Gietvloer kopen in Arnhem

De beste gietvloer kopen in Arnhem? Rijd binnen een halfuurtje naar onze showroom in Ede. Daar vindt u onze gietvloeren uit Italië. Deze zijn krasvrij, waterdicht en UV-bestendig. Kunt u dat bijna niet geloven? Probeer het zelf!

Het erfgoed van Èrnem

Zeggen wij trolleybussen, Operatie Market Garden of Burgers Zoo? Dan zegt u natuurlijk: Arnhem! Of: ‘Èrnem’ voor de echte Arnhemaars. Een stad met culinair, cultureel én historisch erfgoed. Misschien heeft u wel aan kunstacademie ArtEZ gestudeerd. Bent u dol op het ‘Arnhemse meisje’ van de bakker. Of heeft u uw (klein)kinderen al vaak meegenomen naar het Openluchtmuseum.

Bent u geboren en getogen in Arnhem? Dan gaat u er vast nooit meer weg. U kent de stad op uw duimpje. Bent u niet zo tevreden over uw woning? Of komt u binnenkort in Arnhem wonen en laat de vloer te wensen over? Bij Behaaglijk Wonen leggen we gietvloeren in Arnhem. Van nieuwbouwwoning in het Schuyts Kwartier tot herenhuis in de binnenstad.

Krasvrije gietvloer in Arnhem

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer? Een gietvloer is een populaire keuze. Logisch, want het geeft uw woning een strakke uitstraling. Het past bij elk interieur. Helaas is het wel kwetsbaar materiaal. Op den duur ontstaan er krassen, vlekken of verkleuringen. Dat wilt u natuurlijk niet. Onze gietvloeren in Arnhem zijn krasvast, waterdicht en UV-bestendig.

Deze nieuwe generatie gietvloeren komt uit Italië. Ze bestaan uit lavasteen, een ijzersterk materiaal. Rechtstreeks uit vulkanisch gebied. Dit gesteente is een echte krachtpatser. Het levert een extreem sterke gietvloer in Arnhem op. Morst u een glas rode wijn? Schijnt de zon fel naar binnen? Of schuift u met een stoel over de vloer? Geen zorgen. Onze krasvrije gietvloer kan daar tegen.

Een stijlvolle én onderhoudsvriendelijke oplossing. Want onze gietvloeren kunt u makkelijk schoonmaken. De antibacteriële coating beschermt de vloer en uw gezin. U heeft er jaren plezier van!

Onze showroom bezoeken?

Onze showroom geeft u een indruk van onze krasvrije gietvloeren. U maakt kennis met alle soorten en kleuren. Zo ontdekt u wat bij uw woning past. Wij zijn te vinden op Venturistraat 2P, 6718 XW in Ede. Komt u ook uw eigen gietvloer samenstellen?

Stijlvolle gietvloer in Arnhem

Onze gietvloeren in Arnhem zijn krachtig, flexibel en stijlvol. De oplossing voor elk huis en bedrijf. Het krachtige materiaal maakt de gietvloer perfect voor elke gezinssamenstelling. De vloer is veelzijdig, geschikt voor elke ruimte. Van keuken tot badkamer. Voor de vloer en als wandafwerking. Kiest u net als anderen ook voor deze flexibele gietvloer in Arnhem?

Krasvrije gietvloeren bieden we aan in allerlei soorten. U kunt de vloer aanpassen naar uw eigen stijl. Kies voor de originele lavasteen gietvloer, castle floor, minimal gietvloer, circulaire vloer of art-beton wandafwerking. In onze showroom maakt u kennis met deze soorten. We laten u een basis kleurenpalet zien. Wilt u graag iets anders dan grijze of taupe tinten? Laat het ons weten! Bij ons kunt u uw eigen gietvloer in Arnhem samenstellen.

Wat u ook kiest, u krijgt er altijd ons gespecialiseerde team voor terug. Echte vakmannen, die verstand van zaken hebben. Ze leggen uw gietvloer in Arnhem, zoals u dat wilt. Proef de sfeer in onze showroom. Wanneer komt u langs?

Veelgestelde vragen

binnenkijken bij onze klanten

Gietvloer woonkamer

Project Putten

Bekijk project
Gietvloer woonkamer - Manon Tilstra

Project Manon Tilstra

Bekijk project
Gietvloer keuken

Project Casa Di Rosa

Bekijk project

Over ons

Behaaglijk betekent zoiets als ‘aangenaam’, ‘op zijn gemak’ en ‘thuis’. Behaaglijk wonen stemt u tevreden. Het geeft u een prettig gevoel. Het maakt u trots. Het is ons doel om u aangenaam te laten wonen. Dat doen we op een manier, die Nederland nog niet kende.

  • Krasvrij

    Viltjes onder uw stoelen? Dat is voorgoed verleden tijd! Onze Italiaanse vloeren zijn krasvrij. Wij zijn de enige in Nederland die deze vloeren aanbiedt.

  • Exclusief

    Met een Italiaanse gietvloer kunt u alle kanten op. Met een betonlook of helderwit. U kunt het zelf samenstellen. Echt een exclusief product!

  • Vakmanschap

    Ambacht is het hart van ons bedrijf. In elke vloer zit handwerk, expertise en passie. Dat is waar wij voor staan. Het resultaat? Een woning naar uw dromen.