ons team

Reviews

4,5
Gebaseerd op 43 reviews
Behaaglijk wonen heeft al onze vloeren, trappen en badkamer voorzien van Lavasteen en we zijn meer dan enthousiast en tevreden over het eindresultaat. Ondanks dat onze verbouwing enorm uit is gelopen heeft de eigenaar Jan heeft ons fantastisch geholpen en heeft zich super flexibel opgesteld. Een absolute aanrader!
Sofie Rockland
Na een afspraak in de showroom met een duidelijke uitleg werden al snel afspraken gemaakt. Met een nieuwbouw is het altijd passen en meten met alle onderaannemers, maar dit ging met behaaglijk wonen heel goed. Ze dachten mee en vooral heel veel credits naar de uitvoerder. Deze jongeman wist waar hij het over had, was altijd op tijd en heeft uitstekend werk geleverd. Ontzettend blij met het eindresultaat!!
Hena Din
Na het prettige showroombezoek Lavasteen gietvloer gekocht. Wat een fijne vloer en fijne mensen om mee te werken. Ook tijdens het uitvoren duidelijke afspraken en qua planning goede overeenstemming met Thijs.
Timo Stijf
Een jaar geleden werden we via onze aannemer attent gemaakt op Behaaglijk Wonen in Ede. De ruime showroom was mindblowing en in no time hadden we massief eiken badmeubelen plus Bette sanitair en design radiator uitgezocht. Precies onze smaak! Daarnaast was de klantvriendelijkheid en vakmanschap van de eigenaar, Jan Vink, toen ook al echt opvallend te noemen. Hij dacht heel goed met ons mee en gaf uitstekende tips. Tijdens ons bezoek aan de showroom werden we ook meteen helemaal verliefd op de muren van warm grijze lavasteen. Opnieuw via onze aannemer werden we in contact gebracht met de stukadoor die een aantal muren in de showroom van Behaaglijk Wonen met dit oersterke materiaal had afgewerkt. Verder opereerden zij als twee verschillende bedrijven. Precies die kleur grijs gebruikte de stukadoor ook op ons verzoek voor alle muren van onze badkamer. Eén van zijn laatste klussen. Daarna ging hij emigreren. Het eindresultaat van de hele badkamer was echt mooi en we waren er supertrots op en heel gelukkig mee. De badkamer ligt op het noorden en de grijze lavasteen maakte het zichtbaar warmer qua kleur. Oogde mede daardoor ook veel lichter en ruimer dan in de oude situatie met witte tegels. Tot onze grote schrik ontdekten we echter begin dit jaar dat op verschillende plekken scheurvorming was ontstaan. Noch de aannemer, noch de inmiddels geëmigreerde stukadoor wilde hiervoor de verantwoordelijkheid nemen. Via via kwam dit Jan Vink ter ore. Hij kwam persoonlijk bij ons kijken en vond het zo'n domper op onze vreugde dat hij aanbood om de schade zonder kosten volledig te herstellen. Let wel: het was dus totaal zijn verantwoordelijkheid niet! Hij had alles voor onze badkamer geleverd, maar de stukadoor werkte op eigen titel. Jan Vink gaf aan dat hij volledig achter het product lavasteen staat, waar hij en zijn team ook dagelijks mee werken, en dat hij zou zorgen voor een spiegelgladde muur. In twee dagen tijd was het gepiept en het resultaat is echt verbluffend. Veel mooier en strakker nog dan de oorspronkelijke muur. We zijn Jan uiteraard enorm dankbaar en bevelen hem en zijn team van harte aan voor wie op zoek is naar kwaliteit en een zeer betrouwbare, ter zake kundige ondernemer.
Salomé Philips
Mega blij met onze gietvloer! 100% krasvrij, kids proof & na een jaar nog geen scheur te zien in de vloer. Daarnaast is de service ook top! Zo blij dat we hun hebben gevonden!
M. Tilstra (Todaysbeauty)
Mooie vloer gelegd in onze showroom, snel en vakkundig werk, ga zo door👍
2dehandslaptops
In de showroom in Ede de verschillende gietvloeren bekeken. Een enorme keuze uit kleuren. De lava gietvloer is krasvast en om die reden ook de lava versie gekozen. De gevlinderde betonvloer die we hadden zat vol met scheuren die door behaaglijkwonen op dag 1 als eerste zijn bijgewerkt. De dagen erna schuren en de vloer ‘leggen’. Ontzettend blij met het resultaat. Vakwerk en super mooi ‘gelegd’. Deze vloer is een meerwaarde voor je huis! Onderhoud is overigens ook makkelijk.
Jolie Janssen
Onze lavasteen gietvloer is erg mooi gelegd door Iqon gietvloeren. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de wijze waarop dit is gebeurd door Iqon medewerkers.
Alice Gort-Pleiter
Wij kijken met heel veel plezier terug op het realiseren van onze nieuwe vloer. Niet opdringerig maar een passend advies, goede monsters en de vloer is op tijd en meer dan netjes gemaakt. Ook fijn is dat Behaaglijk Wonen altijd gemakkelijk bereikbaar is voor vragen of advies. Aan te bevelen!
Martin Overeem
Onlangs een mooie badkamer mogen maken met de mooie producten van Behaaglijk wonen. De vloer is uitgevoerd in Castle uitstraling met krasvaste lava. De wandafwerking is in samenspraak met Behaaglijk wonen tot stand gekomen.
Dennis de Ruiter
Mooie vloer met een fantastische service, zeker een aanrader!
David Brand
Goed geholpen, Gelijk een afspraak ingepland en offerte afgerond. Zijn benieuwd naar het resultaat!
Janco Doorn
Hele mooie en praktische vloeren. Aanrader!
Jasmijn Jansen
Enorm blij met onze op maat gemaakte kast! Wij hadden specifieke wensen en deze besproken met de vraag wat hiervan mogelijk was. Onze verwachtingen zijn overtroffen met dit prachtige resultaat. De kast is bewerkt met Art Beton in de kleur fungi, wat perfect past in de stijl van ons huis.
Tineke Van Verseveld
De top vakmensen van Behaaglijk Wonen hebben een prachtige lava gietvloer in onze garage gelegd, van begin tot eind liep alles op rolletjes en het eindresultaat is werkelijk schitterend!
Leendert van de Vendel