Gietvloer kopen in Deventer

Wilt u graag een gietvloer kopen in Deventer? Overweeg een stukje verder te rijden, naar Ede. Daar vindt u onze showroom met exclusieve gietvloeren uit Italië. Deze zijn krasvrij, waterdicht en UV-bestendig. Stel uw eigen gietvloer samen!

Hanzestad aan de IJssel

Dé Hanzestad aan de IJssel, dat is Deventer. Een gezellige stad met een rijke historie, dat nog steeds te zien is in het centrum. Daar wisselen eeuwenoude monumenten zich af met hippe boetiekjes. Aan de rand van de binnenstad vindt u het oudste park van Nederland: het Worpplantsoen. Daarbovenop is Deventer ook nog één van de vijf oudste steden in Nederland.

Maar het is zijn levendigheid nog niet verloren. In Deventer vinden elk jaar talloze evenementen plaats. Van Deventer op Stelten tot de boekenmarkt. De stad bruist!  

Maar dat wist u natuurlijk allang, als (toekomstige) inwoner van Deventer. Bij Behaaglijk Wonen leggen we gietvloeren in Deventer. De ideale basis voor uw nieuwbouwwoning of een manier om uw huidige woning meer karakter te geven.

Krasvrije gietvloer in Deventer

Bent u gecharmeerd van een gietvloer? Daar sluiten wij ons bij aan. Een gietvloer in Deventer is tijdloos en modern. Het kan alleen niet tegen een stootje. Schuiven, schuren, krassen. Een ‘normale’ gietvloer vindt dat niet leuk. Is er een oplossing? Jazeker. Onze gietvloeren zijn krasvast, waterdicht en UV-bestendig. Het is mogelijk, écht.

Maak kennis met de nieuwste generatie gietvloeren, uit Italië! Onze gietvloeren bestaan uit lavasteen. IJzersterk materiaal, afkomstig uit vulkanisch gebied. Het resultaat? Een extreem sterke gietvloer in Deventer. U kunt met een gerust hart een glas wijn drinken, uw (klein)kinderen op de vloer laten spelen of de zon naar binnen laten schijnen. Het doet onze gietvloer niets.

Daarbovenop heeft de krasvrije gietvloer een antibacteriële coating. Het is makkelijk in onderhoud, ook omdat het een lange levensduur heeft. Dat is een gietvloer in Deventer, waar u jaren van kunt genieten!

Onze showroom bezoeken?

Onze showroom geeft u een indruk van onze krasvrije gietvloeren. U maakt kennis met alle soorten en kleuren. Zo ontdekt u wat bij uw woning past. Wij zijn te vinden op Venturistraat 2P, 6718 XW in Ede. Komt u ook uw eigen gietvloer samenstellen?

Schitterende gietvloer in Deventer

Hoe ziet uw ideale gietvloer in Deventer eruit? Bij ons kiest u voor krachtig, flexibel en stijlvol. U stelt zelf uw gietvloer samen. We kunnen het overal in uw woning aanbrengen. Zelfs als wandafwerking. Sommige klanten kiezen voor een volledige badkamer in deze stijl. Schitterend!

In onze showroom laten we zien wat er mogelijk is. De krasvaste gietvloer is er in een aantal soorten. We laten bijvoorbeeld de circulaire vloer, art-beton afwerking of castle floor structuur aan u zien. Elke vloer heeft zijn eigen uitstraling. Dat wordt ook bepaald door de kleur. Standaard wordt vaak gekozen voor grijs-, taupe- of beigetinten. U kunt kiezen uit ons basis kleurenpalet, maar ook uw eigen favoriete kleurtint aangeven. We kunnen alles maken.

Is een krasvrije gietvloer in Deventer iets voor u? Laat u verrassen in onze showroom! We leren u graag kennen. U zult ons leren kennen als vakmannen met passie voor ons werk. Als dat is wat u zoekt, ontmoeten we u graag in Ede!

Veelgestelde vragen

 • Welke krasvrije gietvloeren zijn er?

  In ons assortiment hebben we een aantal gietvloeren. De originele lavasteen gietvloer, de castle floor, de minimal vloer, de circulaire vloer en art-beton muurafwerking. Wilt u een indruk krijgen van deze soorten? Kom eens langs in onze showroom.

 • Wat zijn de voordelen van deze gietvloer?

  Onze Italiaanse gietvloeren zijn krasvast, waterdicht en UV-bestendig. We werken ze af met een antibacteriële coating. Daardoor zijn onze gietvloeren onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te maken.

 • Waar bestaat een lavasteen gietvloer uit?

  De lavasteen gietvloer is een combinatie van kunsthars en lavasteen. Kunsthars is een bindmiddel. Lavasteen is een vulkanisch gesteente. Als het stolt, ontstaat er een sterk materiaal. Qua hardheid is het te vergelijken met graniet.

binnenkijken bij onze klanten

Gietvloer woonkamer

Project Putten

Bekijk project
Gietvloer woonkamer - Manon Tilstra

Project Manon Tilstra

Bekijk project
Gietvloer keuken

Project Casa Di Rosa

Bekijk project

Over ons

Behaaglijk betekent zoiets als ‘aangenaam’, ‘op zijn gemak’ en ‘thuis’. Behaaglijk wonen stemt u tevreden. Het geeft u een prettig gevoel. Het maakt u trots. Het is ons doel om u aangenaam te laten wonen. Dat doen we op een manier, die Nederland nog niet kende.

 • Krasvrij

  Viltjes onder uw stoelen? Dat is voorgoed verleden tijd! Onze Italiaanse vloeren zijn krasvrij. Wij zijn de enige in Nederland die deze vloeren aanbiedt.

 • Exclusief

  Met een Italiaanse gietvloer kunt u alle kanten op. Met een betonlook of helderwit. U kunt het zelf samenstellen. Echt een exclusief product!

 • Vakmanschap

  Ambacht is het hart van ons bedrijf. In elke vloer zit handwerk, expertise en passie. Dat is waar wij voor staan. Het resultaat? Een woning naar uw dromen.