aangenaam wonen

Behaaglijk betekent zoiets als ‘aangenaam’, ‘op zijn gemak’ en ‘thuis’. Behaaglijk wonen stemt u tevreden. Het geeft u een prettig gevoel. Het maakt u trots. Het is ons doel om u aangenaam te laten wonen. Dat doen we op een manier, die Nederland nog niet kende.

Van badkamer tot gietvloer

Jan Vink van Behaaglijk wonen startte als interieuradviseur. Hij ontwierp met name badkamers. ‘Maar ik wilde ook wel eens een keer wat anders dan altijd maar tegels.’ Want die voegen en naden, die worden er na verloop van tijd niet mooier op. Een gietvloer is een populair alternatief. Het moderne karakter, de naadloze afwerking en strakke uitstraling spreekt aan. Logisch! Totdat de vloer slijt, verkleurt of bekrast raakt.

Italië in nederland

Kan dat ook anders? Jan stuitte op een video op Facebook. Een Italiaanse leverancier toonde zijn decoratieve wanden. Dat leek Jan wel wat. Helemaal toen hij hoorde dat de dochteronderneming gietvloeren had van sterk materiaal. De krachtige lavasteen maakt vloeren krasvrij, waterdicht en UV-bestendig. Daar wilde Jan wel meer van weten. Hij houdt van korte lijntjes, dus vertrok hij zelf naar Italië.

Enthousiast kwam hij terug. Onderhoudsvrije vloeren zonder voegen, met een exclusieve uitstraling. Dat Nederland dit nog niet had! Daar bracht Jan verandering in. Italiaanse vloeren liggen inmiddels al in meerdere Nederlandse woningen.

eerlijk, open en direct

Kiest u voor een gietvloer van Behaaglijk Wonen? Dan kunt u vakmanschap verwachten. Het team is gespecialiseerd in deze Italiaanse gietvloer. ‘Wij beschikken over mensen die het kunnen aanbrengen. Ze hebben een cursus gevolgd om zo de kwaliteit en kwantiteit te kunnen garanderen.’ U kunt vertrouwen op hun expertise. Net als op hun eerlijke, open en directe karakter. Een familiebedrijf waar u op kunt rekenen!

binnenkijken bij onze klanten

Woonkamer met gietvloer in Papendrecht

Woning Papendrecht

Lees meer
Badkamer met gietvloer in Hoofddorp

Woning Hoofddorp

Lees meer
Woonkamer met gietvloer in Culemborg

Woning Culemborg

Lees meer

over ons

  • Krasvrij

    Viltjes onder uw stoelen? Dat is voorgoed verleden tijd! Onze Italiaanse vloeren zijn krasvrij. Wij zijn de enige in Nederland die deze vloeren aanbiedt.

  • Exclusief

    Met een Italiaanse gietvloer kunt u alle kanten op. Met een betonlook of helderwit. U kunt het zelf samenstellen. Echt een exclusief product!

  • Ambacht

    Vakmanschap is het hart van ons bedrijf. Dat is waar wij voor staan. In elke vloer zit handwerk, expertise en passie. Het resultaat? Een woning naar uw dromen.