Home Adviescentrum Waterdichte gietvloeren: perfect voor naadloze badkamers
Gescheven op: 8 mei 2024

Waterdichte gietvloeren: perfect voor naadloze badkamers

Wist u dat onze gietvloer waterdicht is én dat wij deze doorlopend kunnen aanbrengen? Zo wordt de ruimte één geheel. Perfect voor badkamers van nu. Een 100% naadloze badkamer is niet alleen stijlvol, maar ook onderhoudsvriendelijk.

Leestijd: 4 minuten
Laatste update: 24 juni 2024
Gietvloer badkamer
Gescheven door:
Arnout van Veldhuizen
Adviseur en marketeer

Zonder voegen en naden

Droomt u van eenheid in uw badkamer? Stap binnen in een oase van rust. Een ruimte waar elk element zorgvuldig is gekozen. Geïntegreerd in het geheel. Het geeft u een spa-achtige ervaring. U waant zich in uw eigen wellness omgeving. Waar schoonheid en functionaliteit elkaar ontmoeten. Een ononderbroken canvas, die u zelf samen kunt stellen.

De lavasteen gietvloer kunnen we zowel op de vloer als de wand smeren. Zo krijgt u een 100% naadloze badkamer. Nee, daar zitten geen voegen in. Of kitranden. Het is in één keer doorlopend. Van vloer tot wand. En andersom. Hoe dat kan? Het geheime ingrediënt is de lavasteen in de hars. Dat maakt onze vloeren zo stevig, sterk én waterdicht. Echt een uniek product.

Visueel in harmonie

‘We kunnen alles meesmeren’, vertellen wij klanten altijd. Dan kijken ze verrast op. Ja, zelfs het bad. Een nis. Of het badkamermeubel. Zo wordt uw badkamer één geheel. Een oase van rust. Dat draagt bij aan een gevoel van luxe. Uw eigen sparuimte, waar u volledig kunt ontspannen.

Door alle elementen in een badkamer – zoals de vloer, wanden, douche en wastafel – in een ontwerp te integreren, creëert u een samenhangende ruimte. Alles is visueel in harmonie. Dat past perfect bij een modern, minimalistisch interieur. Bijvoorbeeld de Japandi stijl.

Gietvloer badkamer
Gietvloer badkamer
Gietvloer badkamer
Castle floor Toli
Castle floor Toli
1/5 foto’s

Eenvoudig onderhoud

Spetteren uw kinderen nét te hard in het rond? Laat u een kostbaar flesje parfum vallen? Of schijnt de zon regelmatig fel naar binnen? Een badkamer krijgt veel te verduren. Natuurlijk staan wij voor schoonheid, maar we hechten ook waarde aan functionaliteit. Onze gietvloeren zijn daardoor niet alleen waterdicht. Ze zijn ook krasvrij, kleurvast en uv-bestendig.

Dankzij deze eigenschappen én de naadloze integratie is onderhoud heel eenvoudig. Vuil, schimmel en kalkaanslag krijgen geen schijn van kans. Schoonmaken is zo gepiept, maar niet onbelangrijk. De omgeving blijft hygiënisch, ook door de antibacteriële coating.

Wilt u meer weten van waterdichte gietvloeren? Of uw eigen badkamer samenstellen? Ontmoet ons in onze showroom. We maken graag een persoonlijk plan!

binnenkijken bij onze klanten

Gietvloer - Studio Ventidue

Project Studio Ventidue

Bekijk project
Gietvloer keuken - Interior by Nikka

Project Interior by Nikka

Bekijk project
Gietvloer woonkamer

Project middenwoning Ede

Bekijk project