Home Adviescentrum 3x waarom een gietvloer en huisdieren perfect samengaan
Gescheven op: 6 juni 2024

3x waarom een gietvloer en huisdieren perfect samengaan

Oriënteert u zich op een nieuwe vloer? Dan neemt u vast ook uw viervoeter(s) mee in dat proces. Een gietvloer gaat perfect samen met huisdieren. Dit zijn 3 redenen waarom.

Leestijd: 3 minuten
Laatste update: 3 juli 2024
Gescheven door:
Arnout van Veldhuizen
Adviseur en marketeer

#1 Scherpe nagels hebben geen schijn van kans

Sprint uw hond regelmatig door het huis? Of heeft uw kat vlijmscherpe nagels? Misschien bent u bang dat het krassen veroorzaakt op uw gloednieuwe vloer. Dat hoeft niet: onze gietvloer is krasvrij. Ja, dat leest u goed. Hoe hard u uw best ook doet, onze gietvloer geeft geen kik. Dat maakt het heel praktisch. Ook voor uw huisdieren.

#2 Haren zijn niet zichtbaar én makkelijk op te zuigen

Heeft u een harig vriendje thuis rondlopen? Die pluizebolletjes zijn o-zo-gezellig, totdat de verhaarperiode begint. Goed nieuws: een gietvloer is volledig naadloos, zonder voegen. Geen vervelende randjes, waar vuil, stof of haren in blijven hangen dus. U kunt de haren van jouw viervoeter makkelijk verwijderen.

Heeft u daar even geen zin in? Op een gietvloer zijn dierenharen minder goed zichtbaar, míts de kleur erop lijkt. U hoeft dus niet bang te zijn dat het direct opvalt.

Gietvloer - Studio Ventidue
Gietvloer slaapkamer - Interior by Nikka
Gietvloer keuken - Interior by Nikka
Gietvloer keuken
Gietvloer keuken - Manon Tilstra
Gietvloer keuken
Gietvloer keuken
1/7 foto’s

#3 Ongelukjes poetst u zo weg

Heeft uw kitten een ongelukje gehad? Of is het aquarium lek? Geen nood aan de man. Onze gietvloer is waterdicht. Vloeistoffen trekken niet zomaar de vloer in. Wel is het verstandig om deze zo snel mogelijk te verwijderen. Al is het maar voor de geur. Meer schoonmaaktips geven we in deze complete onderhoudsgids.

Het moge duidelijk zijn: ook uw trouwe viervoeter profiteert van een krasvaste, waterdichte en uv-bestendige gietvloer. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs in onze showroom!

binnenkijken bij onze klanten

Gietvloer - Studio Ventidue

Project Studio Ventidue

Bekijk project
Gietvloer keuken - Interior by Nikka

Project Interior by Nikka

Bekijk project
Gietvloer woonkamer

Project middenwoning Ede

Bekijk project