Gietvloer kopen in Alkmaar

Wilt u graag een gietvloer kopen in Alkmaar? Dan voelt Ede vast als de andere kant van de wereld. Toch dagen we uit. Gun uzelf de tijd om onze krasvaste, waterdicht en uv-bestendige gietvloer te leren kennen. Het overtreft alles wat u heeft gezien. Dat beloven we.

Castle floor Toli

Alkmaar is ambitieus

Hip en historisch. Dat is Alkmaar. Talloze monumenten, kronkelende grachtjes en de authentieke kaasmarkt. Door Alkmaar heen loopt het Noordhollandsch Kanaal. Aan de oevers is het heerlijk wonen. Niet waar? U bent niet de enige die daar zo over denkt. Alkmaar groeit, en snel ook.

De stad bestaat nu uit vijf gebieden: de nieuwe stadswijk Viaanse Molen, bedrijventerrein Oudorp, RWZI, woon- en werkgebied Overdie, Overstad aan de rand van het centrum en het Stationsgebied. Alkmaar is ambitieus. In elke van de vijf deelgebieden wordt hard gewerkt aan een gezond woon- en leefklimaat. Van de luxe Dockside II tot het Ringerskwartier met een vleugje industrie. Er ligt genoeg potentie in Alkmaar!

Kaaskoppen, opgelet! Bij Behaaglijk Wonen leggen we gietvloeren in Alkmaar. Onze techniek blows your mind. Waarom? Dat leggen we graag uit.

Krasvrije gietvloer in Alkmaar

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer? Dan lijkt een gietvloer een voor de hand liggende optie. Strak, modern, naadloos. De perfecte aanwinst voor uw woning. Toch? Als u het ons vraagt, wel. Alleen kies wel een gietvloer, waar u jaren mee vooruit kunt. Een ‘normale’ gietvloer raakt bekrast, bevlekt of verkleurd.

Dat voorkomen wij met onze krasvaste, waterdichte en uv-bestendige gietvloer in Alkmaar. Gemaakt van lavasteen, afkomstig uit vulkanisch gebergte. U snapt wel, dat levert een extreem sterke vloer op. We importeren deze nieuwe generatie gietvloeren uit Italië. Kiest u voor deze gietvloer in Alkmaar, dan maakt u een investering voor de lange termijn. Dat beloven we u.

Om de hygiëne in huis te bewaren, werken we de vloer af met een antibacteriële coating. Zo bent u voorzien van een onderhoudsvriendelijke vloer. Makkelijker kan niet! Uitproberen? Kom langs in onze showroom!

Onze showroom bezoeken?

Onze showroom geeft u een indruk van onze krasvrije gietvloeren. U maakt kennis met alle soorten en kleuren. Zo ontdekt u wat bij uw woning past. Wij zijn te vinden op Venturistraat 2P, 6718 XW in Ede. Komt u ook uw eigen gietvloer samenstellen?

Stevige gietvloer in Alkmaar

Als u uw ideale gietvloer in Alkmaar inbeeldt, wat komt er dan in u op? Misschien droomt u van een betonlook badkamer, van muur tot vloer. Of ziet u een gietvloeren hal inclusief trap wel zitten. Wat u ook wenst, wij maken het graag werkelijkheid. We kunnen een gietvloer in Alkmaar in elke ruimte aanbrengen. Waar u maar wilt.

En hoe u maar wilt. Gietvloeren zijn er in alle soorten en maten. Ons assortiment vindt u in onze showroom. Daar laten wij u de originele lavasteen gietvloer zien en andere typen, zoals de castle floor en art-beton afwerking. U doet ook kleurinspiratie op. We hebben een wand vol stalen. Dat zijn de meest populaire kleuren, zoals taupe, grijs en wit. Heeft u een andere kleur in gedachten? Dat is geen probleem. We kunnen elke kleur maken.

Is een gietvloer in Alkmaar straks de nieuwste aanwinst in uw woning? Wij kunnen niet wachten! Profiteer van ons vakmanschap. We nemen ons kennis, passie en expertise graag mee naar Alkmaar.

Veelgestelde vragen

 • Welke krasvrije gietvloeren zijn er?

  In ons assortiment hebben we een aantal gietvloeren. De originele lavasteen gietvloer, de castle floor, de minimal vloer, de circulaire vloer en art-beton muurafwerking. Wilt u een indruk krijgen van deze soorten? Kom eens langs in onze showroom.

 • Wat zijn de voordelen van deze gietvloer?

  Onze Italiaanse gietvloeren zijn krasvast, waterdicht en UV-bestendig. We werken ze af met een antibacteriële coating. Daardoor zijn onze gietvloeren onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te maken.

 • Waar bestaat een lavasteen gietvloer uit?

  De lavasteen gietvloer is een combinatie van kunsthars en lavasteen. Kunsthars is een bindmiddel. Lavasteen is een vulkanisch gesteente. Als het stolt, ontstaat er een sterk materiaal. Qua hardheid is het te vergelijken met graniet.

binnenkijken bij onze klanten

Gietvloer woonkamer

Project Putten

Bekijk project
Gietvloer woonkamer - Manon Tilstra

Project Manon Tilstra

Bekijk project
Gietvloer keuken

Project Casa Di Rosa

Bekijk project

Over ons

Behaaglijk betekent zoiets als ‘aangenaam’, ‘op zijn gemak’ en ‘thuis’. Behaaglijk wonen stemt u tevreden. Het geeft u een prettig gevoel. Het maakt u trots. Het is ons doel om u aangenaam te laten wonen. Dat doen we op een manier, die Nederland nog niet kende.

 • Krasvrij

  Viltjes onder uw stoelen? Dat is voorgoed verleden tijd! Onze Italiaanse vloeren zijn krasvrij. Wij zijn de enige in Nederland die deze vloeren aanbiedt.

 • Exclusief

  Met een Italiaanse gietvloer kunt u alle kanten op. Met een betonlook of helderwit. U kunt het zelf samenstellen. Echt een exclusief product!

 • Vakmanschap

  Ambacht is het hart van ons bedrijf. In elke vloer zit handwerk, expertise en passie. Dat is waar wij voor staan. Het resultaat? Een woning naar uw dromen.