Gietvloer badkamer

Een gietvloer leent zich uitstekend voor uw badkamer: het is waterdicht, krasvrij en bestand tegen uv-stralen en kunstmatig licht. Dat maakt deze vloer naast oogstrelend ook nog eens bijzonder leefbaar.

 • 100% naadloos
 • Voor vloer en wand
 • Waterdicht materiaal

Waterdicht en onderhoudsarm

Wanneer u een nieuwe vloer voor uw badkamer overweegt, moet de vloer aan een belangrijke eis voldoen: het moet waterdicht zijn. Daar mag u met onze Italiaanse gietvloer op rekenen. U hoeft zich geen zorgen te maken over krassen, scheuren of vlekken. Dat geldt ook voor slijtage: de gietvloeren die wij in badkamers plaatsen – en andere oppervlakken – gaan tientallen jaren mee.

Waar de meeste badkamervloeren zeer krasgevoelig zijn, kunnen onze gietvloeren wel tegen een stootje. U hoeft zich daarom geen zorgen te maken wanneer u uw föhn uit uw handen laat vallen. Of wanneer uw favoriete parfum op de grond aan diggelen valt.

Bovendien voorzien wij onze vloeren altijd van een antibacteriële coating. Dat beschermt de vloer niet alleen, maar maakt het schoonmaken ook veel makkelijker. Een klodder tandpasta op de vloer? Geen probleem, dat trekt niet in de vloer. Een druppel badolie? Naar deze krasvrije gietvloer heeft u haast geen omkijken!

Castle floor Toli
Gietvloer in badkamer in villa
Lavasteen gietvloer in Badkamer
Gietvloer badkamer
Castle floor Toli
Gietvloer badkamer
Gietvloer badkamer
1/7 foto’s

Gietvloer voor elke BADkamer

Twijfelt u of een gietvloer past bij uw badkamermeubels? Het voordeel van een gietvloer is de veelzijdigheid. Een gietvloer sluit aan bij tal van woonstijlen: van een moderne tot landelijke woonstijl. Het versterkt neutrale kleuren op de muur, houten meubels en botanische accessoires.

Naast een landelijke woonstijl of een modern interieur is een gietvloer ook een mooie combinatie met een Scandinavisch interieur. Een badkamer gietvloer past perfect bij de lichte pastelkleuren, minimalistische badkamermeubels en natuurlijke materialen. Een gietvloer is een kameleon onder de vloeren: het past zich aan uw woonstijl aan.

Los van smaak wilt u natuurlijk weten of uw badkamer geschikt is voor een gietvloer. De beste basis voor onze Italiaanse gietvloeren is een vlakke, cementgebonden ondergrond. Voldoet uw badkamervloer hier niet aan? Ook dan helpen wij u graag met de metamorfose van uw badkamer. Met de juiste voorbereiding is veel mogelijk, als het maar vlak wordt. Overweegt u vloerverwarming in uw badkamer? Wij bieden een wereld aan mogelijkheden!

Onze showroom bezoeken?

Onze showroom geeft u een indruk van onze krasvrije gietvloeren. U maakt kennis met alle soorten en kleuren. Zo ontdekt u wat bij uw woning past. Wij zijn te vinden op Venturistraat 2P in Ede. Stel uw eigen gietvloer samen!

Openingstijden:
Zondag: gesloten
Maandag: gesloten
Dinsdag: 09.00 – 16.00
Woensdag: gesloten
Donderdag: 09.00 – 12.00
Vrijdag: 09.00 – 15.00
Zaterdag: 09.00 – 13.00

Showroom Behaaglijk Wonen

Gietvloer wanden in de badkamer

Wilt u naast uw badkamervloer ook uw wanden meenemen? Dat is mogelijk: dan werken wij uw muren met art-beton af. Gietvloer op de wand is de ideale oplossing om uw badkamer een luxe upgrade te geven. Buiten het feit dat het een naadloze eenheid wordt, is uw hele badkamer daardoor compleet waterdicht.

De wanden in uw badkamer werken wij uiteraard esthetisch naar wens af. Bovendien is uw badkamer daardoor snel en eenvoudig schoon te maken. Zo voorkomt u schimmel en vochtplekken in uw badkamer.

Van origineel lavasteen tot circulaire vloer

Maar een wereld aan mogelijkheden, welke vloer kiest u dan voor uw badkamer? De originele lavasteen gietvloer is een extreem sterke vloer gemaakt van vulkanisch gesteente. Naast deze vloer kunt u kiezen voor andere soorten uit ons assortiment. Zoals de castle floor, die een andere techniek vraagt bij het aanbrengen. De minimal gietvloer heeft een rustige structuur, zonder lavasteen. De circulaire vloer is gemaakt van gerecyclede materialen.

Stel uw PU gietvloer in uw badkamer samen: van grijs tot taupe, en alles daar tussenin. Bij ons heeft elke gietvloer een basis kleurenpalet. Dat hoeft u niet te beperken, wij kunnen elke andere kleur maken. Zo past uw gietvloer gegarandeerd bij uw badkamer en badkamermeubels. Kom vooral eens kijken in onze showroom. Daar ontdekt u welke krasvaste gietvloer bij uw badkamer past.

Veelgestelde vragen

 • Hoe duur is een gietvloer?

  Dat hangt af van uw wensen. Welk soort gietvloer kiest u? Hoe groot is de oppervlakte? Maken wij voor u een kleur op maat? Vul ons offerteformulier in en ontvang een prijsindicatie.

 • Wat voor gietvloer in de badkamer?

  De badkamer is een veelgebruikte ruimte in huis. Wij raden het aan om te kiezen voor een krasvrije gietvloer. Daar heeft u het langste plezier van!

 • Hoe onderhoud ik een gietvloer?

  Onze gietvloer is onderhoudsvriendelijk. Stofzuig het met een zachte borstel en maak het schoon met natuurlijke middelen, zoals groene zeep of allesreiniger.

binnenkijken bij onze klanten

Gietvloer - Studio Ventidue

Project Studio Ventidue

Bekijk project
Gietvloer keuken - Interior by Nikka

Project Interior by Nikka

Bekijk project
Gietvloer woonkamer

Project middenwoning Ede

Bekijk project

Over ons

Behaaglijk betekent zoiets als ‘aangenaam’, ‘op zijn gemak’ en ‘thuis’. Behaaglijk wonen stemt u tevreden. Het geeft u een prettig gevoel. Het maakt u trots. Het is ons doel om u aangenaam te laten wonen. Dat doen we op een manier, die Nederland nog niet kende.

 • Krasvrij

  Viltjes onder uw stoelen? Dat is voorgoed verleden tijd! Onze Italiaanse vloeren zijn krasvrij. Wij zijn de enige in Nederland die deze vloeren aanbiedt.

 • Exclusief

  Met een Italiaanse gietvloer kunt u alle kanten op. Met een betonlook of helderwit. U kunt het zelf samenstellen. Echt een exclusief product!

 • Vakmanschap

  Ambacht is het hart van ons bedrijf. In elke vloer zit handwerk, expertise en passie. Dat is waar wij voor staan. Het resultaat? Een woning naar uw dromen.