Gietvloer in zandkleur

Tijdloze elegantie en een natuurlijke uitstraling. Dat kenmerkt een gietvloer in zandkleur. We komen het steeds meer tegen. Samen met onze krasvaste, uv-bestendige en waterdichte gietvloer geeft het een warme draai aan uw interieur.

Castle floor Toli

Van bijna wit tot lichtbruin

Wat is dat, een zandkleur? Het verwijst naar lichte, natuurlijke tinten die doen denken aan de kleur van zand. Dat varieert van bijna wit tot beige en lichtbruin. Een gietvloer in zand is subtiel en neutraal. Niet overheersend, maar juist rustgevend. Het creëert een ontspannen en serene sfeer.

Een gietvloer in zandkleur heeft een warme ondertoon. Perfect als u op zoek bent naar meer warmte in huis. Het geeft een comfortabel gevoel. Minder kil als wit of krachtig als zwart. Een zandkleurige gietvloer is geen uitgesproken kleur. Daardoor is het minder gevoelig voor trends. U raakt er niet snel op uitgekeken.

Welke zandkleur u voor uw gietvloer kiest, zet de toon. Kiest u voor een lichte kleur, dan oogt de ruimte groter. Het versterkt de natuurlijke lichtinval. Een donkere tint heeft het tegenovergestelde effect.

Krasvaste gietvloer in zandkleur

Heeft u uw zinnen gezet op een zandkleurige gietvloer? Een prachtige keuze! Wij zorgen er graag voor, dat u hier lang van kunt genieten. Dat doen wij met onze nieuwe generatie gietvloeren. Deze zijn krasvast, uv-bestendig en waterdicht.

Onze gietvloeren komen uit Italië. Ze zijn gemaakt van lavasteen. Dit sterke materiaal maakt het bestand tegen scheuren, vlekken of krassen. Dankzij de antibacteriële toplaag is de vloer ook gebruiksvriendelijk en hygiënisch.

Onze showroom bezoeken?

Onze showroom geeft u een indruk van onze krasvrije gietvloeren. U maakt kennis met alle soorten en kleuren. Zo ontdekt u wat bij uw woning past. Wij zijn te vinden op Venturistraat 2P, 6718 XW in Ede. Komt u ook uw eigen gietvloer samenstellen?

Een vleugje warmte

Zand is een veelzijdige kleur, die u makkelijk kunt combineren met andere kleuren en materialen. Een treffend voorbeeld is het japandi interieur. Dat doet ‘aards’ aan, met veel ingetogen tinten en harmonieuze vormen. De zandkleur van uw gietvloer sluit hier naadloos bij aan.

Dat geldt ook voor de Scandinavische woonstijl. Hier ligt de focus op licht, ruimte en eenvoud. Wit is een veelgebruikte kleur, wat het interieur koel maakt. Door het te combineren met een gietvloer in zandkleur, voegt u een vleugje warmte toe. Dat kan nooit kwaad. Ook niet in een modern interieur, met veel strakke elementen. Of een rustieke inrichting, waar volop hout, rotan en keramiek gebruikt worden.

Uitnodigend en gezellig

Een gietvloer in zand is een dunne vloerafwerking. We leggen het in één geheel. Zo sluiten alle ruimtes in uw woning bij elkaar aan. Geen gekke randjes of scheidingen. Past u een zandkleurige gietvloer in één ruimte toe? Of transformeert u uw volledige interieur? De keuze is aan u.

De gietvloer in zandkleur passen we veel toe in woonkamers. Het nodigt uit en draagt bij aan de gezelligheid. De zachte eigenschap van zand past ook goed bij een slaapkamer. Omdat je stof en vuil minder ziet op deze kleur, is een zandkleurige gietvloer zelfs geschikt voor de keuken, hal of kantoorruimte.

Bent u benieuwd welke zandkleur bij uw gietvloer past? Probeer elke kleurtint uit en speel met staaltjes in onze showroom. Daar ziet u ook welke invloed licht heeft op de kleur. We beantwoorden graag al uw vragen!

Veelgestelde vragen

 • Welke krasvrije gietvloeren zijn er?

  In ons assortiment hebben we een aantal gietvloeren. De originele lavasteen gietvloer, de castle floor, de minimal vloer, de circulaire vloer en art-beton muurafwerking. Wilt u een indruk krijgen van deze soorten? Kom eens langs in onze showroom.

 • Wat zijn de voordelen van deze gietvloer?

  Onze Italiaanse gietvloeren zijn krasvast, waterdicht en UV-bestendig. We werken ze af met een antibacteriële coating. Daardoor zijn onze gietvloeren onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te maken.

 • Waar bestaat een lavasteen gietvloer uit?

  De lavasteen gietvloer is een combinatie van kunsthars en lavasteen. Kunsthars is een bindmiddel. Lavasteen is een vulkanisch gesteente. Als het stolt, ontstaat er een sterk materiaal. Qua hardheid is het te vergelijken met graniet.

binnenkijken bij onze klanten

Gietvloer - Studio Ventidue

Project Studio Ventidue

Bekijk project
Gietvloer keuken - Interior by Nikka

Project Interior by Nikka

Bekijk project
Gietvloer woonkamer

Project middenwoning Ede

Bekijk project

Over ons

Behaaglijk betekent zoiets als ‘aangenaam’, ‘op zijn gemak’ en ‘thuis’. Behaaglijk wonen stemt u tevreden. Het geeft u een prettig gevoel. Het maakt u trots. Het is ons doel om u aangenaam te laten wonen. Dat doen we op een manier, die Nederland nog niet kende.

 • Krasvrij

  Viltjes onder uw stoelen? Dat is voorgoed verleden tijd! Onze Italiaanse vloeren zijn krasvrij. Wij zijn de enige in Nederland die deze vloeren aanbiedt.

 • Exclusief

  Met een Italiaanse gietvloer kunt u alle kanten op. Met een betonlook of helderwit. U kunt het zelf samenstellen. Echt een exclusief product!

 • Vakmanschap

  Ambacht is het hart van ons bedrijf. In elke vloer zit handwerk, expertise en passie. Dat is waar wij voor staan. Het resultaat? Een woning naar uw dromen.