Gietvloer wit

Wat kan er misgaan met een gietvloer in wit? Heel weinig. Wit is tijdloos, universeel en neutraal. Verbind dat met de krasvrije, waterdichte en uv-bestendige kenmerken van onze gietvloer, en u heeft een vloer voor het leven!

Fris, helder en stralend

De allerlichtste gietvloer, dat is natuurlijk de gietvloer in wit. Een witte gietvloer heeft een grote aantrekkingskracht. Het versterkt alle elementen in een ruimte. Daarnaast wordt de ruimte visueel groter. Hoe dat komt? Wit reflecteert licht volop. Het kaatst het direct terug, waardoor uw ruimte straalt.

Wit is neutraal, fris en populair. De ideale basis voor in huis. U kunt er alle kanten mee op. Vindt u een kraakheldere gietvloer te prominent aanwezig? Ga dan voor een meer romige tint. Eentje die neigt naar beige bijvoorbeeld. Of juist meer grijs, met een koelere ondertoon. Een gietvloer met marmerlook wit kan ook. Oriënteert u zich op een witte gietvloer? Zorg ervoor dat u een staal in elk licht bekijkt. Van dag- tot kunstlicht. Wit ziet er telkens anders uit.

Wit is dus allesbehalve saai. Kleine kanttekening: op een witte gietvloer is vuil wel te zien. Gelukkig staat een gietvloer in wit óók bekend om zijn onderhoudsvriendelijke eigenschappen. U heeft het zo schoongemaakt.

Krasvaste gietvloer in wit

Is een witte gietvloer precies wat u zoekt? De kleur staat vast, nu het soort vloer nog. Wij zouden zeggen: kies voor een krasvaste gietvloer. Daar heeft u jaren plezier van. Onze gietvloeren zijn óók waterdicht en uv-bestendig. U heeft geen last van krassen, scheuren of verkleuringen.

Dit is een nieuwe generatie gietvloeren, afkomstig uit Italië. Het materiaal van de gietvloer is lavasteen: vulkanisch gesteente dat enorm krachtig is. We coaten de vloer af met een antibacteriële laag voor extra gebruiksgemak en hygiëne.

Onze showroom bezoeken?

Onze showroom geeft u een indruk van onze krasvrije gietvloeren. U maakt kennis met alle soorten en kleuren. Zo ontdekt u wat bij uw woning past. Wij zijn te vinden op Venturistraat 2P, 6718 XW in Ede. Komt u ook uw eigen gietvloer samenstellen?

Lieflijk of krachtig interieur

Een gietvloer in wit is uitzonderlijk goed te combineren. Het heeft een rustige uitstraling. Dat past perfect bij de Scandinavische woonstijl. Daarin staan kalmte en sereniteit centraal. Een Scandinavisch interieur is tijdloos, functioneel en minimalistisch. Net als een gietvloer in wit.

Een witte gietvloer laat zich goed combineren met natuurlijke materialen. Denk aan houten accenten bijvoorbeeld. Wat meer kleur toevoegen? Pasteltinten verhouden zich ook prachtig ten opzichte van wit.

Vindt u dit allemaal te lieflijk en mag het wat krachtiger? Verdiep u eens in een zwart-wit interieur. Daarbij steekt de witte gietvloer af tegen zwarte (of donkere) meubels. Een contrast waar je u tegen zegt.

Schone en frisse uitstraling

Een witte gietvloer is een strakke toevoeging aan uw woning. We leggen het als één geheel. Ruimtes vloeien daardoor naadloos in elkaar over.

Een gietvloer in wit oogt schoon en fris. Daarnaast is het waterafstotend én onderhoudsvriendelijk. Precies wat u wilt in een badkamer. Of keuken. Overweeg ook eens een gietvloer in wit voor de woonkamer. Of transformeer uw hal. De witte gietvloer is uitnodigend. Gebruik wel een deurmat, om viezigheid buiten te houden.

Een gietvloer in wit past ook in een commerciële omgeving. Het geeft uw bedrijfspand een strakke, professionele uitstraling. Voorkom wel een té clean uitstraling en vergeet geen sfeervolle, warme elementen toe te voegen.

Benieuwd voor welke tinten wit u kunt kiezen? Kom langs in onze showroom! Daar kunt u elke kleur op uw gemak bekijken en beoordelen in ander licht. We heten u van harte welkom.

Veelgestelde vragen

 • Welke krasvrije gietvloeren zijn er?

  In ons assortiment hebben we een aantal gietvloeren. De originele lavasteen gietvloer, de castle floor, de minimal vloer, de circulaire vloer en art-beton muurafwerking. Wilt u een indruk krijgen van deze soorten? Kom eens langs in onze showroom.

 • Wat zijn de voordelen van deze gietvloer?

  Onze Italiaanse gietvloeren zijn krasvast, waterdicht en UV-bestendig. We werken ze af met een antibacteriële coating. Daardoor zijn onze gietvloeren onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te maken.

 • Waar bestaat een lavasteen gietvloer uit?

  De lavasteen gietvloer is een combinatie van kunsthars en lavasteen. Kunsthars is een bindmiddel. Lavasteen is een vulkanisch gesteente. Als het stolt, ontstaat er een sterk materiaal. Qua hardheid is het te vergelijken met graniet.

binnenkijken bij onze klanten

Gietvloer woonkamer

Project Putten

Bekijk project
Gietvloer woonkamer - Manon Tilstra

Project Manon Tilstra

Bekijk project
Gietvloer keuken

Project Casa Di Rosa

Bekijk project

Over ons

Behaaglijk betekent zoiets als ‘aangenaam’, ‘op zijn gemak’ en ‘thuis’. Behaaglijk wonen stemt u tevreden. Het geeft u een prettig gevoel. Het maakt u trots. Het is ons doel om u aangenaam te laten wonen. Dat doen we op een manier, die Nederland nog niet kende.

 • Krasvrij

  Viltjes onder uw stoelen? Dat is voorgoed verleden tijd! Onze Italiaanse vloeren zijn krasvrij. Wij zijn de enige in Nederland die deze vloeren aanbiedt.

 • Exclusief

  Met een Italiaanse gietvloer kunt u alle kanten op. Met een betonlook of helderwit. U kunt het zelf samenstellen. Echt een exclusief product!

 • Vakmanschap

  Ambacht is het hart van ons bedrijf. In elke vloer zit handwerk, expertise en passie. Dat is waar wij voor staan. Het resultaat? Een woning naar uw dromen.