Gietvloer kopen in Rotterdam

Overweegt u om een gietvloer te kopen in Rotterdam? Wij zijn specialist in krasvrije, waterdichte en UV-bestendige gietvloeren. Via de A12 bent u binnen een uur in Ede. In onze showroom laten we u graag de kracht van onze gietvloeren zien. Bent u al nieuwsgierig?

Blikvangers in Rotterdam

De mooiste skyline in Nederland? Dat is ongetwijfeld die van Rotterdam. De Erasmusbrug, Markthal en de Euromast. Het zijn iconische gebouwen in deze op een na grootste stad van Nederland. En laten we één van de meest belangrijke functies van Rotterdam niet vergeten. Transport. Van Rotterdam Centraal tot de haven en Rotterdam The Hague airport. In Rotterdam kijkt u uw ogen uit!

Bij Behaaglijk Wonen leggen we gietvloeren in Rotterdam. Krasvrije gietvloeren, welteverstaan. Perfect voor de verbouwing van uw woning of inrichting van uw nieuwbouwhuis.

Krasvrije gietvloer in Rotterdam

Wat voor gietvloer in Rotterdam zoekt u? Een gietvloer is tijdloos, modern en flexibel. Maar ook kwetsbaar. Het heeft geen lange levensduur. Na verloop van tijd worden krassen, vlekken en verkleuringen zichtbaar. Nu denkt u misschien: ‘Is dat het dan?’ Dat hoeft niet.

Onze gietvloeren zijn krasvrij, waterdicht en UV-bestendig. We importeren ze uit Italië. Het is een nieuwe generatie gietvloeren, gemaakt van lavasteen. Dit materiaal komt uit vulkanisch gebied. Het maakt onze gietvloer heel krachtig. Scheuren, krassen of vlekken zijn niet te ontdekken. Ook niet na een aantal jaar. Daarnaast beschermt de antibacteriële coating uw gezin.

We noemen het ook wel ‘echte krachtpatsers’. Wilt u dat zelf eens testen? Kom vooral langs in onze showroom. Daar kunt u de kracht van deze gietvloeren met eigen ogen zien.

Onze showroom bezoeken?

Onze showroom geeft u een indruk van onze krasvrije gietvloeren. U maakt kennis met alle soorten en kleuren. Zo ontdekt u wat bij uw woning past. Wij zijn te vinden op Venturistraat 2P, 6718 XW in Ede. Komt u ook uw eigen gietvloer samenstellen?

Veelzijdige gietvloer in Rotterdam

Heeft u uw droomvloer gevonden? Nu nog besluiten waar u het laat aanbrengen. Onze gietvloer is enorm veelzijdig. U kunt het gebruiken op de vloer, maar ook als wandafwerking. In de woonkamer of in de keuken. Voor uw woning en uw bedrijfspand. We komen graag uw gietvloer in Rotterdam leggen. Waar in huis dat ook is.

De eerste stap begint in onze showroom. Daar laten we u alle soorten gietvoeren zien. De lavasteen gietvloer is er één van. We verkopen ook andere types, zoals de circulaire gietvloer. Bij ons kunt u uw eigen gietvloer in Rotterdam samenstellen. Onze klanten kiezen vaak voor een neutrale kleur, zoals antraciet of taupe. Deze kleuren vallen in ons basis kleurenpalet. Kiest u voor een tint daarbuiten? Dat kan natuurlijk ook!

Uw wensen staan bij ons voorop. We leggen graag een gietvloer in Rotterdam, waar u trots op bent. Dan zijn wij dat ook. Elke vloer gieten we met passie. We staan volledig achter onze techniek. Onze vakmannen weten precies wat ze doen. Mogen we ook van uw vloer een blikvanger maken?

Veelgestelde vragen

 • Welke krasvrije gietvloeren zijn er?

  In ons assortiment hebben we een aantal gietvloeren. De originele lavasteen gietvloer, de castle floor, de minimal vloer, de circulaire vloer en art-beton muurafwerking. Wilt u een indruk krijgen van deze soorten? Kom eens langs in onze showroom.

 • Wat zijn de voordelen van deze gietvloer?

  Onze Italiaanse gietvloeren zijn krasvast, waterdicht en UV-bestendig. We werken ze af met een antibacteriële coating. Daardoor zijn onze gietvloeren onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te maken.

 • Waar bestaat een lavasteen gietvloer uit?

  De lavasteen gietvloer is een combinatie van kunsthars en lavasteen. Kunsthars is een bindmiddel. Lavasteen is een vulkanisch gesteente. Als het stolt, ontstaat er een sterk materiaal. Qua hardheid is het te vergelijken met graniet.

binnenkijken bij onze klanten

Gietvloer woonkamer

Project Putten

Bekijk project
Gietvloer woonkamer - Manon Tilstra

Project Manon Tilstra

Bekijk project
Gietvloer keuken

Project Casa Di Rosa

Bekijk project

Over ons

Behaaglijk betekent zoiets als ‘aangenaam’, ‘op zijn gemak’ en ‘thuis’. Behaaglijk wonen stemt u tevreden. Het geeft u een prettig gevoel. Het maakt u trots. Het is ons doel om u aangenaam te laten wonen. Dat doen we op een manier, die Nederland nog niet kende.

 • Krasvrij

  Viltjes onder uw stoelen? Dat is voorgoed verleden tijd! Onze Italiaanse vloeren zijn krasvrij. Wij zijn de enige in Nederland die deze vloeren aanbiedt.

 • Exclusief

  Met een Italiaanse gietvloer kunt u alle kanten op. Met een betonlook of helderwit. U kunt het zelf samenstellen. Echt een exclusief product!

 • Vakmanschap

  Ambacht is het hart van ons bedrijf. In elke vloer zit handwerk, expertise en passie. Dat is waar wij voor staan. Het resultaat? Een woning naar uw dromen.