Lavasteen gietvloer

Extreem krachtig: dat is de lavasteen gietvloer. Het bestaat uit kunsthars, gecombineerd met lavasteengruis. Wij zijn de eerste en enige echte leverancier van de lavasteen vloer. Het is gegarandeerd naadloos, krasvrij en waterdicht.

 • Krasvrij
 • Waterdicht
 • Uv-bestendig
lavasteen gietvloer

DE enige originele leverancier van lavasteen gietvloeren

De lavasteen gietvloer uit Italië is de sterkste vloer die er is. Dat komt door zijn samenstelling. De vloer bestaat uit twee materialen: kunsthars en lavasteen. Kunsthars is een bindmiddel. Lavasteen is een vulkanisch gesteente. Als een vulkaan uitbarst, duwt het vloeibare lava naar buiten. Wanneer het stolt, ontstaat een hard gesteente. Lavasteen. Het is een sterk materiaal, te vergelijken met graniet.

Het kunsthars en lavasteengruis vormen samen deze gietvloer. Het resultaat is een extreem krachtige vloer. Echt een krachtpatser.

Gietvloer woonkamer
Gietvloer keuken - Interior by Nikka
Wandafwerking Garage Heije in Ede
Gietvloer - Studio Ventidue
Castle floor Toli
Gietvloer woonkamer - Manon Tilstra
1/6 foto’s

lavasteen gietvloer: Krasvrij, waterdicht en UV-bestendig

De lavasteen vloer heeft een dichte structuur. Dat maakt het krasvrij, waterdicht en UV-bestendig. Hoeveel moeite u ook doet, het is bijna onmogelijk om deze vloer te beschadigen. Viltjes onder meubels zijn voorgoed verleden tijd. Wordt er iets geknoeid? Geen zorgen, de vloer trekt zich er niets van aan. Zelfs zonlicht heeft er geen invloed op. Waar andere gietvloeren kunnen verkleuren, is de lavasteen gietvloer UV-bestendig. Kunt u dat niet geloven? Het is echt waar, probeer het zelf in onze showroom.

Twijfelt u over de juiste vloer? De lavasteen gietvloer is een duurzame keuze. Het slijt amper. Daardoor heeft het weinig onderhoud nodig en gaat het tientallen jaren mee. Ook schoonmaken is eenvoudig. We voorzien de gietvloer met lavasteen sowieso van een antibacteriële coating. Dat beschermt de vloer en uzelf. Een lavastenen vloer is daarom ideaal voor gezinnen met kinderen en/of huisdieren. Hygiënischer kan niet.

Onze showroom bezoeken?

Onze showroom geeft u een indruk van onze krasvrije gietvloeren. U maakt kennis met alle soorten en kleuren. Zo ontdekt u wat bij uw woning past. Wij zijn te vinden op Venturistraat 2P in Ede. Stel uw eigen gietvloer samen!

Openingstijden:
Zondag: gesloten
Maandag: gesloten
Dinsdag: 09.00 – 16.00
Woensdag: gesloten
Donderdag: 09.00 – 12.00
Vrijdag: 09.00 – 15.00
Zaterdag: 09.00 – 13.00

Showroom Behaaglijk Wonen

Overal in huis

De lavasteen gietvloer is een dunne, naadloze vloer. Het heeft een strakke, moderne uitstraling. U kunt het vrijwel overal toepassen. Zowel binnen als buiten. Op de vloer en op de wand. Met of zonder vloerverwarming. In de badkamer is het zelfs mogelijk om de lavastenen gietvloer door te laten lopen in het sanitair. Zo wordt de hele ruimte één geheel.

Twijfelt u of de ondergrond geschikt is? Een cementgebonden ondergrond voor een gietvloer met lavasteen is altijd goed. Zelfs als dat niet het geval is, is met een juiste voorbereiding veel mogelijk. Wij passen ons aan op uw woning. U kunt rekenen op ons vakmanschap.

Lavasteen gietvloer Muro
Lavasteen gietvloer in Badkamer
Lavasteen gietvloer in keuken in villa
Gietvloer woonkamer
Gietvloer badkamer
Gietvloer woonkamer - Manon Tilstra
Lavasteen gietvloer Muro
1/7 foto’s

Lavasteen gietvloer kleuren

Lavasteen is van zichzelf roodbruin, grijs of zwart. Maar dat bepaalt niet de kleur van uw vloer. Wij maken lavastenen gietvloeren in elke kleur en uitstraling. U kunt kiezen uit een basis kleurenpalet, met grijs-, bruin- en taupetinten. Zit daar niets voor u tussen? Gelukkig kunnen wij nagenoeg elke kleur maken. Zo sluit uw gietvloer met lavasteen perfect aan bij uw interieur.

Lavasteen gietvloer kosten

Is een gietvloer met lavasteen uw droomvloer? Dan bent u vast benieuwd wat dat gaat kosten. Het is lastig om aan te geven wat uw lavasteen gietvloer precies gaat kosten. Dat verschilt per situatie. De prijs van een lavasteen gietvloer ligt voor de vloer tussen de 100 en 150 euro per m2. Voor de wand ligt het tussen de 150 en 200 euro per m2. Uiteraard bepaalt het totale oppervlakte en de locatie de uiteindelijke prijs.

Bent u benieuwd naar uw lavasteen gietvloer prijs? Voor een offerte op maat kunt u het beste langskomen in de showroom.

Lavasteen gietvloer ervaringen

Bent u benieuwd naar lavasteen gietvloer ervaringen? Dat begrijpen we. Het is een investering. U wilt natuurlijk zeker weten of dat het waard is. Daarom laten we graag onze klanten aan het woord:

 • ‘Prachtige badkamer gekocht bij Behaaglijk Wonen. De afwerking van de muren en vloer met lavasteen is echt super. Hele nette en aardige mensen die komen verbouwen, echt een aanrader!’
 • ‘Na lang onderzoek hebben wij uiteindelijk besloten bij Behaaglijk Wonen onze vloer aan te schaffen. De vloer is super makkelijk schoon te houden, hij ziet er prachtig uit en inderdaad nog geen kras ontdekt. We hebben eerlijk en duidelijk advies gekregen en geen seconde spijt van onze beslissing.’
 • ‘We zijn voortreffelijk geholpen door Behaaglijk Wonen. Zij hebben de zorg voor het stuken van de muren, het plafond en het leggen van een lavasteen vloer op zich genomen. Alles is exact volgens planning verlopen. Prachtige strakke muren en plafond met daaronder een schitterende lavasteen vloer. Tijdens de afwerking waren ze continue bereikbaar voor vragen.’

Veelgestelde vragen

binnenkijken bij onze klanten

Gietvloer - Studio Ventidue

Project Studio Ventidue

Bekijk project
Gietvloer keuken - Interior by Nikka

Project Interior by Nikka

Bekijk project
Gietvloer woonkamer

Project middenwoning Ede

Bekijk project

Over ons

Behaaglijk betekent zoiets als ‘aangenaam’, ‘op zijn gemak’ en ‘thuis’. Behaaglijk wonen stemt u tevreden. Het geeft u een prettig gevoel. Het maakt u trots. Het is ons doel om u aangenaam te laten wonen. Dat doen we op een manier, die Nederland nog niet kende.

 • Krasvrij

  Viltjes onder uw stoelen? Dat is voorgoed verleden tijd! Onze Italiaanse vloeren zijn krasvrij. Wij zijn de enige in Nederland die deze vloeren aanbiedt.

 • Exclusief

  Met een Italiaanse gietvloer kunt u alle kanten op. Met een betonlook of helderwit. U kunt het zelf samenstellen. Echt een exclusief product!

 • Vakmanschap

  Ambacht is het hart van ons bedrijf. In elke vloer zit handwerk, expertise en passie. Dat is waar wij voor staan. Het resultaat? Een woning naar uw dromen.