Eetkamer met betonlook gietvloer

Assortiment

Italiaanse gietvloeren zijn er in allerlei soorten en maten. Bent u benieuwd welke vloer bij uw woning past?

Lavasteen

De originele krasvrije gietvloer

Extreem krachtig: dat is de lavasteen gietvloer. De sterkste gietvloer die er bestaat! Het bestaat uit kunsthars, gecombineerd met lavasteengruis. Wij zijn de eerste en enige echte leverancier van de lavasteen vloer. Het is gegarandeerd naadloos, krasvrij en waterdicht. U kunt ervan op aan!

Gietvloer in woonkamer in villa

CASTLE FLOOR

Karakteristiek anders

De castle floor is ook gemaakt van lavasteen en kunsthars. Het verschil? We gebruiken een andere aanbrengtechniek. Dat is terug te zien in de structuur van de vloer. Echt karakteristiek! 

minimal

Voor de minimalisten

Ook de minimal vloer bestaat uit kunsthars, maar zonder lavasteen. Het heeft een rustige uitstraling. Dat past perfect bij de minimalistische woonstijl. Niet al te veel poespas, maar rust, reinheid en regelmaat.

Leverancier Behaaglijk Wonen

Circulair

Een duurzame keuze 

De circulaire vloer is een duurzame keuze. Het bestaat uit kunsthars en gerecyclede materialen. Bij de ontwikkeling van al onze vloeren proberen we de impact op de aarde tot een minimum te beperken. Staat u bewust in het leven? Dan past deze vloer bij uw woning!

Art-beton

Voor betonlook muurafwerking

Bent u net zo enthousiast over de Italiaanse gietvloer als wij? Gebruik het dan ook op uw muur! Art-beton zorgt voor een strakke wandafwerking. Het maakt uw ruimte één geheel. Het lijkt op beton ciré, voor een moderne uitstraling.

Gietvloer woonkamer

Krasvrij, waterdicht en uv-bestendig

Gietvloeren zijn prachtig. Naadloos, modern en strak. Echt een blikvanger in uw woning. Alleen krassen, scheuren en verkleuringen zijn snel veroorzaakt. Dat is behoorlijk balen. Wist u dat er een oplossing is? Wij introduceren: de krasvrije gietvloer. 

Onze krasvrije vloeren komen uit Italië. Het zijn echte krachtpatsers. Ze laten zich niet zomaar kennen. Slijtage of krassen? Niet bij onze Italiaanse gietvloeren. Dat niet alleen, deze vloeren zijn ook waterdicht. En UV-bestendig. Voor verkleuring hoeft u niet bang te zijn. Om het plaatje compleet te maken, lakken we onze vloeren af met een antibacteriële coating. Om niet alleen de vloer, maar ook u te beschermen. 

U kunt kiezen uit een basis kleurenpalet. Wilt u toch liever een andere kleur? Geen probleem! Wij kunnen alles maken. 

binnenkijken bij onze klanten

Gietvloer - Studio Ventidue

Project Studio Ventidue

Bekijk project
Gietvloer keuken - Interior by Nikka

Project Interior by Nikka

Bekijk project
Gietvloer woonkamer

Project middenwoning Ede

Bekijk project

Over ons

Behaaglijk betekent zoiets als ‘aangenaam’, ‘op zijn gemak’ en ‘thuis’. Behaaglijk wonen stemt u tevreden. Het geeft u een prettig gevoel. Het maakt u trots. Het is ons doel om u aangenaam te laten wonen. Dat doen we op een manier, die Nederland nog niet kende.

  • Krasvast

    Viltjes onder uw stoelen? Dat is voorgoed verleden tijd! Onze Italiaanse vloeren zijn krasvast. Wij zijn de enige in Nederland die deze vloeren aanbiedt.

  • Exclusief

    Met een Italiaanse gietvloer kunt u alle kanten op. Van industriële tot klassieke stijl. Met een betonlook of helderwit. U kunt het zelf samenstellen. Echt een exclusief product!

  • Vakmanschap

    Ambacht is het hart van ons bedrijf. In elke vloer zit handwerk, expertise en passie. Dat is waar wij voor staan. Het resultaat? Een woning naar uw dromen.