Gietvloer zwart

Klaar om een iconische vloer te laten leggen? Dat is een gietvloer in zwart! Gecombineerd met de krasvrije, waterdichte en uv-bestendige eigenschappen van onze gietvloeren is het écht uniek. Durft u het aan?

Betonlook wandafwerking

luxe, gedurfd en origineel

Zwart staat voor status, exclusiviteit en elegantie. Het leent zich voor woningen én bedrijven met stijl. Een krachtige kleur, waar alle ogen op gericht zijn. Wie voor een gietvloer in zwart gaat, heeft lef. Het is een gewaagde keuze, maar absoluut origineel.

Wat wel goed is om te weten: zwart absorbeert licht. Dat maakt de ruimte donkerder. Zeker als er al niet veel licht binnenkomt. Heeft u dat liever niet? Dan raden we aan om een zwarte gietvloer te laten leggen in een ruimte, met veel lichtinval. Met hoge of grote ramen bijvoorbeeld. Beschikt u daar niet over? Breng dan zelf extra verlichtingspunten aan.

Maar misschien is het juist wel uw intentie om een donkere ruimte te creëren. Dat kan ook. Donkere, diepe kleuren worden vaak geassocieerd met luxe. Het geeft uw woning een chique uitstraling.

Twijfelt u of zwart niet te ‘hard’ is? ‘Wordt dat niet kil en grauw?’, horen we u denken. Ook met een zwarte gietvloer kunt u een knusse sfeer creëren. De donkere kleur geeft juist een gevoel van geborgenheid. Verbindt het met andere diepe kleuren. Dat zorgt voor warmte.

Kan het u niet donker genoeg? Trek dan uw gietvloer in zwart door naar de muren (en het plafond). Uw interieur is gegarandeerd een blikvanger!

Krasvaste gietvloer in zwart

Zwart staat bekend om het feit dat u er alles op ziet liggen. Dat klopt. En daarom bevelen wij onze krasvaste gietvloer bij u aan. Vuil en stof kunnen we niet tegenhouden. Zichtbare schade wel. Geniet nog langer van uw zwarte gietvloer, die krasvrij, waterdicht en uv-bestendig is.

Onze gietvloeren komen uit Italië. Ze zijn gemaakt van lavasteen. Dit is stevig vulkanisch gesteente. Zwart is van zichzelf al krachtig, maar dit materiaal doet er nog een schepje bovenop. Robuustheid ten top!

Het bijhouden van de vloer maken we u graag makkelijk. Daarom voorzien we de vloer van een antibacteriële coating. Hygiënisch en fris: daar houden we van.

Onze showroom bezoeken?

Onze showroom geeft u een indruk van onze krasvrije gietvloeren. U maakt kennis met alle soorten en kleuren. Zo ontdekt u wat bij uw woning past. Wij zijn te vinden op Venturistraat 2P, 6718 XW in Ede. Komt u ook uw eigen gietvloer samenstellen?

Zwart als alleskunner

Zwart is altijd goed, vindt u niet? Het past bij elke woonstijl. Zwart komt terug in een modern interieur, maar is ook het toonbeeld van een industriële stijl. Het vormt de perfecte match met bakstenen, beton en steigerbuizen. Een stoere inrichting met een rauw randje.

Heeft u het liever iets minder ruig? Een zwarte gietvloer kunt u ook toepassen in een Scandinavisch interieur. Ja, zelfs bij een landelijke stijl. Zwart is een alleskunner. Het gaat ook goed samen met lichte meubels en houten accenten. Ons advies? Combineer het met warme (of diepe) kleuren, dat levert altijd een sfeervol resultaat op.

Houdt u van een zwart-wit woonstijl? Meestal wordt dan een witte vloer met zwarte meubels gecombineerd. Draai het eens om, zouden wij zeggen. Met een zwarte gietvloer en witte accessoires creëert u een opvallend contrast in uw woning.

Perfect voor smalle ruimtes

Een gietvloer in zwart is een dunne vloerafwerking. We leggen het in één geheel. Daardoor is de vloer naadloos en strak.

De donkere kleur maakt een smalle ruimte optisch groter. Daarom is een zwarte gietvloer ideaal voor een hal of toilet bijvoorbeeld. Maar denk ook eens aan een zwarte gietvloer in de badkamer. Door het ontbreken van voegen, kunt u het makkelijk schoonhouden. Een zwarte gietvloer in de badkamer straalt daarnaast luxe uit. Alsof u in een kuuroord zit. De droom van elke woningeigenaar.

Of die van een ondernemer. Want een gietvloer in zwart past ook uitstekend bij zakelijke gebouwen. Bijvoorbeeld als u een luxe showroom of winkel heeft. Maar overweeg het ook eens voor uw kantoorpand. Beslist een aandachtstrekker. Bent u benieuwd naar de opties? Bekijk online onze gietvloer kleuren, maar kom ook eens langs in onze showroom. Daar laten we zien wat mogelijk is. We kunnen elke tint maken: van donkergrijs tot pikzwart.

Veelgestelde vragen

 • Welke krasvrije gietvloeren zijn er?

  In ons assortiment hebben we een aantal gietvloeren. De originele lavasteen gietvloer, de castle floor, de minimal vloer, de circulaire vloer en art-beton muurafwerking. Wilt u een indruk krijgen van deze soorten? Kom eens langs in onze showroom.

 • Wat zijn de voordelen van deze gietvloer?

  Onze Italiaanse gietvloeren zijn krasvast, waterdicht en UV-bestendig. We werken ze af met een antibacteriële coating. Daardoor zijn onze gietvloeren onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te maken.

 • Waar bestaat een lavasteen gietvloer uit?

  De lavasteen gietvloer is een combinatie van kunsthars en lavasteen. Kunsthars is een bindmiddel. Lavasteen is een vulkanisch gesteente. Als het stolt, ontstaat er een sterk materiaal. Qua hardheid is het te vergelijken met graniet.

binnenkijken bij onze klanten

Gietvloer woonkamer

Project Putten

Bekijk project
Gietvloer woonkamer - Manon Tilstra

Project Manon Tilstra

Bekijk project
Gietvloer keuken

Project Casa Di Rosa

Bekijk project

Over ons

Behaaglijk betekent zoiets als ‘aangenaam’, ‘op zijn gemak’ en ‘thuis’. Behaaglijk wonen stemt u tevreden. Het geeft u een prettig gevoel. Het maakt u trots. Het is ons doel om u aangenaam te laten wonen. Dat doen we op een manier, die Nederland nog niet kende.

 • Krasvrij

  Viltjes onder uw stoelen? Dat is voorgoed verleden tijd! Onze Italiaanse vloeren zijn krasvrij. Wij zijn de enige in Nederland die deze vloeren aanbiedt.

 • Exclusief

  Met een Italiaanse gietvloer kunt u alle kanten op. Met een betonlook of helderwit. U kunt het zelf samenstellen. Echt een exclusief product!

 • Vakmanschap

  Ambacht is het hart van ons bedrijf. In elke vloer zit handwerk, expertise en passie. Dat is waar wij voor staan. Het resultaat? Een woning naar uw dromen.