dat doen we op een manier, die Nederland nog niet kende.

Van badkamer tot gietvloer 

Jan Vink startte met Behaaglijk Wonen. Hij begon als interieuradviseur voor badkamers. Jan wilde ook wel eens een keer wat anders dan altijd maar tegels. Want die voegen en naden, die worden er na verloop van tijd niet mooier op. Een gietvloer is een populair alternatief. Het moderne karakter, de naadloze afwerking en strakke uitstraling spreekt aan. Logisch! Totdat de vloer slijt, verkleurt of bekrast raakt. 

Italië in Nederland 

Kan dat ook anders? Jan stuitte op een video op Facebook. Een Italiaanse leverancier toonde zijn decoratieve wanden. Dat leek Jan wel wat. Helemaal toen hij hoorde dat de dochteronderneming gietvloeren had van sterk materiaal. De krachtige lavasteen maakt vloeren krasvrij, waterdicht en UV-bestendig. Daar wilde Jan wel meer van weten. Hij houdt van korte lijntjes, dus vertrok hij zelf naar Italië. 

Enthousiast kwam hij terug. Onderhoudsvrije vloeren zonder voegen, met een exclusieve uitstraling. Dat Nederland dit nog niet had! Daar bracht Jan verandering in. Zo werden we de eerste en enige echte leverancier van lavasteen gietvloeren. De Italiaanse vloeren liggen inmiddels al in meerdere woningen in Nederland én daarbuiten.

Eerlijk, open en direct 

Kiest u voor onze gietvloeren? Dan kunt u vakmanschap verwachten. Wij zijn gespecialiseerd in deze Italiaanse gietvloer. Wij beschikken over mensen die het kunnen aanbrengen. Ze hebben een cursus gevolgd om zo de kwaliteit en kwantiteit te kunnen garanderen. U kunt vertrouwen op onze expertise. Net als op ons eerlijke, open en directe karakter. Wij zijn een familiebedrijf waar u op kunt rekenen! 

binnenkijken bij onze klanten

Gietvloer woonkamer

Project Putten

Bekijk project
Gietvloer woonkamer - Manon Tilstra

Project Manon Tilstra

Bekijk project
Gietvloer keuken

Project Casa Di Rosa

Bekijk project

Over ons

  • Krasvrij

    Viltjes onder uw stoelen? Dat is voorgoed verleden tijd! Onze Italiaanse vloeren zijn krasvrij. Wij zijn de enige in Nederland die deze vloeren aanbiedt.

  • Exclusief

    Met een Italiaanse gietvloer kunt u alle kanten op. Met een betonlook of helderwit. U kunt het zelf samenstellen. Echt een exclusief product!

  • Vakmanschap

    Ambacht is het hart van ons bedrijf. In elke vloer zit handwerk, expertise en passie. Dat is waar wij voor staan. Het resultaat? Een woning naar uw dromen.