Gietvloer kopen in Amersfoort

Wilt u een gietvloer kopen in Amersfoort, maar kunt u niet slagen? Wij zijn gespecialiseerd in gietvloeren uit Italië. In slechts een half uur rijdt u van Amersfoort naar onze showroom in Ede. Onze gietvloeren zijn:

 • Krasvast
 • Waterdicht
 • UV-bestendig

Amersfoort bruist

In Amersfoort hoeft u zich niet te vervelen. De stad in het midden van Nederland biedt volop bezienswaardigheden, zoals de Onze Lieve Vrouwetoren, het moderne Eemhuis en Het Mondriaanhuis Museum. Het bruist in de stad. Dat is voor velen dan ook een reden om nooit meer te verhuizen. Of juist naar de stad toe te trekken.

Bent u één van de inwoners die blijft plakken in Amersfoort? Of betrekt u binnenkort een woning in de stad? Bij Behaaglijk Wonen leggen we gietvloeren door heel Nederland, ook in Amersfoort. Van een nieuwbouwwoning tot een jarendertigwoning: onze krasvaste gietvloeren lenen zich uitstekend om uw woning (nog meer) karakter te geven.

Krasvrije gietvloer in Amersfoort

Overweegt u de aankoop van een nieuwe vloer? Een gietvloer geeft uw woning in Amersfoort sfeer. Maar waar de meeste ‘gewone’ gietvloeren kwetsbaar zijn en op den duur slijten, zijn onze gietvloeren heuse krachtpatsers te noemen. Wij verkopen een nieuwe generatie gietvloeren uit Italië, die naast krasvast ook nog eens waterdicht en UV-bestendig is.

Onze gietvloeren bestaan uit lavasteen, afkomstig uit vulkanisch gebied. Dat levert een sterk gesteente op, dat we hebben doorvertaald in vloeren. Daardoor kunt u met een gerust hart genieten wanneer uw (klein)kind met zijn houten speelgoed op de vloer speelt.

Of wanneer iemand een glas rode wijn over uw vloer morst… Onze vloeren hebben een antibacteriële coating, dat maakt ze zeer onderhoudsvriendelijk. Ook over slijtage door de zon hoeft u zich geen zorgen te maken. Daar zijn onze vloeren ook tegen bestand. Wij verzekeren u: van onze krasvaste, waterdichte en uv-bestendige gietvloeren kunt u jaren genieten!

Onze showroom bezoeken?

Onze showroom geeft u een indruk van onze krasvrije gietvloeren. U maakt kennis met alle soorten en kleuren. Zo ontdekt u wat bij uw woning past. Wij zijn te vinden op Venturistraat 2P, 6718 XW in Ede. Komt u ook uw eigen gietvloer samenstellen?

Flexibele gietvloer in Amersfoort

Onze gietvloeren zijn niet alleen bijzonder sterk, maar ook nog eens veelzijdig. We kunnen ze overal aanbrengen: van woningen in Amersfoort tot bedrijven. Niet alleen als vloer, maar ook als wandafwerking. Wat uw wensen ook zijn, wij realiseren ze graag voor u.

Ons assortiment is breed. Naast de originele lavasteen gietvloer hebben we andere soorten gietvloeren om uw woning of bedrijf aan te kleden. Denk aan de castle floor met een andere structuur, de circulaire vloer met gerecyclede materialen of de minimal vloer zonder lavasteen. In onze showroom maakt u kennis met ons aanbod. Voor elke gietvloer geldt een basis kleurenpalet, met veel opties. Wenst u een andere kleur? Bij ons stelt u uw eigen gietvloer in Amersfoort samen!

In elke gietvloer zit handwerk, expertise en passie. Wilt u onze vakmanschap zelf ervaren? Wij nodigen u graag uit in onze showroom, op een half uur rijden vanaf Amersfoort.

Veelgestelde vragen

 • Welke krasvrije gietvloeren zijn er?

  In ons assortiment hebben we een aantal gietvloeren. De originele lavasteen gietvloer, de castle floor, de minimal vloer, de circulaire vloer en art-beton muurafwerking. Wilt u een indruk krijgen van deze soorten? Kom eens langs in onze showroom.

 • Wat zijn de voordelen van deze gietvloer?

  Onze Italiaanse gietvloeren zijn krasvast, waterdicht en UV-bestendig. We werken ze af met een antibacteriële coating. Daardoor zijn onze gietvloeren onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te maken.

 • Waar bestaat een lavasteen gietvloer uit?

  De lavasteen gietvloer is een combinatie van kunsthars en lavasteen. Kunsthars is een bindmiddel. Lavasteen is een vulkanisch gesteente. Als het stolt, ontstaat er een sterk materiaal. Qua hardheid is het te vergelijken met graniet.

binnenkijken bij onze klanten

Gietvloer woonkamer

Project Putten

Bekijk project
Gietvloer woonkamer - Manon Tilstra

Project Manon Tilstra

Bekijk project
Gietvloer keuken

Project Casa Di Rosa

Bekijk project

Over ons

Behaaglijk betekent zoiets als ‘aangenaam’, ‘op zijn gemak’ en ‘thuis’. Behaaglijk wonen stemt u tevreden. Het geeft u een prettig gevoel. Het maakt u trots. Het is ons doel om u aangenaam te laten wonen. Dat doen we op een manier, die Nederland nog niet kende.

 • Krasvrij

  Viltjes onder uw stoelen? Dat is voorgoed verleden tijd! Onze Italiaanse vloeren zijn krasvrij. Wij zijn de enige in Nederland die deze vloeren aanbiedt.

 • Exclusief

  Met een Italiaanse gietvloer kunt u alle kanten op. Met een betonlook of helderwit. U kunt het zelf samenstellen. Echt een exclusief product!

 • Vakmanschap

  Ambacht is het hart van ons bedrijf. In elke vloer zit handwerk, expertise en passie. Dat is waar wij voor staan. Het resultaat? Een woning naar uw dromen.